صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۸:۱۱ - ۱۰ مهر ۱۳۹۹
در نشستی تخصصی بیان شد؛

مزایای طرح پایش برای دانشجویان، صاحبان صنایع و دانشگاه چیست؟

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای شهرقدس، ملارد و صفادشت گفت: اجرای «طرح پایش یا پژوهش اثرگذار یکپارچه شبکه در دانشگاه آزاد اسلامی»برای سه ضلع آن یعنی دانشجویان و صاحبان صنایع و دانشگاه مزایای متعددی دارد.
کد خبر : 519868

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از شهر قدس، عبدالله قاسمی‌پیربلوطی پس از بازدید از خط تولید مجموعه خودروسازی سایپا پرس در نشست تخصصی اظهار کرد: اجرای «طرح پایش» می‌تواند برای دانشجویان، صاحبان صنایع و دانشگاه مزایای متعددی نظیر کسب مهارت و امکان اشتغال برای دانشجو، حل مشکل و چالش برای صنعت با حداقل هزینه و کاربردی کردن پژوهش‌ها و سوق به سمت به دانشگاه‌های نسل سوم و چهارم به همراه داشته باشد.


وی افزود: در طرح پایش نظام موضوعات دانشجویان همزمان با تحصیل متناسب با رشته تحصیلی در شرکت‌ها و کارخانه‌هایی که با دانشگاه تفاهم‌نامه همکاری امضا کرده‌اند، وارد صنعت شده و مشغول به‌کار می‌شوند. هدف ما این است که بتوانیم پایان‌نامه‌ها را سازمان‌دهی کنیم؛ بنابراین دانشجویانی که در این طرح شرکت می‌کنند در نهایت دانش‌آموختگانی با رزومه کاری و سوابق شغلی بتوانند به‌راحتی جذب بازار کار شوند.


سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای شهرقدس، ملارد و صفادشت اضافه کرد: اکنون گرفتار دو موضوع در پایان‌نامه‌ها و رساله‌ها هستیم یکی در بحث کپی‌برداری و دیگری غیرکاربردی بودن آنها که حجم بسیار زیادی از انرژی و هزینه‌ها صرف این‌ پایان‌نامه‌ها شده و در اصل منابع کشور هدر می‌رود.


قانون جدید واحد شهرقدس برای پایان‌نامه‌ها


قاسمی‌پیربلوطی ادامه داد: ازآنجاکه دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس مجری برنامه علمی صنعت و تجارت است، دانشجویان و استادان راهنما از نیمسال آتی نمی‌توانند خارج از نظام موضوعات موضوع برای پایان‌نامه یا رساله خود انتخاب کنند.


وی عنوان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی به دنبال مأموریت و رسالت جدیدی است آن هم رسیدن به دانشگاه‌های نسل سوم و چهارم که مطابق با فرمایشات مقام معظم رهبری، دانشگاه نباید به مسائل صنعت و جامعه پیرامون خود بی‌تفاوت باشد و دانشگاه نسل چهارم به دنبال حل مسئله و حل مشکل صنعت و جامعه است.


سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای شهرقدس، ملارد و صفادشت مطرح کرد: این واحد دانشگاهی به دلیل داشتن زیرساخت‌ها و توانمندی‌های متعدد اعم از استاد، دانشجو، امکانات و تجهیزات پیشرفته آزمایشگاهی و کارگاهی و مهم‌تر از همه واقع شدن در منطقه استراتژیک صنعتی کشور از سوی دکتر طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به‌عنوان قطب برنامه علمی«صنعت و تجارت» معرفی شده است.


قاسمی‌پیربلوطی توضیح داد: دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای شهرقدس، ملارد و صفادشت با بیش از 25 هزار دانشجو و یک‌هزار و  500 کارمند، هیئت علمی و مدرس و داشتن تجهیزات و زیرساخت مناسب آماده تعامل دوطرفه در سال جهش تولید با صنایع است تا بتواند گام مهمی در این باره برداشته شود.


هدفمندی پایان‌نامه‌های دانشجویی در طرح پایش


مجری برنامه علمی صنعت و تجارت دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس نیز گفت:‌ در طرح پایش پایان‌نامه‌های دانشجویان تحصیلات تکمیلی به‌صورت هدفمند موضوع‌بندی شده و به‌عبارتی متناسب با نیازهای جامعه یا حتی متناسب با نیازهای صنعتی کشور طرح موضوع می‌شود.


سیدوحید سادات‌پور اضافه کرد: در این طرح دانشجو، استاد راهنما، شرکت‌ها، کارخانه‌ها و کارگاه‌های صنعتی جزء ارکان اصلی بوده و دفاع از پایان‌نامه دانشجویان تحصیلات تکمیلی منوط به تأیید استاد راهنما و صنعت است.


به گزارش آنا، در پایان این جلسه مقرر شد کارگروهی مشترک بین دانشگاه و گروه صنعتی سایپا پرس برای پیگیری موضوعات و کاربردی و اجرایی کردن بندهای تفاهم‌نامه تشکیل شود.


انتهای پیام/4121/


انتهای پیام/

ارسال نظر