صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۴۲ - ۱۷ شهريور ۱۳۹۹
ستاری:

مدل توسعه پارک فناوری پردیس به شکل شهر فناوری است

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: یکی از تفاوت‌های پارک فناوری پردیس با دیگر پارک‌های علم و فناوری کشور مدل توسعه آن است که به شکل شهر فناوری انجام می‌شود.
کد خبر : 513144

  به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا  سورنا ستاری در هجدهمین اجلاس سالیانه و جشنواره برترین‌های پارک فناوری پردیس که امروز بعداز ظهر به صورت مجازی برگزار شد، بیان  کرد: زمزمه اقتصاد دانش‌بنیان در جای جای کشور به گوش می‌رسد. ابتدا باید از رهبری تقدیر کرد که اگر حمایت‌های ایشان نبود، کاری پیش نمی‌رفت.


وی افزود: در حوزه اقتصاد دانش‌بنیان افراد نقش بسیار مهمی دارند. آموزش، پرورش، دین، اعتقاد و اعتمادبه‌نفس این آدم‌ها نیز بسیار حساس و مهم به شمار می‌رود. اگر کارآفرین مهم نباشد، چه چیز دیگری می‌تواند مهم باشد؟ اصطلاحاتی چون پارک علم و فناوری، کارخانه نوآوری، شتاب‌دهنده، دانش‌بنیان در حال جا افتادن است، این واژه‌ها طی سال‌های گذشته به ادبیات کشور اضافه شده است.


معاون علمی و فناوری رئیس جمهور گفت: براساس یک گزارش جدید رتبه تهران در فناوری از 46 به 43 رسیده که نشان می‌دهد تهران از برلین نیز بالاتر است. تهران شهری است که براساس فناوری تشکیل شده است. پتانسیل کشور در حوزه توسعه فناوری و نوآوری بالاست اما فرصت محدود است. باید در یک سال باقی‌مانده از دولت، اقتصاد دانش‌بنیان را به جایی برسانیم که قابل بازگشت نباشد.


ستاری بیان کرد: توسعه پارک فناوری پردیس با شتاب بالایی در حال انجام است. مدل پارک فناوری پردیس با پارک‌های فناوری دیگر متفاوت است،  مدل توسعه این پردیس به شکل شهر فناوری است. پارک فناوری پردیس باید به هابی برای جذب نخبگان ایرانی به بازگشت به کشور باشد. از یک هزار و 800 نخبه‌ای که طی سال‌های اخیر به کشور بازگشته‌اند، دو سوم در شرکت‌های دانش‌بنیان و استارت‌آپ‌ها مشغول شده‌اند.


وی با اشاره به این که بسیاری از ارکان کشور به اقتصاد دانش‌بنیان روی آورده‌اند، گفت: مجلس، قوه قضائیه، دولت و بسیاری از وزیران به اقتصاد دانش‌بنیان علاقه‌مند هستند و می‌توانند به ارائه تسهیلات به  دانش‌بنیان‌ها و توسعه زیست‌بوم علم و فناوری کشور کمک کنند. در اقتصاد دانش‌بنیان هیچ چیزی مهم‌تر از فرهنگ نیست، مردم باید روی نیروی انسانی و آموزش آنها حساس باشند.


انتهای پیام/4021/


انتهای پیام/

ارسال نظر