صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۲۰ - ۳۱ شهريور ۱۳۹۹
لوح‌موسوی مطرح کرد؛

مزایای «طرح پویش» برای دانشجویان چیست؟

مدیر سرای نوآوری و مرکز همکاری‌های دانشگاه‌، صنایع و اعضای اتاق بازرگانی اصفهان استفاده از بورسیه تحصیلی برای پرداخت شهریه را از مزایای طرح پویش برای دانشجویان عنوان کرد.
کد خبر : 516849

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از تیران، محسن لوح‌موسوی در جلسه‌ با هیئت مدیره شهرک صنعتی تیران به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تیران درباره طرح‌های پایش، پویش و رویش اظهار کرد:‌ طرح پویش می‌تواند برای دانشجویان مزایایی از قبیل امکان جذب و استخدام در شرکت‌ها و مؤسسات، استفاده از بورسیه تحصیلی برای پرداخت شهریه و استفاده از خدمات بیمه‌ای داشته باشد.


وی افزود:‌ در طرح پویش دانشجویان همزمان با تحصیل متناسب با رشته تحصیلی در شرکت‌ها و کارخانه‌هایی که با دانشگاه تفاهم‌نامه همکاری امضا کرده‌اند، وارد صنعت شده و مشغول به‌کار می‌شوند. دانشجویانی که در این طرح شرکت می‌کنند در پایان فارغ‌التحصیلی با رزومه کاری و سوابق بیمه‌ای می‌توانند به‌راحتی جذب بازار کار شوند.


مدیر سرای نوآوری و مرکز همکاری‌های دانشگاه‌ها، صنایع و اعضای اتاق بازرگانی اصفهان درباره طرح پایش، پویش و رویش عنوان کرد:‌ این طرح حدود دو سال است که در دستور کار قرار گرفته و تلاش می‌شود که بتوان از طریق این طرح ارتباط و تعامل سازنده‌ای بین صنعت و دانشگاه برقرار کرد. رویش طرحی است که در آن با همکاری دانشگاه و صنعت محصول تولید می‌شود. در راستای این طرح بستری با عنوان سرای نوآوری در واحدها تأسیس می‌شود که همه فعالیت‌های طرح رویش در آن پیگیری می‌شود.


لوح‌موسوی اضافه کرد:‌ در طرح پایش پایان‌نامه‌های دانشجویان تحصیلات تکمیلی به‌صورت هدفمند موضوع‌بندی شده و به عبارتی متناسب با نیازهای جامعه یا حتی متناسب با نیازهای صنعتی شهرستان طرح موضوع می‌شود. در این طرح دانشجو، استاد راهنما، شرکت‌ها، کارخانه‌ها و کارگاه‌های صنعتی جزء ارکان اصلی بوده و دفاع از پایان‌نامه دانشجویان تحصیلات تکمیلی منوط به تأیید استاد راهنما و صنعت است.


عوامل دلسردی افراد صنعتگر از دانشگاه چیست؟


عضو هیئت مدیره شهرک صنعتی تیران  نیز گفت: اکنون شهرستان تیران و کرون دارای سه شهرک خصوصی و دولتی است که فعالیت‌های بسیار خوبی در آن در حال اجراست به‌گونه‌ای که تعدادی از این شرکت‌ها با کشورهای اروپایی در حال همکاری هستند.


بهرام دادخواه از طرح پایش، پویش و رویش دانشگاه آزاد اسلامی استقبال کرد و ادامه داد:‌ سال‌هاست که خلأ بین دانشگاه و صنعت وجود دارد که اگر بتوان این مشکل را حل کرد، قطعاً نتایج خوبی حاصل می‌شود. در این راستا شرکت‌های فعال در شهرک صنعتی برای همکاری با دانشگاه و معرفی طرح‌هایی که نیازمند ارتباط با استادان مجرب در حوزه‌های تخصصی است، آماده‌اند.


وی  یکی از دلایل فاصله بین دانشگاه و صنعت را تداوم نداشتن جلسات و رهاکردن طرح‌ها در زمان‌های گذشته دانست و بیان کرد: این عوامل باعث دلسردی افراد صنعتگر و فاصله گرفتن آنها از دانشگاه‌ها می‌شود.


تسهیل رابطه بین دانشگاه و صنعت با طرح پایش و پویش


فرهاد مصری‌نژاد سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد تیران نیز گزارش مختصری از فعالیت‌های این واحد دانشگاهی درباره همکاری با صنعت و فعالیت مشترک با صنایع شهرستان درباره ماشین‌کاری قطعات فلزی ارائه کرد.


وی با بیان اینکه همواره ارتباط بین صنعت و دانشگاه از نیازهای ضروری کشور بوده است، طرح پایش، پویش و رویش را از دستاوردهای خوب دانشگاه برشمرد و مطرح کرد:‌ فعالیت و جدیت درباره تحقق یافتن این موضوع از اهداف عالی دانشگاه بوده و ارتباط بین دانشگاه و صنعت را تسهیل کرده و منجر به خروجی خوبی خواهد شد.


انتهای پیام/4121/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر