صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
زندگی با کرونا/94

چه خوراکی‌هایی حال بیماران کرونایی را بدتر می‌کند؟+اینفوگرافی

با وجودی‌که عدم توجه به موارد بهداشتی باعث ابتلا به کرونا می‌شود ولی بی‌توجهی به مصرف برخی خوراکی‌ها خود می‌تواند باعث وخیم شدن حال این بیماران شود.
کد خبر : 520166

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، عدم استفاده مناسب از ماسک، رعایت فاصله ایمنی و اصول بهداشتی همچون ضدعفونی به‌موقع دست‌ها از مهم‌ترین عوامل ابتلا به ویروس کرونا است.


در این میان اما بی‌توجهی به مصرف موادغذایی خود می‌تواند حال بیماران کرونایی را بدتر کند. برخی از این موادغذایی مضر بدین شرح است:


توت فرنگی، محصولات لبنی، قهوه، موز، شکلات، میگو، چیپس، سوسیس، گردو، سرکه، کره، کیک، آناناس، پیازچه، جوانه گندم، بادمجان، اسفناج، خرمای خشک، انجیر، پاستیل، غذاهای سرخ کردنی، نوشید.


گفتنی است مصرف این خوراکی‌های سیستم ایمنی بدن را تضعیف کرده و یا علائم آن را تشدید می‌کند.



انتهای پیام/4105


انتهای پیام/

ارسال نظر