صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۴۲ - ۱۴ مهر ۱۳۹۹

تکنیک های ساده و کاربردی برای رسیدن به آرامش ذهنی

درگیری های ذهنی سن و سال نمی شناسند و آرامش را از فرد می گیرند. در اینجا چند تکنیک برای رسیدن به آرامش ذهنی پرداخته ایم که با این تکنیک ها می توانید افکارتان را کنترل کرده و تا حدی به آرامش ذهنی برسید.
کد خبر : 520063

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا،  درگیری های ذهنی که آرامش را سلب می کند سن و سال نمی شناسد و همه ی افراد در تلاش آن هستند که به ذهنی آرام برسند اما رسیدن به این آرامش کار راحتی نیست چون درگیری ذهنی، ذاتی است و نمی توان به طور کامل آن را از بین برد بلکه می توان با تکنیک هایی آن را کنترل کرد.


در اینجا چند تکنیک برای رسیدن به آرامش ذهنی پرداخته ایم که با این تکنیک ها می توانید افکارتان را کنترل کرده و تا حدی به آرامش ذهنی برسید.


10 تکنیک برای داشتن ذهن آرام


برای داشتن ذهن آرام فقط باید خودتان به خودتان کمک کنید از روش های زیر برای آرامش ذهن استفاده کنید:


1-مدیتیشن


مدیتشن، فنون تسلط بر ذهن است که باعث افزایش تمرکز و توجه می شود و انواع مختلفی دارد که هدف مشترک آن ها رسیدن به آرامش ذهنی است. تمامی راهکار هایی که در ادامه مورد بحث قرار می گیرد نوعی مدیتیشن هستند.




بیشتر بدانید: ۱۰ مزیت مدیتیشن پیاده‌روی در ویکی آنا





2-تنفس عمیق


تنفسی که می کشیم به میزان کافی اکسیژن را برای بدن تامین نمی کند در حالی که تنفس عمیق باعث تقویت سلول های مغذی، کاهش تنش و اضطراب فرد و در نهایت آرامش فرد می شود پس با به کار گیری تکنیک های تنفسی، می توان سطح عملکرد مغز را افزایش داد.


3-بنویسید


شاید برایتان جالب باشد ولی یکی از بهترین راه ها برای رسیدن به آرامش، نوشتن است چون این کار برای افکار منفی مکانی خاص را برای تخلیه تعیین می کند. توصیه ی روانشناسان نیز برای کاهش استرس نوشتن است چرا که نوشتن افکار منفی روی کاغذ اثر آن را کم کرده و فرد آن را به عنوان یک احساس گذرا می بیند.


4-طبیعت


برای آرامش و نوازش روح، در طبیعت وقت بگذرانید و سعی کنید در روزهای تعطیل به مکان های سرسبز یا ساحل بروید و از زیبایی و آرامش آن ها استفاده کنید و به تدریج متوجه کاهش استرس در زندگی خود می شوید.


5-ورزش


تمرینات فیزیکی باعث افزایش گردش خون در بدن و رسیدن مواد مغذی بیشتر در بدن می شوند و همچنین تحریک سیستم عصبی، باعث ترشح هورمون شادی بخش در بدن فرد می شود که در نتیجه ی آن، فرد احساس سرزندگی و آرامش می کند.


6-رژیم غذایی مناسب


مصرف برخی از غذا ها باعث کاهش ترشح هورمون های اضطراب می شود که در نتیجه ی آن فرد آرامش بیشتری را تجربه می کند. غذاهایی که باعث استرس می شوند شامل: مغز ها، قارچ شیتیک، ماهی، اسفناج، تخم کدو، شکلات تلخ، تن ماهی، گوشت قرمز هستند و همچنین مصرف زیاد آب برای دفع سموم باعث آرامش بیشتر می شود.


7-موسیقی


آهنگ های بی کلام و صدای طبیعت تاثیر بسیار زیادی بر آرامش ذهن دارد و همچنین موسیقی های سنتی و یا گروه نوازی های کلاسیک نیز از این قاعده جدا نیستند.


گوش دادن به موسیقی های تند و صدای بسیار بلند باعث ایجاد استرس می شوند.



8-سرگرمی


بعضی وقت ها تلاش هایی که برای داشتن حس خوب می کنید ممکن است آسیب رسان باشد پس همیشه یک سرگرمی داشته باشید و با بازی و خلاقیت ذخایر انرژی کم شده ی جسم خود را شارژ کنید.


کارهای هنری مانند رنگ آمیزی و نقاشی، اوریگامی و لگو نیز برای سرگرمی و دور شدن از افکار منفی نیز می تواند موثر باشد.


9-حیوانات


طبق تحقیقات افرادی که با حیوانات وقت می گذرانند، اضطراب کمتری نسبت به افرادی که به ندرت با حیوانات در تماس هستند دارند.


روان درمانی با حیوانات یک نوع درمان برای کاهش اضطراب است که اغلب در این روش از اسب استفاده می کنند ولی گربه و سگ نیز انتخاب های محبوبی هستند پس اگر خودتان در خانه حیوان نگه نمی دارید، سگ یا گربه ی دوستتان را برای پیاده رویی بیرون ببرید چرا که ارتباط کوتاه روزانه با حیوانات، در بلند مدت تاثیر شگفت انگیزی دارد.



10-کمک گرفتن از روانشناس


با توجه به دنیای پر استرس امروز ممکن است با رعایت کردن مطالب فوق باز هم استرس و اضطراب کنترل نشدنی داشته باشید که در این مواقع باید از یک روانشناس کمک بگیرید تا ریشه ی اضطراب را شناسایی کرده و با استفاده از راهکار های اصولی که پیشنهاد می کند، آرامش ذهن را باز بیابید.


سخن آخر


از فرد یا فعالیت خاصی که باعث اضطرابتان می شود بپرهیزید و زمانی را برای تفکر در مورد دلیل این موضوع برای راه حل آن اختصاص دهید و تا می توانید با خودتان مهربان باشید و ذهنتان را برای آرامش بیشتر مدیریت کنید.


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر