صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۰:۴۰ - ۰۵ مهر ۱۳۹۹

نحوه پرداخت بدهی کارفرمایان به سازمان تأمین اجتماعی

کارشناس سازمان تأمین اجتماعی درباره نحوه پرداخت بدهی کارفرمایان به سازمان تأمین اجتماعی و اعتراض‌شان درخصوص بدهی به این سازمان، توضیحاتی داد.
کد خبر : 518087

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، لزوم پرداخت به موقع حق بیمه کارکنان کارفرمایان محترم نسبت به پرداخت به موقع لیست و حق بیمه کارکنان خود باید اقدام کنند تا مشمول جریمه تأخیر در پرداخت نشوند. در صورتی که به هر دلیلی موفق به پرداخت حق بیمه در موعد مقرر نشدید لطفاً سریعاً نسبت به تعیین تکلیف بدهی خود اقدام فرمایید.


محمدحسن زدا کارشناس سازمان تأمین اجتماعی درباره نحوه پرداخت بدهی کارفرمایان به سازمان تأمین اجتماعی، اظهار کرد: از کارفرمایان محترم می‌خواهیم به قانون تأمین اجتماعی احترام بگذارند و هرماه حق بیمه را پرداخت کنند تا جریمه نشوند.


کارشناس سازمان تأمین اجتماعی بیان کرد: هرماه ۲ درصد برای بدهی‌های معوقه به کارفرمایان جریمه تعلق  می‌گیرد و هرماه تکرار نیز می‌شود. کارفرمایانی که دارای بدهی هستند با مراجعه به شعبه تأمین اجتماعی می‌توانند درخواست تقسیط نیز کنند و شعبه نیز می‌تواند بدهی آنها را تقسیط کند.


زدا افزود: در سال‌های اخیر اخذ وثیقه نیز امکان پذیر است با چک نیز می‌توانند وثیقه گذاری کرده و بدهی خود را تقسیط کنند تا پولی که باید صرف تولید شود صرف جریمه نشود.


وی درباره نحوه اعتراض کارفرمایان درخصوص بدهی به سازمان تأمین اجتماعی، گفت: در قانون تأمین اجتماعی پیش بینی شده اگر کارفرما به بدهی سازمان اعتراض داشت، ظرف ۳۰ روز بعد از ابلاغ بدهی، می‌توانند اعتراض کند.


کارشناس سازمان تأمین اجتماعی با بیان اینکه مواد ۴۲ تا ۴۴ تأمین اجتماعی به همین منظور است، ادامه داد: اگر رای بدوی صادر شد و مبلغ رای بدوی، بدهی ۱۵۰ هزار تومان بیشتر بود کارفرما می‌تواند بعد از ابلاغ رای بدوی در هیئت تجدید نظر اعتراض کند و دلایل خود را اعلام کند و هیئت‌ تجدید نظر معمولاً توجه می‌کنند و اجازه نمی‌دهند حق کسی ضایع شود.


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر