صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۱۸ - ۱۶ شهريور ۱۳۹۹
دانشگاه برخط؛ آموزش الکترونیک/ هاشمی در گفتگو با آنا مطرح کرد؛

اعتماد و نظارت سازمان مرکزی 2 بال موفقیت آموزش مجازی در واحدهای دانشگاهی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان‌جنوبی گفت: امیدوارم با اعتماد بیشتر سازمان مرکزی دانشگاه به استان‌ها و نظارتی که بر واحدهای مختلف می‌شود نتایج مطلوب‌تری از آموزش مجازی در سال تحصیلی جدید به‌دست آوریم.
کد خبر : 512542

سید‌حسن هاشمی در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا درباره آغاز ترم تحصیلی 99 - 1400 و آموزش مجازی و برخط در دانشگاه آزاد اسلامی خراسان‌‌جنوبی و بررسی اقدامات این دانشگاه در راستای رفع کاستی‌های آموزش مجازی اظهار کرد: برای رفع مشکلات پوشش اینترنت در روستاها و مناطق دور‌افتاده در این استان با استانداری و فرمانداری‌های شهرستان‌ها از نخستین روزهای برگزاری کلاس‌ها به‌صورت برخط مکاتبه و مشکلات را به آنها منعکس کردیم.


وی افزود: پیشنهاد دادیم در روستاها و مناطق مرزی استان، در حسینیه‌ها و مساجد مراکزی برای دسترسی به اینترنت فراهم شود و پیگیری‌های لازم را انجام دادیم. بیشترین مشکل را برای دانشجویان در مناطق مرزی مانند نهبندان و یا شهرهای مرزی در استان سیستان و بلوچستان که در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی خراسان‌جنوبی تحصیل می‌کردند، داشتیم. 


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان‌جنوبی گفت: در نقاطی که زیرساخت لازم برای پوشش اینترنت وجود داشته خود سازمان‌های مربوط پیگیر بوده و امکانات اینترنتی فراهم شده، حسینیه‌ها، مراکز بسیج و مساجد هم پیشنهاد ما بوده تا دانشجویان با حضور در این مکان‌ها، کلاس‌های مجازی را تشکیل دهند و به‌این منظور مکاتبات لازم را انجام دادیم و دانشگاه بیش از این نمی‌تواند در این زمینه کاری انجام دهد.


عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی مطرح کرد: اگر در ترم جدید 99-1400 کلاس‌ها به‌صورت مجازی برگزار شود، دانشگاه آزاد اسلامی خراسان‌جنوبی آمادگی دارد تا اگر دانشجویی دسترسی به اینترنت ندارد، خدمات آموزش مجازی به دانشجویان ارائه دهد که این مستلزم دسترسی دانشجویان به سرورهای دانشگاه آزاد اسلامی در خراسان‌جنوبی است.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیرجند با بیان اینکه از زمان انجام مکاتبات در موقعیت‌های مختلف در دیدار با مسئولان به صورت شفاهی پیگیر این موضوع بوده‌ایم، اظهار کرد: استاندار خراسان‌جنوبی به‌جد پیگیر این موضوع بوده و متذکر شده که در روستاهایی که زیرساخت‌های لازم برای پوشش اینترنت وجود داشته باشد، می‌توانیم در این زمینه اقدامات لازم را انجام دهیم، اما در روستاهای دورافتاده که جمعیت زیادی زندگی نمی‌کنند، بستر پوشش اینترنت متأسفانه وجود ندارد.


استقبال دانشجویان ارشد و دکتری از کلاس‌های مجازی


این مقام مسئول درباره میزان حضور دانشجویان در کلاس‌های مجازی به آنا گفت: دانشجویان در دوره ارشد و دکتری از حضور در کلاس‌های مجازی استقبال کرده‌اند و آمار قابل قبولی در این زمینه از ترم قبل داریم، در دوره کارشناسی هم بر اساس آماری که اکنون به یاد دارم حدود 68 درصد از دانشجویان در این کلاس‌ها حضور داشتند.


هاشمی خاطرنشان کرد: آن‌ دسته از دانشجویانی که در کلاس‌های مجازی شرکت نکردند در ابتدای شکل‌گیری این سبک آموزشی بود و با تمهیداتی که اندیشیده شد و افزایش زمان کلاس‌ها تا ساعت 20 و 22 بر تعداد حضور دانشجویان افزوده شد.


وی بیان کرد: برای جبران حضورنداشتن دانشجویان و پوشش کاستی‌ها کلاس‌های برگزار شده توسط واحد انفورماتیک دانشگاه و خود استادان ضبط شده و در گروه‌ها و فضای اجتماعی که توسط دانشگاه ایجاد شده بارگذاری شد تا دانشجویان بعد از کلاس و به‌صورت آفلاین بتوانند استفاده کنند.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان جنوبی با یادآوری این مطلب که دانشگاه آزاد اسلامی یک ترم را به صورت مجازی برگزار کرده و پشت سرگذاشته است، اظهار کرد: خوشبختانه دانشگاه در بخش آموزش مجازی و برگزاری کلاس‌ها به‌صورت برخط درخشید و در این مورد اعتماد‌سازی لازم انجام شده است و مدارس مختلف و نهادهای آموزشی دیگر نیز درخواست استفاده از تجربه دانشگاه آزاد اسلامی را دارند.


این استاد دانشگاه افزود: چندی پیش که برای جلسه اولیا و مربیان مدرسه فرزندم حضور پیدا کرده بودم یکی از اعضای انجمن اولیا و مربیان بدون اینکه از بنده شناختی داشته باشد در آن جلسه در مورد کیفیت آموزشی سخنرانی کرد که حدود 10 دقیقه راجع به نحوه ارائه آموزش مجازی توسط دانشگاه آزاد اسلامی بود و این موضوع مایه مباهات بنده به عنوان یک مسئول در این نهاد آموزشی بود.


کاستی‌های آموزش مجازی به‌صورت آفلاین پوشش داده شود


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان‌جنوبی مطرح کرد: به نظرم کاستی‌های آموزشی به‌صورت مجازی باید به‌صورت آفلاین پوشش داده شود، نواقص و کاستی‌ها را کتمان نمی‌کنیم؛ اما باید واقعیت‌ها را نیز بپذیریم و قبول کنیم که در شرایط حساس و فوق‌العاده کنونی به‌سبک مجازی می‌توانیم آموزش‌ها را به‌پیش ببریم.


هاشمی بیان کرد: بر اساس گفته رئیس دانشگاه آزاد اسلامی باید در زمینه آموزش مجازی فعال‌تر شویم و مهارت بیشتری کسب کنیم و استادان بتوانند با تبحر بیشتر دانشجویان را کنترل کرده و با طرح پرسش‌ و مباحثات کلاسی با سبک آموزشی مجازی سال تحصیلی را به‌پیش ببرند و ما نیز تلاش می‌کنیم تا کلاس‌ها را با تعداد کمتری از دانشجویان سازماندهی کنیم.


وی اظهار کرد: اقدامات فنی سازمان مرکزی دانشگاه در آموزش برخط قابل قدردانی است؛ اما در این زمینه واحدهای مختلف دانشگاه آزاد اسلامی نیز در حد و توان خود اقدامات قابل توجهی انجام دادند، مثلاً در واحد بیرجند نرم‌افزاری ساخته شد که از طریق آن امتحان‌ها را برگزار کردیم و امیدوارم با اعتماد بیشتری که به استان‌ها در کنار نظارتی که بر واحدها می‌شود، نتیجه بهتری حاصل ‌شود.


انتهای پیام/4117/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر