صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۹:۱۹ - ۲۴ شهريور ۱۳۹۹
برشی از عملکرد سرای نوآوری مبل و منبت واحد ملایر؛

وقتی علم ثروت آفرینی می‌کند

دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر با وجود رشته صنایع چوب و سایر رشته‌های مرتبط و امکانات سخت‌افزاری مناسب مانند کارگاه پیشرفته چوب به‌عنوان مجری برنامه علمی مبل و منبت در کشور انتخاب شد.
کد خبر : 514968

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری آنا، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر با دارابودن رشته صنایع چوب و سایر رشته‌های مرتبط و امکانات سخت‌افزاری مناسب نظیر کارگاه پیشرفته چوب و با توجه  به دستورالعمل اجرایی نظام پایش آزاد «پژوهش اثرگذار یکپارچه شبکه‌ای دانشگاه آزاد اسلامی» و اخذ مجوزهای لازم به‌عنوان مجری برنامه علمی مبل و منبت در سطح کشور انتخاب شد.


این واحد دانشگاهی تاکنون 4 چالش اصلی مرتبط با این هنر صنعت را شناسایی و بیش از 300 موضوع و زمینه پژوهشی را تعریف کرده است.


با توجه به نیاز صنعت مبل و منبت به پشتوانه انگیزشی، علمی و دانشگاهی در راستای شناسایی مسائل و مشکلات موجود و تلاش در جهت حل آنها و بهبود وضعیت فروش، تولید و به‌ویژه صادرات و همچنین با عنایت به بسترهای سخت‌افزاری ویژه دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر با مجوز معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری این دانشگاه مسئولیت راه‌اندازی سرای مبل و منبت به واحد ملایر واگذار شد.


براین اساس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر به‌عنوان دانشگاه نسل سوم قصد دارد در سرای نوآوری مبل و منبت با حضور مستمر اعضای هیئت‌علمی فناور و نیز فعالان عرصه مبل و منبت، هیئت‌مدیره بازار بزرگ مبل، اتحادیه و انجمن‌های مختلف در زمینه این هنر صنعت و نیز شرکت‌های دانش‌بنیان و استارت‌آپ‌ها مسائل و مشکلات مختلف این صنعت را شناسایی و به رفع آنها اقدام کند.


ضعف در صادرات و بازاریابی صنعت مبل و منبت، رقابت‌پذیری پایین محصولات این صنعت، ناکارآمدی نظام تأمین مالی صنعت مبل و منبت و ضعف دانش فنی، فناوری و نوآوری در تولید این صنعت آسیب‌های شناسایی شده از طریق مکانیسم‌های پژوهشی و علمی صورت گرفته است که با ایجاد سرای نوآوری مبل و منبت، تلاش شد درصدد رفع این آسیب‌ها و شکوفایی ظرفیت‌ها گام‌های روبه جلویی برداشته شود.


فعالیت سرای نوآوری مبل و منبت متناسب با برنامه علمی دانشگاه


سرای نوآوری مبل و منبت دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر با تمرکز بر قابلیت منحصربه‌فرد منبت‌کاری در شهرستان ملایر به‌عنوان یک مرجع در هدایت تولید مبلمان استیل می‌تواند نقش قابل‌توجهی در حضور این صنعت در بازارهای داخلی، منطقه‌ای و بین‌المللی داشته باشد. از جمله اهداف سرای نوآوری مبل و منبت در این خصوص می‌توان موارد زیر را نام برد:


- فروش محصول با برند مشترک
- تلاش به منظور صادرات 30 درصد از حجم محصول تولیدشده.
- تکمیل زنجیره ارزش مبلمان استیل با تمرکز بر حلقه طراحی رنگ‌کاری و رویه‌کوبی
- توسعه شبکه فروش
- ایجاد نظام مالکیت معنوی در بخش طراحی
- اعتمادسازی مابین ذینفعان صنعت در سطح شهرستان ملایر
- فعال نمودن تشکل‌های صنفی در زمینه صنعت
- حساس سازی اعضا نسبت به ارتقا کیفیت تولیدات
- حساس سازی اعضا نسبت به تولید کالای باارزش افزوده بیشتر
- بهبود کیفیت فرآیند تولید ارتقای سطح تکنولوژی، تدوین استاندارد ساخت مبلمان استیل و استانداردسازی محصولات، ارزیابی و درجه‌بندی آن‌ها، بسترسازی به‌منظور شکل‌دهی نام تجاری مشترک و برندسازی برای حضور اصولی در بازارهای منطقه
تفاهم‌نامه همکاری با دستگاه‌های دولتی مراکز صنعتی


تفاهم‌نامه‌های همکاری مشترک علمی، آموزشی و پژوهشی با هیئت‌مدیره بازار مبل ملایر، مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای شهرستان ملایر، اراده میراث فرهنگی شهرستان ملایر، اداره صنعت، معدن و تجارتی شهرستان ملایر و قرارداد مشارکت سرمایه‌گذاری با فعالان صنعت مبل و منبت بخشی از این تفاهم‌نامه‌هاست.


به گزارش آنا، طی سه سال 70 تیم به مرکز نوآوری مبل و منبت واحد ملایر پیوسته‌اند که همین مهم بستری برای رشد و ارتقای صنعت مبل و منبت -که به شکوفایی اقتصاد این شهرستان منتج می‌شود- تبدیل شده است.


انتهای پیام/4129/


انتهای پیام/

ارسال نظر