صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۲:۰۳ - ۱۲ شهريور ۱۳۹۹

۸۱ برنده جایزه نوبل از نامزدی بایدن حمایت کردند

هشتادویک برنده جایزه نوبل با انتشار نامه‌ای از نامزدی جو بایدن در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا حمایت کردند.
کد خبر : 512182

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا، هشتادویک برنده جایزه نوبل با انتشار نامه‌ای از نامزدی جو بایدن در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا حمایت کردند.


امضاکنندگان این نامه از آمادگی نامزد حزب دموکرات برای «شنیدن نظر کارشناسان» و رجوع به «علم» برای یافتن راه حل برای مشکلات ستایش کرده‌اند. آن‌ها همچنین بر لزوم انتخاب فردی که تصمیمات خود را بر اساس داده‌های علمی اتخاذ می‌کند تأکید کرده‌اند.


این نامه به امضای ۸۱ برنده جایزه‌های نوبل شیمی، پزشکی و فیزیک رسیده است. حمایت آن‌ها از جو بایدن در حالی صورت می‌گیرد که از دونالد ترامپ، رئیس جمهوری کنونی ایالات‌متحده و رقیب جو بایدن در انتخابات ریاست جمهوری پیش رو به دلیل نحوه مدیریت بحران شیوع ویروس جدید کرونا انتقادات زیادی شده است.


داده‌های دانشگاه جان هاپکینز در آمریکا نشان می‌دهد که تا کنون بیش از شش میلیون نفر از مبتلایان به ویروس جدید کرونا در این کشور شناسایی شده‌اند. از این تعداد بیش از ۱۸۰ هزار نفر جان خود را از دست داده‌اند. جو بایدن پیش از این ضمن انتقاد از عملکرد دونالد ترامپ در زمینه مبارزه با شیوع بیماری همه‌گیر «کووید ۱۹»، از او خواسته بود تا به نظر «کارشناسان پزشکی» گوش فرا دهد.


دونالد ترامپ پیش از این از مصرف داروی هیدروکسی کلروکین برای پیشگیری از ابتلا به «کووید ۱۹» و درمان این بیماری همه‌گیر حمایت کرده بود. این در حالی است که نتیجه پژوهش‌های علمی طی ماه‌های اخیر نشان می‌دهد که این دارو تأثیری بر بهبود حال مبتلایان به ویروس جدید کرونا ندارد.


همه‌گیری نوع جدید ویروس کرونا تنها مورد اختلاف بین رئیس جمهور آمریکا و دانشمندان نیست. دونالد ترامپ طی سال‌های گذشته به دفعات گرمایش زمین و تغییرات آب و هوایی را زیر سؤال برده است. او همچنین در سال ۲۰۱۷ تصمیم به خروج آمریکا از پیمان پاریس گرفت. این توافق در سال ۲۰۱۵ برای مقابله با تغییرات آب و هوایی امضاء شد.


انتخابات ریاست جمهوری آمریکا قرار است روز سوم نوامبر (۱۳ آبان) برگزار شود.


انتهای پیام/4129/


انتهای پیام/

ارسال نظر