صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۰:۰۵ - ۱۵ شهريور ۱۳۹۹
آنا گزارش می‌دهد؛

پشت پرده‌ رفت و برگشت یک رئیس عزل شده/ نقض آشکار قانون در وزارت ورزش!

برکناری و بازگشت به کار هاشم اسکندری رئیس فدراسیون بولینگ و بیلیارد ابهاماتی دارد که بدون شک مسئولان وزارت ورزش باید این مسائل را شفاف‌سازی کنند.
کد خبر : 511988

به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، اواخر سال گذشته در یک سکوت خبری هاشم اسکندری رئیس فدراسیون بولینگ و بیلیارد از سمت خود کنار رفت و پس از چند روز از سوی وزارت ورزش و جوانان محمدرضا مقصودلو به عنوان سرپرست این فدراسیون انتخاب شد. طبق روال همیشه انتخاب سرپرست برای یک فدراسیون ورزشی از سوی وزیر ورزش و جوانان به این معنی است که پس از گذراندن دوره سرپرستی و فراهم کردن شرایط در فدراسیون مربوطه از سوی سرپرست فعلی، مجمع انتخاباتی فدراسیون تشکیل و رئیس جدید انتخاب شود.


اتفاقی که در فدراسیون بولینگ و بیلیارد رخ نداد و پس از پایان دوره سرپرستی مقصودلو (۵ماه) هاشم اسکندری همانطور که بی‌سر و صدا از ریاست برکنار شده بود؛ همچنان بی سر و صدا به فدراسیون بازگشت و دوباره به عنوان رئیس مشغول به کار شد. در مورد اینکه به چه دلیل اسکندری از سمت خود برکنار شد اطلاعات دقیقی در دست نیست؛ البته پس از برکناری برخی ملی‌پوشان بولینگ و بیلیارد صحبت‌هایی مطرح کردند و گویا مسائل مالی دلیل این موضوع بود اما این دلایل از سوی مراجع رسمی اعلام نشد و نمی‌تواند قابل استناد باشد.


به هرحال اسکندری دوباره سکان هدایت فدراسیون بولینگ و بیلیارد را برعهده گرفت اما هنوز ابهامات این رفت و برگشت بر قوت خود باقی مانده است.در روزهای گذشته مسئولان وزارت ورزش در خصوص رفت و برگشت  اسکندری رئیس فدراسیون بولینگ و بیلیارد گفته‌اند: اسکندری بر اساس قانون عزل شده و برگشت‌شان هم به صورت قانونی بوده است!


 اما سوال اینجاست که به استناد کدام بند اساسنامه چنین موضوعی قانون است!  طبق تبصره 2 ماده 10 اساسنامه فدراسیون‌های ورزشی که توضیح داده «بعد از عزل یا قبول استعفای رئیس فدراسیون، وزیر ورزش و جوانان فردی را به عنوان سرپرست منصوب خواهد کرد و مجمع عمومی مکلف است حداکثر ظرف مدت شش ماه در مورد انتخاب رئیس جدید فدراسیون با رعایت مقررات اقدام نماید».


همچنین در تبصره مربوط به ماده 17 این آیین‌نامه هم آمده است: «در صورت فوت، استعفا و یا برکناری رئیس فدراسیون، مسئولیت کلیه امور جاری فدراسیون تا انتخاب رئیس جدید بر عهده نایب رئیس به عنوان سرپرست فدراسیون خواهد بود.»


 در مورد فدراسیون بولینگ و بیلیارد هیچ یک از این موارد اجرا نشد و نکته جالب اینکه مسئولان وزارت ورزش هم بدون هیچ توضیحی این رفت و برگشت را قانونی خوانده‌اند که این موضوع با عدم شایسته‌سالاری و استفاده از افراد غیرمتخصص در بدنه وزارت ورزش ارتباط مستقیم دارد؛ عدم شایسته‌سالاری و استفاده از افراد غیرمتخصص باعث بروز چنین تصمیمات نامعقول می‌شود.  وقتی ما بر اساس روابط سیاسی افرادی را انتخاب می‌کنیم، معضلاتی در ورزش به وجود خواهد آمد که در نهایت به بروز فساد در ورزش کشور منجر می‌شود. در گذشته هم بسیاری از کارشناسان به این موضوع اشاره کردند که یکی از مهم‌ترین علل بروز فساد، استفاده از افراد غیرمتخصص در بدنه ورزش کشور است.


گویا موضوع برکناری اسکندری مربوط به تخلفات مالی بوده است که بر اساس پیشنهاد سازمان بازرسی کل کشور عزل و  با توجه به اقامه دعوای‌شان در مراجع قضایی حکم برگشت به کار گرفته است. در زمان برکناری او، مقصودلو از سوی وزیر ورزش به عنوان سرپرست فدراسیون انتخاب شد تا مسائل مربوط به فدراسیون را پیگیری کند و شرایط برگزاری مجمع را فراهم کند که البته این اتفاق رخ نداد.در مدت زمانی که مقصودلو سرپرستی فدراسیون را برعهده گرفته بود، مجمع انتخاباتی تعدادی از هیئت‌های استانی را برگزار کرد و حالا با بازگشت اسکندری، قطعاً او به دفتر مشترک وزارت ورزش نامه زده که انتخاب رؤسای هیئت‌های استانی که در زمان  مقصودلو سرپرست فدراسیون برگزار شده چون او حضور نداشته، باطل است. این نکته بسیار قابل تأمل است که به خاطر سهل‌انگاری و عدم اطلاع از قانون این‌گونه اتفاقات رخ می‌دهد.ضمن اینکه وزیر ورزش هم پس از بازگشت دوباره اسکندری برای او حکم صادر نکرده است که این موضوع هم جای سوال دارد.


در حال حاضر سؤال اینجاست که وزارت ورزش  بر اساس چه ملاک و معیاری شرایط بازگشت به کار این رئیس عزل شده را فراهم کرده که هم‌اکنون ریاست فدراسیون را بر عهده دارد و اسناد مالی و تعهدآور را هم امضا می‌کند. این موضوع تخلف است که به استناد کدام بند اساسنامه رئیس عزل شده دوباره بدون ابلاغ و حکم برمی‌گردد؟! چنین موضوعی کاملاً نقض آشکار اساسنامه فدراسیون‌های ورزشی است.


بدون شک برای جامعه ورزش کشور علت برکناری رئیس فدراسیون بیلیارد و بولینگ نامعلوم است چرا که شائبه‌های زیادی در خصوص نحوه هزینه‌کرد ارزهای دولتی هم وجود داشته است و از همه مهم‌تر نحوه برگشت این رئیس عزل شده هم دارای ابهاماتی است که به نظر می‌رسد وزارت ورزش باید این موضوع را شفاف‌سازی کند.


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر