صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۰۰ - ۲۵ شهريور ۱۳۹۹

طبع، خواص، مضرات و مُصلح بادام زمینی در ویکی آنا

بادام زمینی، منبع خوب انرژی است. 100 گرم بادام زمینی حاوی 50 گرم چربی و 16 گرم کربوهیدرات است.
کد خبر : 513719

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، بادام زمینی گیاه بومی برزیل بوده و از آنجا به نقاط دیگر دنیا راه یافته است. آب و هوای گرم برای کشت این گیاه مناسب می باشد. بادام زمینی گیاهی است یکساله دارای ساقه ای راست که ارتفاع آن در حدود 30 سانتیمتر می باشد.


دانه بادام زمینی تقریبا مانند فندق به رنگ سفید مایل به زرد بوده ولی تخم مرغی شکل است. پوسته نازکی دانه را پوشانده که برنگ قرمز قهوه ای است.



خواص و مضرات بادام زمینی



  • اگر بادام زمینی را به همراه کشمش میل کنید به درمان افسردگی و ریزش مو کمک کرده اید.

  • بادام زمینی باعث حفظ سلامت پوست می شود.

  • همچنین مصرف شیربادام به شفاف سازی و درخشان نمودن پوست و پیشگیری از ایجاد آسیب به پوست ناشی از تابش اشعه ماورابنفش خورشید کمک می کند.

  • برای تقویت قوای دماغی مفید است.

  • به ترمیم آسیب‌های سلولی و حفاظت در برابر بیماری آلزایمر و سایر مشکلات ذهنی مربوط به بالارفتن سن کمک می‌کند.




  • بادام زمینی، موجب گشاد شدن رگ‌ها و تسهیل جریان خون می‌شود و از لخته شدن خون و سکته مغزی جلوگیری می‌کند.

  • کاهنده فشار خون و قند خون است.

  • ملین و ضد یبوست است.

  • بادام زمینی موجب گشاد شدن رگ‌ها و تسهیل جریان خون می‌شود و از لخته شدن خون و سکته مغزی جلوگیری می‌کند.

  • بادام زمینی پر از چربی های سالم و پروتئین مرغوب است.

  • مواد مغذی در بادام زمینی مانند فولیک اسید و اسید فیتیک تأثیراتی ضد سرطان دارند.

  • برای تقویت ریه و طحال مفید است.

  • درد معده را از بین می برد.

  • سرفه خشک را برطرف می کند.

  • مصرف مکرر بادام زمینی ممکن است خطر سنگ کیسه صفرا را در مردان و زنان کاهش دهد. از آنجا که بیشتر سنگهای صفراوی تا حد زیادی از کلسترول تشکیل شده اند، اثر کاهش دهنده کلسترول بادام زمینی ممکن است علت آن باشد.




  • به درمان آلزایمر کمک می کند و باعث تقویت قلب می شود.

  • خوردن بادام زمینی از گرسنگی شدید جلوگیری می کند و تاثیر مثبتی بر قلب دارد.

  • مصرف ۱۰ عدد بادام زمینی به صورت منظم و روزانه به درمان راشیتیسم، گواتر و عفونت ادراری کمک می کند.

  • مصرف بادام زمینی از بروز بیماری دیابت نوع دوم و آلزایمر نیز پیشگیری میکند.

  • بادام زمینی بعضی اوقات می تواند آلوده به گونه ای از قالب (آﺳﭙﺮژﻳﻠﻮس ﻓﻼووس) باشد که آفلاتوکسین تولید می کند. علائم اصلی مسمومیت با آفلاتوکسین شامل از بین رفتن اشتها و تغییر رنگ زرد چشم ها (یرقان) است که از علائم بارز مشکلات کبدی است.

  • مسمومیت جدی با آفلاتوکسین می تواند منجر به نارسایی کبد و سرطان کبد شود.

  • از مضرات بادام زمینی این است که مصرف بادام در دوران بارداری، ممکن است باعث شود نوزادان پس از تولد بیشتر از سایر نوزدان به حساسیت و آلرژی مبتلا شوند.

  • پوست بادام زمینی ممکن است باعث بروز تاول، کهیر، سوزش و خارش پوست شود. این علائم به این علت ممکن است بروز کنند که مصرف بیش از حد بادام زمینی می تواند باعث ایجاد کبد چرب گردد.

  • بادام زمینی با اینکه غذای بسیار مقوی و خوبی است بعلت اینکه دارای روغن های اشباع شده می باشد کلسترول خون را بالا برده و باعث تصلب شرائین می شود.




طبع بادام زمینی چیست؟
بادام زمینی، در طب سنتی ایران دارای طبیعت گرم و تر است.


مصلح بادام زمینی چیست؟
مصلح بادام زمینی، بر مبنای نظر اطبای طب سنتی مصطکی و عسل است.



انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر
نظرات بینندگان 2 نظر
محبوبه
07:54 - 1401/06/02
جامع ومفید بود ممنونن
امیر
16:39 - 1400/12/21
ما نفهمیدیم کلسترول داره یا نه اگه کلسترول داره خوبه یا بده لطفادرست اطلاع رسانی کنید