صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۵۶ - ۱۷ شهريور ۱۳۹۹
مدیرکل انجمن اولیا و مربیان آموزش و پرورش:

مدیران مدارس از ظرفیت انجمن اولیا و مربیان استفاده کنند

مدیرکل انجمن اولیا و مربیان آموزش و پرورش گفت: مدیران مدارس از ظرفیت انجمن اولیا و مربیان مدرسه برای نظارت بر رعایت نرخ نامه ابلاغی شورای اسلامی هر شهر و رعایت پروتکل بهداشتی توسط رانندگان استفاده نمایند.
کد خبر : 513230

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از وزارت آموزش‌ و پرورش، همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید، نشست ستادی ساماندهی حمل‌ونقل دانش‌آموزان با حضور دبیر شورای‌عالی ترافیک شهرهای کشور، مدیرکل حمل‌ونقل وزارت کشور، مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور و رئیس اداره انجمن اولیاو مربیان استان البرز برگزار شد.


نورعلی عباسپور مدیرکل انجمن اولیا و مربیان آموزش و پرورش در این نشست با اشاره به شرایط موجود و شیوع ویروس کرونا و ضرورت حفظ سلامتی و تأمین امنیت جسمی، تربیتی و روانی دانش‌آموزان در خودروهای تحت پوشش شرکت‌های پیمانکاری دارای پروانه حمل‌ و نقل از شهرداری‌ها و بخشداری‌ها خواستار نظارت بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی ابلاغ‌ شده از سوی وزارت کشور شد.


وی تصریح کرد: نظر به اهمیت رفت‌وآمد دانش‌آموزان روستایی با تشکیل کارگروه استانی حمل‌ونقل دانش‌آموزان تمهید مقدمات تأمین خودروهای موردنیاز اندیشیده می‌شود.


مدیرکل انجمن اولیا و مربیان آموزش و پرورش ادامه داد: مدیران مدارس از ظرفیت انجمن اولیا و مربیان مدرسه برای نظارت بر رعایت نرخ نامه ابلاغی شورای اسلامی هر شهر و رعایت پروتکل بهداشتی توسط رانندگان استفاده نمایند.


بر این اساس، نماینده وزارت کشور نیز در این نشست گفت: وزارت کشور آماده همکاری تنگاتنگ با وزارت آموزش‌وپرورش در این زمینه است، لذا این وزارتخانه برای تأمین خودروی مورد نیاز در شرایط فعلی که مدارس در برخی از روزهای هفته بر اساس پروتکل بهداشتی آموزش حضوری دارند در حال بررسی برای روش‌های مکمل (شرکت‌های تاکسی‌تلفنی) در کنار روش سنتی تأمین خودروهای حمل‌ونقل است تا خانواده‌ها روش‌های متنوعی برای رفت‌وآمد فرزندانشان به خانه و مدرسه داشته باشند.


همچنین؛ مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور نیز بر ارتقای سامانه پایش ناوگان حمل‌ونقل دانش‌آموزی «سپند» تأکید و اظهار کردند؛ این سامانه برای استفاده ادارات انجمن اولیاومربیان استان‌ها و مناطق و مدیران مدارس و والدین آماده ‌شده است.


انتهای پیام/

ارسال نظر