صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۳۵ - ۲۳ شهريور ۱۳۹۹
یاوری مطرح کرد؛

اعلام آمادگی ستادمبارزه با مواد مخدر برای همکاری با دانشگاه آزاد اسلامی/ نقش استارت‌آپ‌ها در کنترل چرخه اعتیاد

معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکت‌های مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور با بیان اینکه باید درصد نرخ ابتلا به مواد مخدر را کاهش دهیم، گفت: آمادگی لازم برای انجام تحقیقات مشترک، بنیادین و بزرگ با دانشگاه آزاد اسلامی را داریم.
کد خبر : 514466

به گزارش خبرنگار حوزه پایش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، امیرحسین یاوری معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکت‌های مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور به‌عنوان داور در نشست مجازی بررسی برنامه علمی نیروی انتظامی اظهار کرد: برنامه علمی نیروی انتظامی زیر نظر شخص ریاست جمهوری و به ریاست سردار اسکندر مؤمنی است.


وی ادامه داد: معاونت کاهش تقاضا و توسعه مشارکت‌های مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور دارای حوزه‌های پیشگیری از اعتیاد، نظارت و ساماندهی بر مراکز درمانی، توسعه مشارکت‌های مردمی، ساماندهی و درمان معتادان متجاهر، حرفه‌آموزی و حمایت‌های اجتماعی است.


معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکت‌های مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور با اشاره به لزوم استفاده از سیستم‌های هوشمند عنوان کرد: با استفاده از این سیستم‌ها می‌توان محموله‌های مواد مخدر را شناسایی کرد. همچنین به دستگاه‌ها و سیستم‌های پیچیده، حساس و هوشمندی نیاز داریم که مراحل دریافت، نگهداری و توزیع مواد مخدر را در کشور شناسایی کنیم.


ثبات نرخ ابتلا به موادمخدر طی یک سال اخیر در آموزش و پرورش 


یاوری با اشاره به حوزه پیشگیری از اعتیاد گفت: در حوزه پیشگیری باید درصد نرخ ابتلا به مواد مخدر را کاهش دهیم؛ خوشبختانه طی یک سال اخیر این نرخ در آموزش‌وپرورش ثابت بوده است. ابتلای دانش آموزان در مدارس به مواد مخدر ازجمله نگرانی‌های جدی ماست. به‌طورکلی از 14 الی 24 سالگی سن حائز اهمیت ابتلا به مواد مخدر است.


وی با بیان اینکه از دانشگاه آزاد اسلامی می‌خواهیم در حوزه فرهنگ‌سازی و آسیب‌شناسی معضلات اجتماعی از بدو ورود کودکان به فضای آموزشی (مهدکودک) به تولید محتوا بپردازد تا این تولیدات را به مهدکودک‌های سراسر کشور ارسال کنیم، افزود: هم‌چنین در محیط‌های کاری نیز مشکلات جدی وجود دارد که 20 درصد نیروی کار در کشور درگیر این مشکلات هستند.


اعلام آمادگی ستادمبارزه با مواد مخدر برای همکاری با دانشگاه آزاد اسلامی


معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکت‌های مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور تصریح کرد: آمادگی لازم برای انجام تحقیقات مشترک، بنیادین و بزرگ با دانشگاه آزاد اسلامی را داریم.


یاوری با تأکید بر اینکه هزینه‌های زیادی در کشور صرف درمان بیماران مبتلابه مواد مخدر می‌شود، بیان کرد: «موضوع اقتصاد مواد مخدر» ازجمله موضوعاتی است که می‌تواند برای کار تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی جذاب باشد؛ در این موضوع می‌توان به دنبال روش‌های بهینه‌تر و هم‌چنین به دنبال داروهای جدید هم چون داروهای گیاهی برای درمان اعتیاد بود که در صورت آمادگی دانشگاه آزاد اسلامی می‌توانیم در این حوزه نیز همکاری‌هایی داشته باشیم.


دانشگاه آزاد اسلامی مسئولیت چندهزار معتاد را برعهده بگیرد


وی به دانشگاه آزاد اسلامی پیشنهاد داد که مسئولیت دو الی سه هزار معتاد متجاهر را بر عهده بگیرد و با انجام یک کار تحقیقاتی و آموزشی روش‌های درمانی نوین و بهتری را به ما پیشنهاد دهند. البته هزینه‌های این معتادان به‌صورت روزانه بر عهده ما خواهد بود.


مردم قدرت کافی برای جلوگیری از رشد اعتیاد را دارند


 معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکت‌های مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور با تأکید بر توسعه مشارکت‌های مردمی خاطرنشان کرد: مردم قدرت کافی برای جلوگیری از رشد اعتیاد را دارند, این امر تنها به دست دستگاه‌های دولتی محقق نمی‌شود. در این حوزه معاونت علمی ریاست جمهوری نیز فعالیت دارد.


نقش استارت‌آپ‌ها در کنترل چرخه اعتیاد


یاوری ادامه داد: با استفاده از استارت‌آپ‌ها می‌توانیم حوزه‌های پیشگیری، درمان (حضور پزشک و توزیع دارو) و نگهداری از معتادان را مدیریت کنیم. امروز در این حوزه نیز فعال هستیم و جلساتی نیز برگزارشده است. اگر درگذشته مردم در مراکز درمانی حاضر می‌شدند اکنون با استفاده از ظرفیت استارت‌آپ‌ها اکیپ درمانی برای درمان آن‌ها اعزام می‌شوند.


آموزش کار و تأمین شغل برای معتادان


وی با تأکید بر اینکه دانشگاه آزاد اسلامی ظرفیت‌های بسیاری دارد، ادامه داد: یکی از این ظرفیت‌ها آموزش کار و تأمین شغل برای معتادان به‌صورت پایدار است. بر اساس قانون، معتادان متجاهر را که در اختیار ما هستند می‌توانیم بین 6 ماه تا یک سال به آنها آموزش‌های کاربردی در جامعه با رویکرد تقویت اراده ارائه دهیم.


معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکت‌های مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور با بیان اینکه هزینه‌های مربوط به آموزش و اشتغال معتادان متهاجر را می‌پردازیم، اذعان کرد: هزینه‌های مربوط به استخدام این افراد را تا یک‌سوم به کارفرما پرداخت می‌کنیم. در نظر داریم حدود 20 هزار نفر از افراد معتاد متهاجر از سراسر کشور را جمع‌آوری و از دید مردم خارج کنیم و شغل، مسکن و خوراک مناسب در اختیار آن‌ها قرار دهیم.


انتهای پیام/4084/


انتهای پیام/

ارسال نظر