لزوم همکاری وزارتخانههای علوم و ارتباطات برای رفع مشکل اینترنت آموزش مجازی دانشجویان
رامین مرادی در گفتگو با خبرنگار حوزه تشکلهای دانشگاهی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با اشاره به آغاز سال تحصیلی جدید دانشگاهها اظهار کرد: وزارتخانههای علوم و ارتباطات باید حداکثر همکاری را برای رفع مشکلات اینترنت دانشجویان در مناطق دور افتاده انجام دهند و تشکلهای دانشجویی سراسر کشور که شعار عدالتخواهی سر میدهند باید به مسئله عدالت آموزشی ورود پیدا کنند و یکصدا خواهان این امر مهم در سراسر کشور شوند.
وی افزود: شیوع ویروس کرونا موجب شده است که آموزش مجازی در ترم تحصیلی جدید نیز مانند ترم گذشته، در دستور کار دانشگاهها قرار بگیرد که البته این شیوه آموزشی با مشکلاتی روبرو است.
دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه ولیعصر(عج) رفسنجان بیان کرد: یکی از مشکلات آموزش برخط نحوه ارائه دروس است که به علت کم بودن تجهیزات آموزشی، کیفیت لازم را ندارد و یادگیری دروس تا 60 درصد برعهده دانشجویان است و نقش اساتید پررنگ نیست. همچنین ضعیف بودن زیرساختهای دانشگاه و به مشکل خوردن سامانههای مجازی دانشگاهها دومین مشکل اساسی است که موجب زیان دیدن دانشجو میشود و گاهی شاهد پایمال شدن زحمات دانشجویان در امتحانات بودهایم.
مرادی با بیان اینکه راهکار ما طراحی نمونه سؤالات جدید و آزمون مجدد با مدت زمان مناسب برای حل مشکلات آموزش و آزمونهای مجازی است، گفت: باید برای رفع این مشکلات، وزارت علوم و رؤسای دانشگاهها اقدام جدی و اثرگذار انجام دهند؛ عدم دسترسی به اینترنت پرسرعت، بالا بودن قیمت بستههای اینترنتی، کمبود سختافزارهای آموزشی و نداشتن محیط لازم برای شرکت در امتحانات میانترم و پایانترم از جمله مشکلات آموزش مجازی است.
وی خاطرنشان کرد: در دانشگاهها برخی از دانشجویان جزو قشر ضعیف جامعه هستند و زیر خط فقر زندگی میکنند و این مهمترین وظیفه حکومت اسلامی و جامعه اسلامی است که به مشکلات این قشر رسیدگی کرده و عدالت آموزشی را در جامعه برقرار کنند و زمینهای مهیا شود تا حداقلهای آموزشی در اختیار دانشجویان قرار بگیرد.
این فعال دانشجویی ادامه داد: راهکار ما برای همیاری و کمکرسانی به این دانشجویان این است که مسئولان آموزشی و امور دانشجویی به صورت مشترک ورود پیدا کنند و اتوماسیونی برای درخواست دانشجویان در سامانههای آموزشی قرار دهند و با شناسایی دانشجویان مستضعف و کمدرآمد دانشگاهها با افزایش وامهای کمک تحصیلی، خرید لپتاپ و حتی گوشیهای نسل جدید این مشکلات را برطرف کنند؛ با برگزار نشدن کلاسهای حضوری دانشگاهها کمکی به بودجه دولت میشود و مسئولان مربوطه باید پیگیر این مسئله شوند و بودجه مربوطه را برای حل مشکلات ذکر شده مصرف کنند.
انتهای پیام/۴۱۱۸/
انتهای پیام/