طبع، خواص، مضرات و مُصلح گوجه سبز در ویکی آنا
گوجه سبز خواص بی شماری دارد و در درمان برخی بیماری ها مفید است اما در خوردن آن نباید زیاده روی شود.
کد خبر : 512868
به گزارش گروه رسانههای دیگر خبرگزاری آنا، گوجه سبز در حقیقت میوه نارس نوعی آلو بوده که طعمی ترش مزه داشته و مصرف آن در کشور ما رواج فراوانی دارد. اگرچه خوردن این میوه بسیار لذیذ است اما به دلیل وجود اسید فراوان، ممکن است مصرف بیش از حد آن باعث مشکلاتی از جمله سوء هاضمه گردد.
خواص و مضرات گوجه سبز
- میزان اسید گوجه سبز بالا است که می تواند باعث سوزش معده، معده درد و رفلاکس در افرادی شود که از ناراحتی های معده رنج می برند.
- مصرف روزانه چند گوجهسبز برای افراد دچار عطش زیاد و خارش و سوزش پوست در صورتی که معده سرد و حساس نداشته باشند، مناسب است.
- همچنین جویدن این میوه برای رفع تلخی دهان و تهوع و سردرد مفید است.
- به گفته یکی از متخصصان مجرب طب سنتی گوجهسبز ترش و گس برای تعدیل میل جنسی و تاخیر انزال زودرس در جوانان گرم مزاج مفید است که البته یک تجویز کامل و همگانی نیست.
- چون حالت اسیدی دارد بهتر است با مقدار اندکی نمک مصرف شود و نباید بلافاصله مسواکزده شود، چون سبب آسیب و حساسیت دندانها میشود.
- نمک بسیار برای سلامتی خطرناک است، مخصوصا افراد مبتلا به فشار خون بالا و بیماران کلیوی نباید نمک زیاد مصرف کنند. بنابراین این افراد باید برای خوردن گوجه سبز از مصرف نمک زیاد خودداری کنند.
- کاهش دهنده چربی خون طبیعی به خاطر برخوردار بودن از اسیدهای گیاهی و کربوهیدراتها
- مفید برای افراد مبتلا به نقرس به دلیل وجود مقادیر زیاد ویتامین C
- درمان حالت اسیدی خون به کمک تعادل بخشیدن به مقدار اسید و باز در آن
- مفید برای افراد مبتلا به یبوست به دلیل خاصیت مسهل کنندگی
- مناسب برای افراد مبتلا به روماتیسم به دلیل دارا بودن ویتامین C
- گوجه سبز به دلیل برخورداری از میزان کمی از کالری، میوهای مناسب برای افراد چاق محسوب میشود. این میوه از آنجایی که دارای فیبر بالایی است، با به وجود آوردن حالت سیری پس از مصرف میتواند به عنوان یک کاهنده اشتها مورد استفاده قرار بگیرد.
- بهبود عملکرد سیستم دستگاه گوارش به دلیل وجود فیبر
- تنظیم عملکرد کلیهها به خاطر وجود خاصیت ادرار آوری
- کاهش افسردگی و استرس به دلیل برخورداری از ویتامینهای گروه B
- بهبود سلامت پوست و دستگاه اعصاب
- جلوگیری از بیماریهایی مانند پیری سلولی، سرطان ها، عفونتها و نیز مقابله با میکروبها به دلیل وجود اسیدهای طبیعی
- مفید برای درمان بیماریهای تنفسی مانند برونشیت و آسم
- به توصیه کارشناسان خانمهای بارداری که به سنگ کلیه و مجاری ادرار مبتلا هستند باید از مصرف گوجه سبز و آلو اجتناب کنند، چرا که اسید اگزالیک موجود در این میوه ها می تواند منجر به تولید سنگ های متبلور در بدن برخی افراد شود.
- این میوه به دلیل پتاسیم بالایی که دارد از طریق پرادراری نهتنها سدیم را دفع و از التهاب بافتها و فشار خون بالا میکاهد، بلکه به کارکرد بهتر کلیهها و پاکیزگی مجاری ادرار منجر میشود. هرچه گوجه ترشتر باشد ویتامین C بالاتری دارد.
- مصرف گوجه سبز میبایست در دوران بارداری با احتیاط صورت بگیرد اما در دوران شیردهی منع مصرفی برای خوردن این میوه وجود ندارد.
- کودکان از سن سه سالگی به بعد می توانند مقدار کمی گوجه سبز بخورند اما قبل از آن باید والدین از نداشتن حساسیت به گوجه سبز در کودک مطمئن شوند.
- پیشگیری در وجود آمدن سکتههای قلبی
- درمان کم خونی به کمک نوع خشکشده این میوه
- درمان شب کوری و نیز تقویت بینایی کودکان با توجه به وجود ویتامینهای مفید
طبع گوجه سبز چیست؟
گوجه سبز دارای طبیعتی سرد بوده بنابراین مصرف آن برای کسانی که سرد مزاج هستند توصیه نمیشود.
مصلح گوجه سبز چیست؟
از آنجایی که گوجه سبز دارای طبیعتی سرد است، پیشنهاد میشود که آن را با موادی دیگر به عنوان مصلح استفاده کنید. یکی از مصلحات گوجه سبز گلپر است. گلپر به دلیل داشتن طبیعت گرم و خشک، طبع گوجه سبز را متعادل میکند.
انتهای پیام/
انتهای پیام/