صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۱۳ - ۱۳ مهر ۱۳۹۹

طبع، خواص، مضرات و مُصلح میگو در ویکی آنا

میگو غذایی بسیار پرارزش است و از منابع بسیار مفید پروتئین دریایی محسوب می شود. 
کد خبر : 520104

به گزارش گروه رسانه‌های‌دیگر خبرگزاری آنا، در دنیا در حدود ۸۰ نوع میگو خوراکی وجود دارد که در کل به سه گروه میگو سفید، میگو قهوه ای و میگو صورتی شناخته می شود.
 
 طبق نظر کارشناسان بهترین روش طبخ میگو آن است که به جای سوخاری کردن در روغن آن را بخارپز یا کبابی کنید و برای لذت بردن از آن و به عنوان یک غذای کامل به همراه آب نارنج، آبلیمو و سبزیجات خام یا بخارپز که فیبر بالایی دارد، میل کنید.


جالب است بدانید به دلیل اینکه بدن میگو تهی از آهن است رنگ خون آن آبی رنگ است. خون آبی رنگ میگو حاوی منبغ غنی از مس است.



خواص و مضرات میگو



  • میگو را می توان برای کاهش وزن در انواع رژیم های لاغری مصرف کرد، چرا که دارای مقادیر زیادی از کربوهیدرات، پروتئین، زینک و منیزیم می باشد. عناصر گرفته شده مواد بسیار سالمی هستند که برای سلامت بدن مفید هستند.

  • میگو سرشار از دو کانی است که برای سلامتی پروستات مهم است و می تواند خطر ابتلا به این بیماری را کاهش دهد.




  • همچنین دارای اسیدهای چرب امگا 3 است که خاصیت ضد التهابی دارد و دارای اثر تعادل متقابل بر روی امگا 6 هستند.

  • میگو تقریباً شامل تمام مواد مغذی ضروری برای ساخت استخوان است، از جمله کلسیم، منیزیم، روی، فسفر و ویتامین D.

  • میگو حاوی ید بیش از میزان کافی برای کمک به حفظ عملکرد تیروئید است.

  • کمبود روی در بدن، به عنوان یک عامل قوی برای ریزش مو شناخته شده است. با افزایش مصرف میگو در رژیم غذایی خود، نیازهای روی شما به راحتی برآورده می شود.

  • تعادل هورمونی در بدن باید در یک حد متعادل باقی بماند ، میگو به دلیل داشتن پروتئین بالا باعث می شود که یک انتخاب مناسب برای تولید هورمون و تعادل آنها باشد.

  • اگر می خواهید حجم عضلات خود را افزایش دهید و ورزش های نسبتا سنگین انجام می دهید میگو میل کنید.

  • قوای جنسی را تقویت می‌کند.

  • ماده منی را افزایش می‌دهد.

  • میگو منبع خوبی از فسفر است.

  • رطوبت‌دهنده است و برای رفع یبوست مزاج مفید است.

  • به همراه سکنجبین مسهل است.




  • نمک سود آن، که کهنه شده باشد، سودا و خارش به وجود می آورد.

  • میگو از طریق مکانیسم های متعددی از جمله وجود ید، کاهش وزن را افزایش می دهد که باعث افزایش میزان متابولیک و کاهش سطح لپتین می شود.

  • آنچه میگو را خاص می سازد، حضور آستاگزانتین می باشد. یک آنتی اکسیدانی است که قادر است با انعکاس اشعه uv مبارزه کند و عملاً اثر آن را روی پوست شما از بین می برد.

  • این غذای دریایی خوشمزه دارای کاروتنوئید می باشد که برای جلوگیری از پیری زودرس در انسان موثر است.

  • میگو دارای اسید چرب و امگا سه می باشد که برای کاهش خطر افسردگی موثر است، کسانی که خلق و خوی تندی دارند می توانند برای رفع این مشکل میگو میل کنند.

  • میگو دارای پروتئین می باشد که باعث حفظ و رشد پوست و مو می شود.

  • محققان ثابت کرده اند که میگو برای کم خونی موثر است. میگو دارای ویتامین ب دوازده می شود که این ویتامین نقش مهمی در تولید سلول های قرمز خون و جلوگیری از کم خونی دارد.

  • اگر شما به صورت منظم از میگو استفاده کنید، انرژی شما در طول روز تامین می شود. یکی از فواید اصلی این غذای دریایی افزایش انرژی بدن می باشد.




  • بیماری های عصبی - هورمونی شایع هستند و عمدتاً در نتیجه محرک های التهابی رخ می دهند. آنتی اکسیدان های میگو از مغز شما محافظت می کنند, از التهاب بیش از حد محافظت می کنند و حتی می توانند حافظه را بهبود می بخشند.

  • میگو، دیر هضم است.

  • میگو اغلب کلسترول بد را دارد.

  • میگو خواص بسیار زیادی دارد ولی به عنوان یک ماده غذایی آلرژن در جهان شناخته می شود. به این صورت که ممکن است بعضی افراد آلرژی شدید نسبت به آن داشته باشند و حتی با لمس کردن میگو دچار مشکلاتی مثل خارش ، سوزش ، حالت تهوع ، کهیر و … شوند.

  • شایع ترین عامل آلرژی های غذایی میگو، تروپومیوسین است که در صدف یافت می شود. پروتئین های دیگر در میگو که ممکن است منجر به واکنش آلرژیک شوند، شامل کیناز کیناز و هموسیانین هستند.



طبع میگو چیست؟


مزاج آن گرم و تر است.


نمک سود آن گرم‌تر و خشک‌تر است.



مصلح میگو چیست؟


خوب پختن میگو و مصرف آن همراه با نعنا، مصلح آن در سرد مزاجان است.


مصرف میگو همراه با سرکه یا شربت انار مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج آن در گرم مزاجان است.


 


انتهای پیام/




انتهای پیام/

ارسال نظر