5 گام استثنایی برای تربیت کودک نابغه
به گزارش گروه رسانههای دیگر خبرگزاری آنا، امروزه پدر و مادر ها انتظارات بیش از حدی از فرزندانشان دارند و انتظار دارند همانند یک آدم بزرگ رفتار کنند. برای پرورش کودک ابتدا اجازه بدهید کودک رشد خود را مرحله به مرحله طی کند و باید بدانید که در هر مقطعی از زمان کودک آمادگی چه نوع یادگیری هایی دارد.
اولین قدم برای داشتن کودک نابغه این است که کودک شاد باشد چون کودکی که عزت نفس نداشته باشد نمیتواند به خوبی یاد بگیرد.
گام هایی برای پرورش کودک نابغه
1-شادی
اولین و مهمترین مسیر برای داشتن کودکی نابغه، کودکی شاد است چرا که کودکان شاد، موفق اند و کودکان موفق، شادند. پس به شادی و سلامت روحی فرزند خود توجه کنید.
2-استقلال
به کودک خود استقلال بدهید و اجازه دهید که خواسته هایش را بیان کند و آن را برای کودک برآورد کنید تا نبوغ خود را نشان دهد. در مقابل کودک حوصله به خرج دهید چرا که اگر کودک از مواجهه با ناملایمات شما مطمئن شود، دنبال نبوغ خود نمیرود.
3-خلاقیت
به کودکتان در پرورش خلاقیتشان کمک کنید و اگر در انجام کاری بی انگیزه هستند به طور غیر مستقیم و با ایجاد یک اسطوره ی خیالی او را تشویق کنید.
4-کنجکاوی
در مقابل کودک کنجکاو خود جبهه نگیرید و به سوالات او با نرمی و احترام پاسخ دهید و اگرکودکتان کنجکاوی نمی کند به طور غیرمستقیم او را وادار به سوال پرسیدن کنید اما نه در مورد مسائل شخصی بلکه کنجکاوی او را در راستای کشف شرایط و محیط و هر چیزی که قرار دارد.
5-تصور مثبت از خود
کاری کنید که کودک تصور مثبتی از خود داشته باشد چون این روش قدم اصلی در ایجاد تمرکز و خودباوری و درنهایت موفقیت است. وقتی کودکتان کاری را انجام میدهد او را با کلمات محبت آمیز تشویق کنید و الگوهای برتری را برایش قرار دهید و نقاط مثبت او را با آن شخص موفق تطبیق دهید.
بیشتر بدانید: از تیک گرفتن کودکان چه می دانیم؟
بیشتر بدانید: جایزه دادن، روش درمان کودکان کم توجه یا بیش فعال.
چگونه کودکی شاد داشته باشیم؟
1-ایجاد شوخی و تفریح در خانه
2-شکوفا کردن استعداد کودک
3-توجه به رژیم غذایی کودک
4-ورزش و تحرک
5-تحقیر نکردن کودک
6- کمک کردن به دیگران
7- لوس نکردن کودک
8-عشق ورزیدن به کودک
9- اجازه به بروز احساسات کودک از جمله گریه یا عصبانیت
10- فرصت دادن به کودک برای بروز استعداد
کلاس هاس آموزشی کودک را از چه سنی باید شروع کرد؟
کودک زیر 7 سال را نباید به طور مستقیم وارد دوره ی آموزشی کرد باید برای آموزش او از روش های تخصصی استفاده کرد.
از چه سنی مهارت اجتماعی را باید به کودک یاد داد؟
کودک را وادار به هیچ کاری نکینید و اجازه دهید خودش آمادگی پیدا کند و نگران این موضوع نباشید که وقتی کودک در 2 سالگی سلام نکرد دیگر تا آخر عمر سلام نمیکند. هیچگاه به کودک خود برای انجام ندادن رفتار اجتماعی، احساس شرم و گناه ندهید چرا که بعدا اصرار و خواهش در انجام این رفتارها هم تاثیری نخواهد داشت.
نتیجه
بعضی از افراد فکر میکنند که کودک در مهد کودک نابغه میشود اما این عقیده درست نیست بلکه والدین نقش به سزایی در تربیت کودک نابغه دارند علاوه بر این تغذیه نیز مهم است.
انتهای پیام/
انتهای پیام/