صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
مهرداد خوشبخت در گفتگو با آنا:

«آبادان یازده 60» را باید در سینما دید چون صدا در آن محوریت دارد/ همزمانی آغاز اکران و هفته دفاع مقدس برایم مطلوب بود +فیلم

کارگردان فیلم سینمایی «آبادان یازده 60» معتقد است با توجه به موضوع فیلم و اهمیت عنصر«صدا» در آن، تماشای این فیلم در سالن‌های سینما برای مخاطب لذت بیشتری خواهد داشت.
کد خبر : 518054

مهرداد خوشبخت در گفتگو با خبرنگار حوزه سینمایی گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا با اشاره به این که ماجرای فیلم سینمایی «آبادان یازده 60» به چهل روز اول وقوع جنگ تحمیلی در شهر آبادان بازمی‌گردد افزود: برای این‌که روایت سینمایی از ماجرای رادیو نفت ملی آبادان با واقعیات تاریخی همخوانی داشته باشد، از کتاب «فرکانس یازده 60»، نوشته فضل‌الله صابری به‌عنوان منبع پژوهشی استفاده کردیم. این کتاب در انتشارات سوره مهر چاپ شده است. ضمن این که مستندات، تصاویر و فیلم‌های زیادی را هم بررسی کردیم که شامل چند گفتگو با کارکنان وقت رادیو در زمان آغاز جنگ نیز می‌شد.


 فیلمی که باید صدایش را در سالن سینما شنید


وی اظهار کرد: از مردم می‌خواهم برای حمایت از من و همکارانم و دیدن یک فیلم خوب به سینما بروند. از آنجایی که موضوع اصلی فیلم درباره فعالیت در رادیو است، عنصر «صدا» در آن محوریت دارد. بنابراین دیدن فیلم روی پرده و شنیدن صدای آن در سالن سینما لذت دیدن و تأثیرگذاری آن را دوچندان می‌کند. ضمن این که نسبت به نسخه پخش‌شده در جشنواره اصلاحاتی صورت گرفته و صداگذاری علیرضا علویان جلوه بیشتری به فیلم داده است.



کارگردان فیلم «آبادان یازده 60» با ابراز رضایت از روند اکران فیلم گفت: طبیعی است که با توجه به محدودیت‌های کرونایی نمی‌توان انتظار فروش قابل‌توجهی را همچون شرایط عادی داشت. بااین‌حال مؤسسه بهمن سبز به عنوان پخش‌کننده فیلم شرایط خوبی را برای اکران فراهم کرد و من هم راضی هستم؛ به‌ویژه این که آغاز اکران فیلم با هفته دفاع مقدس همزمان شد و این همزمانی برای من مطلوب بود.


خوشبخت درباره احتمال اکران آنلاین فیلم نیز گفت: با توجه به مشورت با دوستان و صحبت‌هایی که با آقای حسن کلامی به عنوان تهیه‌کننده داشتم، قرار شد فرمول مشخصی را برای اکران «آبادان یازده 60» داشته باشم. به این‌ترتیب در هفته‌های آینده همزمان با نمایش فیلم روی پرده، اکران آنلاین را هم آغاز می‌کنیم و پس از آن این دو شیوه اکران را به صورت همزمان ادامه خواهیم داد.



«آبادان یازده 60» زیر ذره‌بین اهالی رادیو


این کارگردان سینما و تلویزیون با تأکید بر این که ساخت فیلمی درباره وجوه رسانه‌ای و اجتماعی دفاع مقدس کار سختی بود افزود: «آبادان یازده 60» چه در مرحله نگارش فیلمنامه و چه در جریان تولید، حساسیت‌های خاص خودش را داشت چراکه بخش عمده مخاطبان این اثر اهالی رسانه و رادیو و تلویزیون هستند.


وی گفت: داستان فیلم به نوعی درباره فعالیت همکاران خود من در یک شرایط ویژه بود و همین موضوع کار را سخت می‌کرد.


خوشبخت افزود: این دسته از مخاطبان، به نسبت تماشاگران عادی نکته‌بینی و حساسیت بیشتری دارند و باید تا حد امکان به جزئیات دقت می‌کردم. البته خدا را شکر تا این جای کار هم تماشاگران و هم اهالی رادیو از دیدن این فیلم راضی بودند.



اکران فیلم سینمایی «آبادان یازده ۶۰» به کارگردانی مهرداد خوشبخت و تهیه‌کنندگی حسن کلامی از بیست و ششم شهریور ماه در سینماهای سراسر کشور آغاز شده و تا امروز( پنجم مهرماه) 30 میلیون تومان فروش داشته است.


علیرضا کمالی، حسن معجونی، ویدا جوان، شبنم گودرزی، حمیدرضا محمدی و نادر سلیمانی در این فیلم سینمایی ایفای نقش می کنند.


«آبادان یازده ۶۰» سال گذشته و در جریان سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر سیمرغ طلایی مقاومت را دریافت کرد. ضمن این که در بین پنج فیلم برتر تماشاگران در این دوره از جشنواره نیز قرار گرفت.


در خلاصه داستان این فیلم سینمایی آمده است: مردم غیور آبادان ... شهر در آستانه سقوط قرار گرفته است!





عوامل این فیلم سینمایی عبارت اند از:


نویسنده و کارگردان: مهرداد خوشبخت، تهیه‌کننده: حسن کلامی، بازیگران: علیرضا کمالی، حسن معجونی، شبنم گودرزی، حمیدرضا محمدی، نادر سلیمانی، ویدا جوان، یاسین مسعودی، رضا مسعودی، افشین طایی و وحید کرمانی، مدیر فیلمبرداری: مهدی جعفری، مدیر هنری: عبدالحمید قدیریان، مدیر تولید: رحمت عبدالله‌زاده، مدیر صدابرداری: جهانگیر میرشکاری، چهره پرداز: محمود دهقانی، مدیر برنامه‌ریزی و و سرپرست گروه کارگردانی: امیرشهاب اسماعیلی، طراح صحنه: جعفر محمد شاهی، طراح لباس: زهرا صمدی، تدوین: سهراب خسروی، جلوه های ویژه بصری: جواد مطوری، جلوه‌های ویژه میدانی: محسن روزبهانی، آهنگساز: بهزاد عبدی، منشی صحنه: ساناز فراهانی، عکاس: علی نیک رفتار، فیلمبردار پشت صحنه: رضا رشیدی‌فر، مدیر تدارکات: حسن حیدرزاده، مشاور رسانه‌ای: مهرداد معظمی.


انتهای پیام/4104/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر