صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۱۱ - ۲۶ شهريور ۱۳۹۹

ارتقای سطح کیفی تولید مواد شیمیایی برای رقابت در بازار / ضعف در تولید اقتصادی محصولات پتروشیمی

«ارتقای سطح کیفی تولید مواد شیمیایی برای رقابت در بازار» یکی از اهداف عینی در جهت رسیدن به هدف غایی «توسعه تولید اقتصادی محصولات پتروشیمی» در نشست بررسی برنامه علمی صنایع پتروشیمی معرفی شد.
کد خبر : 515493

به گزارش خبرنگار حوزه پایش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، نشست بررسی برنامه علمی صنایع پتروشیمی توسط کمیته ارزیابی و نظارت دبیرخانه پایش آزاد به‌صورت مجازی و برخط برگزار شد. این برنامه علمی بر عهده دانشگاه آزاد اسلامی ماهشهر است.


این نشست با حضور متخصصان مربوطه، میراسمعیل معصومی متخصص مهندسی شیمی، سعید ملماسی متخصص محیط‌زیست، مجید منجمی متخصص شیمی-پلیمر، پردیس قیصری متخصص کامپیوتر، حسن اسحاقی کناری متخصص علوم پایه به همراه محسن پیغمبرزاده مجری برنامه علمی و احد نظرپور رئیس دبیرخانه استان خوزستان برگزار شد.


در این جلسه در خصوص چالش ضعف در تولید اقتصادی محصولات پتروشیمی بحث و گفتگو شد. بحث سلامت نیروی کار، ارزیابی عملکرد نیروی انسانی و بومی‌سازی دانش فنی از محورهای بحث و گفتگو بود. در این خصوص برنامه و اهدافی تدوین‌شده و ذیل آن زمینه‌های پژوهشی جهت استفاده دانشجویان تحصیلات تکمیلی گردآوردی شده است.


«ارتقای سطح کیفی تولید مواد شیمیایی برای رقابت در بازار» یکی از اهداف عینی در جهت رسیدن به هدف غایی «توسعه تولید اقتصادی محصولات پتروشیمی» معرفی شد. در این خصوص ظرفیت‌سازی جهت افزایش تولید مواد اولیه موردنیاز فرآیندهای صنایع پتروشیمی و بهینه‌سازی فرآیند تولید به‌عنوان راهبردهای مربوطه موردنظر هستند.


هدف عینی دوم «ارتقا مدیریت محیط‌زیست در فرآیند تولید» است که در این راستا شناسایی و کنترل آلودگی‌های آب، هوا، خاک و پسماند ناشی از تولید در این صنعت به‌عنوان راهبرد معرفی شدند.


توجه به صنایع تکمیلی پتروشیمی اهمیت ویژه‌ای دارد که می‌توان به آن در چالش مجزا پرداخت و راهکارهایی ارائه کرد.


انتهای پیام/4084


انتهای پیام/

ارسال نظر