صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
پژوهشگر هنر ایرانی مطرح کرد؛

برخی کارشناسان خارجی پیشرفت هنر ایرانی را برنمی‌تابند +صوت

نویسنده و پژوهشگر هنر ایرانی معتقد است برخی مستشرقان و کارشناسان هنری خارجی ارزیابی‌های شتابزده وگمراه‌کننده‌ای از تحولات هنرسنتی ایرانی دارند.
کد خبر : 516921

به گزارش خبرنگار حوزه هنرهای تجسمی گروه فرهنگ وهنر خبرگزاری آنا، «هادی سیف» نویسنده و پژوهشگر هنر در گفتگویی با برنامه رادیویی «وقتی خیال در می‌زند» رادیو فرهنگ با انتقاد از داوری‌های اشتباه و گاه گمراه‌کننده کارشناسان و نویسندگان خارجی درباره هنر ایرانی از ضرورت خودباوری هنرمندان و هنرشناسان داخلی در این عرصه می‌گوید.


هادی سیف، زاده‌ی ۱۳۲۶ در شیراز، یکی از مهم‌ترین و پرکارترین مورخان و پژوهشگران حوزه‌ی هنرهای سنتی ایران است. او نخستین کسی است که به پژوهش درباره نقاشی قهوه‌خانه‌ای و خیالی‌سازان اقدام کرد. این نقاشان علیرغم اهمیت‌شان در هنر معاصر و در انداختن طرحی نو در هنر دینی و آیینی، سال‌ها گمنام بوده و در پژوهش‌ها جایی نداشتند.
از میان کتاب‌های منتشر شده سیف می‌توان از این عناوین یاد کرد: «نقاشی قهوه‌خانه»، «نقاشی روی کاشی»، «سر در بقعه امامزاده شاهزاده غریب شیراز میراث ارزشمند نهضت کاشی نگاران گمنام شیرازی»، «چلچراغی در تاریکی: یادمان استاد علی اکبر صنعتی، نقاش و مجسمه ساز»، «نقاشی خیالی ساز مردم کوچه و بازار: سوته‌دلان نقاش»، «نقاشی پشت شیشه»، «مینا و پلنگ»، «مارجان»، «محراب گچ‌بری نفیس مسجد اولجایتو در جامع عتیق اصفهان»، «شور عشق: مروری بر آثار سید علی‌اکبر صنعتی پیکره‌ساز و نقاش شوریده»، «جهانی هنر در سقف: سقف تالار آیینه عمارت نارنجستان شیراز»، «آئینه دل: مجموعه آثار استاد محمدباقر آقامیری»، «ابوالحسن خان صدیقی»، «شیدا مکتب گل و مرغ: بی‌همتا مجموعه نقاشی‌های گل و مرغ نگارگران شیرازی» «مجنونی‌ها: یادواره دودمان طراح و قالیباف دیار اصفهان: حکمت‌نژاد – مجنونی»، «کاشیکاری داخلی گنبد مسجد شیخ لطف‌الله: روایت عارفانه حدیث هنری گذر از کثرت و رسیدن به وحدت»، «در قلمزنی شده مدرسه چهار باغ: خورشید بی غروب هنر قلمزنی ایران» و «سر در بقعه امامزاده شاهزاده غریب شیراز میراث ارزشمند نهضت کاشی نگاران گمنام شیرازی».





 انتهای پیام/4104/


انتهای پیام/

برچسب ها: نقاشی نگارگری
ارسال نظر