صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۰۵ - ۱۱ مهر ۱۳۹۹
معاون بنیاد ملی نخبگان مطرح کرد:

تشکیل بیش از ۱۵۰ هسته فناور در قالب طرح شهید «احمدی روشن»

معاون آینده‌سازان بنیاد ملی نخبگان گفت: از نتایج برگزاری دوره‌های طرح مسئله‌محور شهید احمدی روشن، تشکیل بیش از ۱۵۰ هسته فناور و حل بیش از ۱۵۰ مسئله و موضوع مورد نیاز کشور به شمار می‌رود.
کد خبر : 520034

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا،  حسن سالاریه معاون آینده‌سازان بنیاد ملی نخبگان  در مراسم افتتاحیه رویداد مسئله‌محور «ره نشان» از جمله رویدادهای بنیاد ملی نخبگان ذیل طرح شهید بابایی که در محل صندوق نواوری و شکوفایی برگزار شد گفت: رسالت اصلی بنیاد ملی نخبگان، شناسایی، هدایت، حمایت و پرورش استعدادهای برتر از دوران قبل از دانشگاه، دانشگاه و بعد از دانشگاه است.


وی با بیان اینکه برنامه‌هایی در بنیاد ملی نخبگان برای مستعدان برتر و نخبه‌ها طراحی می‌شود، افزود: تا این افراد بتوانند اثربخشی خود را در جامعه به اثبات برسانند و مشکلات کشور را برطرف کنند.


معاون آینده‌سازان بنیاد ملی نخبگان با بیان اینکه ما سبقه طولانی در برگزاری مسابقات و حل مسائل داریم، بیان کرد: این مسابقات دستاوردهای خوبی دارند؛ بر همین اساس بنیاد ملی نخبگان در سال ۹۶ طرح شهید احمدی روشن را با هدف درگیر کردن دانشجویان مستعد در راستای رفع مسائل کشور برگزار کرد.


وی افزود: این طرح اکنون در ابتدای دوره پنجم است؛ در دوره‌های قبل وجود بیش از ۱۵۰ مسئله و موضوع مورد نیاز کشور در حوزه‌های مختلف مطرح شد و بیش از ۱۵۰ هسته‌ فناور دانشجویی متناسب با نیاز کشور شکل گرفت. در دوره پنجم نیز بیش از ۲۵۰ تا ۳۰۰ هسته در مرحله تشکیل هسته قرار دارند.


سالاریه بیان کرد: نوع نگاه ما به این صورت بود که دانشجویان در ازای حل مسائل در هسته‌های پژوهشی مسئله‌محور تحت حمایت بنیاد قرار بگیرند؛ مسائل از ارگان‌های مختلف در حوزه‌های مختلف دریافت می‌شد و بعد از غربالگری از اساتید خبره در راستای حل یک مسئله گام برداشته می‌شد.


وی با بیان اینکه با توجه به تجربیات خوب طرح شهید احمدی روشن توانست در فضای دانشجویی با ایجاد طرح شهید بابایی رقابت بر سر حل مسائل را فراهم کند گفت: یکی از برندهایی که ذیل طرح شهید بابایی است مسابقه ره‌نشان است؛ طی ماه‌های آتی چندین رویداد دیگر در زمینه حل مسئله نیز افتتاح می‌شوند.


سالاریه با بیان اینکه سابقه طولانی در برگزاری مسابقات در راستای حل مسئله داریم، گفت: این چنین مسابقاتی باعث می‌شود که فضای رقابتی و با نشاط به وجود بیاید و اعضای تیم‌ها به این خودباوری برسند که می‌توانند در راستای حل یک مسئله که به محصول تبدیل می‌شود تلاش کنند.


انتهای پیام/4021/


انتهای پیام/

ارسال نظر