صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۲۶ - ۱۳ شهريور ۱۳۹۹
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی:

استادان برای آموزش در فضای مجازی برنامه‌ریزی کنند

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی گفت: استادان طوری مشکلات آموزش در فضای مجازی را شناسایی و برای رفع آن برنامه‌ریزی کنند که در این فضا از اسیر به امیر تبدیل شویم.
کد خبر : 512280

به‌گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از اصفهان؛ حجت‌الاسلام‌ محمد‌ شریفانی در نشست هم‌اندیشی با دبیران و استادان دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان که به‌همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری این دانشگاه برگزار شد، اظهار کرد: از هویت خودمان و از ظرفیت‌ اندیشه، فکر و توانایی‌های اعضای هیئت علمی و سرمایه‌های جوانانی که در دانشگاه هستند غافل نشوید.


وی با توجه به اثرگذاری هر استاد بر چندین دانشجو گفت: در مدیریت دانشگاه اگر استادان بخواهند حتی در فضای اقتصادی فعلی کشور می‌توانند کاری کنند که دانشگاه آزاد سرآمد دانشگاه‌های کشور شود؛ چرا‌که علاوه بر وجود زیرساخت خوب و امکانات، این نهاد علمی از 30 هزار استاد به عنوان سرمایه‌های انسانی و از فکر و اندیشه آنها بهره‌مند است.


مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی با یادآوری بیماری کرونا، تاکید کرد: این ویروس به‌صورت غیر‌قابل پیش‌بینی دنیا را متحول کرده اما از سویی فرصت خوبی از طریق فضای مجازی در اختیار دانشگاه‌ها قرار داده و باید در همین جلسات آسیب‌ها و مشکلات آن شناسایی شود.


شریفانی خاطرنشان کرد: چه‌بسا که با رفع نواقص آموزش در فضای مجازی تحول عظیمی در دانشگاه‌ها رخ دهد و باید استادان طوری مشکلات آموزش در فضای مجازی را شناسایی  و برای رفع آن برنامه‌ریزی کنند که در این فضا از اسیر به امیر تبدیل شویم.


این مبلغ مذهبی ماه محرم و اثرگذاریِ ماندگار مکتب امام حسین(ع) بر جامعه‌جهانی در طول 1400 سال را یاد‌آور شد و افزود: چهار شاخص اصول و مبانی، اهداف، بایدها و نبایدها و روش‌های  مکتب امام حسین(ع) قابل تأمل است.


این مسئول دانشگاهی گفت: بر ما واجب است در این چهار حوزه مطالعه کنیم و با بازنگری نظام‌مند مکتب امام حسین (ع) و آموزش آن به دانشجویان و جامعه خود را متحول کنیم و این تغییر نگاه را باید به تمامی حوزه‌های کشورداری، اداره دانشگاه، تربیت و سبک زندگی تسری دهیم.


تاکید بر برگزاری کرسی آزاد‌اندیشی به‌جای جلسه هم‌اندیشی


حجت‌الاسلام عباسعلی حیدری نیز در سخنانی  بیان کرد: حرکت به سمت کرسی‌ها و مناظرات به‌جای جلسات هم‌اندیشی یکسویه را مورد تاکید است.


وی از اعضای هیئت علمی خواست هر کدام که می‌توانند تولید محتوا و تولید فیلم‌های آموزشی کوتاه سه دقیقه‌ای در زمینه تخصص خود را در دستورکار قرار دهند.


مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان بر طرح منویات و دغدغه‌های مقام معظم رهبری به عنوان موضوعات راهبردی جلسات هم‌اندیشی تاکید کرد و گفت: در همین راستا استادان‌ در موضوعات سیاسی باید تقویت شوند و برای تقویت بصیرت و توانمندسازی استاد‌ان‌ در کنار مسائل تربیتی، اجتماعی و اقتصادی باید تلاش شود.


انتهای پیام/۴۱۱۷/


انتهای پیام/

ارسال نظر