صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۰۸ - ۲۶ شهريور ۱۳۹۹
دادمحمدی در گفتگو با آنا مطرح کرد؛

لزوم ورود جدی تشکل‌های دانشجویی در فضای مجازی

عضو انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه پیام نور مشهد گفت: تشکل‌های دانشجویی به عنوان تشکیلاتی که فقط دغدغه مسائل جامعه خود را بدون نگاه سیاسی مطرح می‌کنند، لازم است در عرصه رسانه‌ای و فضای مجازی ورود جدی داشته باشند.
کد خبر : 515446

محمدمهدی دادمحمدی در گفتگو با خبرنگار حوزه تشکل‌های دانشگاهی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، درباره آموزش مجازی اظهار کرد: با توجه به اینکه دشمنان از جهات مختلفی به خصوص در زمینه حملات رسانه‌ای، انقلاب اسلامی را مورد هجمه قرار داده‌اند، تشکل‌های دانشجویی به عنوان تشکیلاتی که به هیچ جریانی وابستگی ندارند و فقط دغدغه مسائل جامعه خود را بدون نگاه سیاسی مطرح می‌کنند، لازم است در عرصه رسانه‌ای و فضای مجازی ورود جدی داشته باشند.


وی افزود: در دوران کرونا از جمله مشکلاتی که برای قشر محصل و به تبع آن تشکل‌های دانشجویی به‌وجود آمده غیرحضوری بودن کلاس‌ها و فعالیت‌های دانشجویی است. با توجه به شرایط کرونایی جامعه، تشکل‌ها باید در شیوه اجرای برنامه‌های خود تجدید نظر کنند به این شکل که تا حد ممکن فعالیت‌ها به‌صورت مجازی برگزار شود؛ در دوره‌های گذشته رویکرد تشکل‌های دانشجویی اغلب حضوری بود و به فضای مجازی آنچنان اهمیتی داده نمی‌شد اما با توجه به شرایط فعلی، توفیق اجباری پیش آمد تا تشکل‌های دانشجویی در این عرصه هم ورود جدی داشته باشد.


عضو انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه پیام نور مشهد بیان کرد: مسئله مهم حضور جدی تشکل‌های دانشجویی در فضای مجازی به انتخاب هر یک از این مجموعه‌های دانشجویی بستگی دارد که آیا با تغییر راهکار و تجدید نظر در روش‌ها از تهدید به‌وجود آمده فرصت خواهند ساخت یا اینکه با موج رکودی که کرونا ساخته است، اثرگذاری تشکل محدود می‌شود و در نتیجه صدای دانشجو به عنوان مؤذن جامعه شنیده نشده و نماز جامعه قضا خواهد شد.


دادمحمدی خاطرنشان کرد: تشکل‌ها باید با توجه به شرایط کرونا، روش‌های نوینی اتخاذ کرده و از تجربه‌های موفق دیگر مجموعه‌ها استفاده کنند که از نمونه‌های موفق آن می‌توان به گفتگوهای زنده اینستاگرامی اشاره کرد؛ عرصه فضای مجازی آنقدر مهم است که رهبر انقلاب در اهمیت این موضوع بیاناتی را فرموده‌اند ولی احساس می‌شود که تشکل‌های دانشجویی در این عرصه قوی نیستند و باید سواد لازم را کسب کرده و با هدف از آن استفاده کنند. 


انتهای پیام/4118/


انتهای پیام/

ارسال نظر