صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۱۸ - ۲۹ شهريور ۱۳۹۹
به میزبانی جمهوری چک برگزار می‌شود؛

عضویت دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی قم در کمیته داوران مسابقات بین‌المللی استعدادیابی

دانشجوی رشته معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم عضو کمیته داوران مسابقات بین‌المللی استعدادیابی معماران زیر 35 سال شد.
کد خبر : 516156

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از قم،‌ محمد عبدی توانست عضویت در کمیته داوران مسابقات بین‌المللی استعدادیابی معماران زیر 35 سال به میزبانی جمهوری چک را در کارنامه موفقیت‌های خود ثبت کند.


وی در گفتگو با آنا درباره دلیل عضویت در کمیته داوران مسابقات بین‌المللی استعدادیابی معماران زیر 35 سال  اظهار کرد:‌ پس از حضور در حوزه‌های متعدد مانند تصویرسازی و طراحی نرم‌افزار واقعیت مجازی تعاملی وارد عرصه مسابقات معماری شدم و پس از حضور در چند مسابقه داخلی و کسب مقام‌های متعدد به سراغ مسابقات بین‌المللی مانند مسابقه طراح جوان سال آسیا و «Inspireli awards» که بزرگ‌ترین مسابقه استعدادیابی معماری دنیاست، رفتم که پس از کسب مقام در این مسابقه از بنده دعوت شد تا به‌عنوان اعضای هیئت ژوری و تیم داوری در این مسابقه حضور یافته و جزء معدود معماران ایرانی باشم که این افتخار را کسب کند.


وی افزود: «Inspireli awards» بزرگ‌ترین مسابقه استعدادیابی معماری دنیا برای معماران زیر ۳۵ سال بوده و هرساله با هدف کشف استعدادهای درخشان این حوزه برگزار می‌شود که بیش از هزاران طرح از ۹۹ کشور دنیا به این مسابقه ارسال شده که گاهی از بین طرح‌های برگزیده و فاخر از صاحب اثر برای حضور در هیئت داوران دعوت می‌شود.


دانشجوی رشته معماری مقطع کارشناسی دانشگاه آزاد اسلامی قم درباره سوابق علمی، پژوهشی خود در دوران تحصیل به آنا گفت: برای نخستین‌بار در دنیا سبکی از اپلیکیشن‌های واقعیت افزوده و واقعیت مجازی(واقعیت ترکیبی) را طراحی کرده و در رویداد استارت‌آپی ایده تا عمل، رتبه نخست را کسب کردم و پس از آن با طراحی نرم‌افزار دیگری موفق به کسب رتبه نخست رویداد ایده‌شو شدم و مشغول ترجمه بزرگ‌ترین دستاورد ایده‌ای خود هستم تا آن را  برای دانشگاه‌ها و مراکز معتبر علمی جهان ارسال کنم.


عبدی درباره عوامل موفقیت‌های خود عنوان کرد: شاید بتوان جسارت و سماجت را دلیل این جریان دانست، خاطرم می‌آید برای مسابقه طراح جوان سال آسیا با جسارت تمام در مسابقه معماری هیچ صحبتی از ساختمان نکردم و هیچ بنایی را در طرح خود نیاوردم و از آنجایی که رایانه شخصی‌ام قدرت لازم برای کارهای مسابقه را نداشت، شب‌ها در دفتر محل کار می‌ماندم تا صبح کارهای مسابقه را پیش می‌بردم.


وی اضافه کرد: در این سه هفته بدون استراحت مشغول فعالیت بودم و در جلسه شفاهی داوری از حرف‌هایم سر درنمی‌آوردم و بعد از جلسه در تاکسی بی‌هوش شدم! دقیقاً با همین سماجت‌ها و ثابت‌قدم بودن‌ها سنگ بنای موفقیت گذاشته شد.


دانشجوی رشته معماری مقطع کارشناسی دانشگاه آزاد اسلامی قم درباره موفقیت‌ها خود در رشته ورزشی مطرح کرد:‌ در رشته پرتاب وزنه تا مسابقات قهرمانی کشوری پیش رفتم و سرمربی تیم ملی شخصاً بنده را به تمرین در گروه خود دعوت کردند؛‌ اما طبق معمول به دلیل شرایط مالی بالاجبار ورزش را کنار گذاشته و در قصابی پدر مشغول به‌کار شدم.


عبدی خاطرنشان کرد:‌ زمانی که افراد درباره شغلم سؤال می‌کنند، پاسخ می‌دهم که چیزهای به ظاهر بی‌ربط را به هم ربط می‌دهم تا مشکلات را حل کنم. این توانایی در همه افراد است و «نیاز» مادر اختراعات بوده و سختی مایه خلاقیت. با اینکه شرایط کنونی بسیار دشوار است؛‌ اما به قدرت اعجاب‌انگیز جوانان، سخت ایمان دارم! هرچند ممکن است مشکلات مالی انگیزه‌ها، ایده‌ها و رؤیا‌ها را در نطفه خفه کند؛ اما به هر حال برای جوانان آرزوی موفقیت و سربلندی دارم.


به گزارش آنا، محمد عبدی متولد ۱۳۷۶ روستای سراجه قم دوران کودکی را با عمل‌های متعدد جراحی برای درمان کلاپ فوت پای چپ و دوران نوجوانی را با چوپانی و پرورش احشام در کنار پدر سپری کرد و با وجود مشکلات فراوان در همان زمان در المپیاد ریاضی واترلو کانادا پذیرفته شد؛ اما به دلیل شرایط مالی از المپیاد جاماند.


وی پس از ورود به دبیرستان و قبولی در آزمون نمونه دولتی دوران دبیرستان را با سختی‌های متعدد گذراند و به دلیل مشکلاتی که داشت دو سال آخر دبیرستان از تحصیل عقب افتاد و رتبه مناسبی برای کسب سهمیه دانشگاه‌های تهران به دست نیاورد؛ بنابراین در رشته حسابداری دانشگاه آزاد اسلامشهر تحصیلات دانشگاهی خود را آغاز کرد؛ اما به دلیل برخی مشکلات مجبور به مهاجرت به استان قم و از حسابداری انصراف و در رشته معماری دانشگاه آزاد اسلامی قم مشغول به تحصیل شد.


دانشجوی رشته معماری مقطع کارشناسی دانشگاه آزاد اسلامی قم هزینه دوران تحصیل را با انجام پروژه‌های دانشجویی و کارهای پاره‌وقت تأمین می‌کرد. به دلیل مشکلات مالی امکان حضور در هیچ کلاس آموزشی نداشت و به‌صورت خودآموز اقدام به یادگیری کدنویسی، نرم‌افزارهای معماری، طراحی و برای جبران سال‌های از دست تا روزی ۱۸ ساعت با رایانه فعالیت می‌کرد و در نهایت از اوایل سال سوم دانشگاه در مسابقات و تحقیقات در سطح استان، کشور و بین‌الملل حضور فعال داشت.


انتهای پیام/4121/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر