زندگی با کرونا/94
چه خوراکیهایی حال بیماران کرونایی را بدتر میکند؟+اینفوگرافی
با وجودیکه عدم توجه به موارد بهداشتی باعث ابتلا به کرونا میشود ولی بیتوجهی به مصرف برخی خوراکیها خود میتواند باعث وخیم شدن حال این بیماران شود.
کد خبر : 520166
به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، عدم استفاده مناسب از ماسک، رعایت فاصله ایمنی و اصول بهداشتی همچون ضدعفونی بهموقع دستها از مهمترین عوامل ابتلا به ویروس کرونا است.
در این میان اما بیتوجهی به مصرف موادغذایی خود میتواند حال بیماران کرونایی را بدتر کند. برخی از این موادغذایی مضر بدین شرح است:
توت فرنگی، محصولات لبنی، قهوه، موز، شکلات، میگو، چیپس، سوسیس، گردو، سرکه، کره، کیک، آناناس، پیازچه، جوانه گندم، بادمجان، اسفناج، خرمای خشک، انجیر، پاستیل، غذاهای سرخ کردنی، نوشید.
گفتنی است مصرف این خوراکیهای سیستم ایمنی بدن را تضعیف کرده و یا علائم آن را تشدید میکند.
انتهای پیام/4105
انتهای پیام/