صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۰۰ - ۱۲ شهريور ۱۳۹۹

طبع، خواص، مضرات و مُصلح آناناس در ویکی آنا

آناناس سرشار از ویتامین ها و مواد مغذى مثل كلسیم، پتاسیم، فیبر و ویتامین C است. علاوه بر این بسیار كم چربى و كم كلسترول است.
کد خبر : 511330

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، آناناس یا کاجدیس نوعی میوه است که ریشه آن به جنوب برزیل و پاراگوئه بر میگردد. این گیاه بومی ناحیه گرمسیری قارهٔ آمریکا است. میوه‌های خاردار و مطبوعی دارد؛ و در کوبا، پورتوریکو و هاوایی از نظر محصول، آناناس در رتبه اول قرار داد. آب و میوهٔ گوشت این میوه را به مقدار زیاد کنسرو می‌کنند همچنین در جزایر فیلیپین از برگ‌های خاردار آن رشته‌هایی به دست می‌آید که با آن پارچه می‌بافند.



خواص و مضرات آناناس


اكثر افراد هنگام سرماخوردگى ویتامین C یا آب پرتقال بیشتری مى خورند، غافل از این كه خواص آناناس نیز كمتر از آنها نیست.
«بروملین» موجود در آناناس باعث كاهش شدید سرفه یا توقف سرفه هاى شدید و كاهش میزان آن مى شود. پس هنگام سرماخوردگى خوردن آناناس را فراموش نكنید.



البته ممکن است به دلیل بروملین لب ها، لثه ها و زبان، اگر بیش از حد بخورید، ممکن است کمی حساسیت از خودشان نشان دهند.


بروملین قاعدگی را تحریک می کند، بنابراین زنان باردار باید از مصرف این میوه در 3 ماهه اول اجتناب کنند تا از احتمال سقط جنین جلوگیری شود.


می تواند با داروهایی مثل ضد انعقاد کننده ها، رقیق کنندهای خون، داروهای خواب آور، داروهای ضد افسردگی و بنزودیازپین ها تداخل کنند.


آناناس باعث بالا رفتن سطح قند خون می شود.


میوه هایی مثل آناناس که به شدت اسیدی هستند، در هنگام مصرف یک فرآیند شیمیایی را در دهان شروع می کنند. این عمل مینای دندان را نرم می کند و منجر به پوسیدگی دندان می شود.


آناناس موجب می شود جریان گردش خون افزایش یابد و زخم سریع تر التیام یابد.


همچنین با رادیکال های آزاد می جنگد و سدی محکم در برابر سرطان می شود.


آناناس دارای مواد معدنی مانند کلسیم و منیزم است که برای محکم شدن استخوان‌ها و حتی استخوان بندی بسیار لازم هستند.


فیبر موجود در آن سبب می شود احساس سیری کنید و به مرور زمان در کاهش وزن شما موثر عمل می کند.


بهتر است در کنار مصرف آسپرین از آناناس نیز استفاده کنید تا سلامت قلب خود را ارتقا دهید.


شما با خوردن یک لیوان روزانه آناناس ۷۵ درصد منیزم لازم برای بدن را تأمین می‌کنید.


آناناس به دلیل داشتن ویتامین A می‌تواند به بهود بینایی کمک کند.


ویتامین C موجود در آناناس باعث درخشندگی و جوان سازی پوست می‌شود.



بهتر است از آناناس در موارد زیر اجتناب کنید:


اگر دیابت حاملگی دارید، چون حاوی مقدار قند بالایی است.


اگر فشار کمی دارید، آن را بیشتر کاهش می دهد.


اگر در سه ماهه اول بارداری خود هستید.


اگر نسبت به لاتکس یا گرده آلرژی دارید، پس ممکن است نسبت به این میوه هم حساسیت داشته باشید. بنابراین بهتر است که از آن دوری کنید.


اگر یک بارداری با خطر بالا دارید و در خطر سقط قرار دارید، بهتر است از خوردن آناناس اجتناب کنید.


کودکان زیر 6 سال بهتر است میوه ی آناناس را نخورند.



خوردن آناناس نارس چه ضرری دارد؟


آناناس نارس برای مصرف بسیار مضر است و باید از آن اجتناب کرد. طبق تحقیقات، اثرات جانبی معمولی خوردن آناناس شامل این موارد می شود:


استفراغ


تورم در دهان و گونه ها


خارش پوست


اسهال


سردرد


شوک آنافیلاکتیک



طبع آناناس چیست؟


آناناس گرم و تر است.


مصلح آناناس چیست؟


آب انار، آب لیمو، عسل



انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر