آمارسازی مدیران شهری برای فرار از روسیاهی در محرم/ وقتی آمار آقای معاون با رئیس فرق دارد
به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، ناهماهنگی در برنامههای شهرداری تهران اینبار به سیاهپوشی شهر برای گرامیداشت یاد و خاطره سرور و سالار شهیدان در ایام محرم رسید.
فقدان مدیریت یکپارچه در آماده کردن شهر برای ایام محرم موضوعی است که با وجود گذشت 7 روز از این ماه عزا همچنان نقد آن به شهرداری تهران وارد است اما واکنش مدیران شهری در این خصوص خود نشان از بیبرنامگی و بیاطلاعی مدیران شهری از عملکردشان دارد.
با وجودیکه در سنوات گذشته آمادهسازی محرم از یکهفته قبل آغاز میشد ولی امسال با آغاز محرم همچنان اتفاق ملموسی در پایتخت رخ نداد و این در حالی بود که شهردار تهران در اظهاراتی عنوان کرد که فعالیتهای شهرداری تهران در ایام محرم امسال 30 درصد افزایش پیدا کرده است.
ادعای حناچی: فعالیت شهرداری در سیاهپوش کردن شهر 30 درصد افزایش یافته است!
این در حالی است که پیروز حناچی کمکاری شهرداری تهران در سیاهپوش شدن تهران را رد کرد و عنوان کرد که با توجه به اینکه امسال برخی از هیئتهای کوچک فعال نبودند ما باید جای آنها را نیز پر میکردیم. امسال فعالیت شهرداری تهران در سیاهپوش کردن شهر 30 درصد افزایش داشته است.
ادعای معاون حناچی: فعالیت شهرداری در سیاهپوش شدن شهر 50 درصد افزایش داشته است!
محمدرضا جوادی یگانه معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران بهعنوان متولی اصلی اقدامات مناسبتی در پایتخت به نوعی با قبول این تأخیر عنوان کرد که امسال بهدلیل نبود پارچه این امر دچار وقفه شد... البته امسال نسبت به سال گذشته از نظر تعداد و موارد فضاسازی محرم با افزایش 50 درصدی از سوی شهرداری مواجه هستیم.
معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران در ارتباط با سیاهپوش کردن تدریجی شهر هم میگوید امسال شهرداری متناسب با عرف جامعه که به تدریج از ابتدای محرم تا روز عاشورا خود را به آمادگی صد درصد برای برگزاری مراسم میکند عملیات سیاهپوش کردن شهر را انجام میدهد.
نظر یک عضو شورای شهر: چرا از نهادهای دیگر فرهنگی سؤالی پرسیده نمیشود؟
در این میان محمد جواد حقشناس رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران انتقادات مردمی و انعکاس آن در برخی رسانهها نسبت به عملکرد شهرداری تهران در خصوص سیاهپوش کردن شهر را اینگونه پاسخ گفت که «چندی است که بهصورت همزمان و سازمان یافته، نهادهای تبلیغاتی و سازمانهای اطلاع رسانی از جمله برخی شبکههای صدا و سیما در یک هماهنگی آشکار و نانوشته و غیرمتعارف سعی در تخریب مدیریت شهری و شورای اسلامی شهر نموده که چرا در ایام عزای حضرت ابا عبدالله(ع) شهر سیاهپوش و تجهیز نشده است و تمهید کافی نشده است؟....گویا منتقدین محترم خبر ندارند، که در این شهر ده ها سازمان و نهادهای کوچک و بزرگ وجود دارند، که فلسفه تأسیسشان این بوده و کار ذاتی آنها همین است و برای این وظیفه هزاران میلیارد بودجه از بیت المال و مسلمین دریافت میدارند.»
وی در تذکر خود در جلسه روز گذشته شورای اسلامی شهر تهران با عنوان کردن سازمانهای متولی امور فرهنگی و مذهبی صحبتهای خود را اینگونه ادامه میدهد که «آیا در این شهر اوقاف و خیریه وجود ندارد؟ آیا در این شهر هزاران مسجد و سازمان امور مساجد تعطیل هستند؟ آیا در این شهر دفتر تبلیغات اسلامی با دهها شعبه موجود نیست؟ آیا در این شهر دفتر تبلیغات اسلامی وجود خارجی ندارد؟ آیا در این شهر دهها بنیاد کوچک و بزرگ چون مستضعفان و 15 خرداد، بسیج و اوج با مسئولیت مستقیم فرهنگی موجود نیستند؟ آیا در این شهر ستاد برگزاری نماز جمعه مسئولیتی ندارد؟ آیا در این شهر هزاران شعبه بانک و دهها سازمان و وزارتخانه ( وزارت فرهنگ و ارشاد سلامی ) و دیگر سازمانهای مربوطه ) محو بودند؟ آیا این رویکرد که همیشه مسئولیت به عهده مردم متدین و عاشقان ابا عبداله بوده، و به بهترین نحوه هم صورت میگرفته است باید بهانهای برای تهاجم و تخریب و طرح پرسشهای بدون اساس باشد؟»
اظهارات مدیریت شهری در بحث آمادهسازی شهر برای محرم در تناقض گفتههای شهردار تهران و معاونش کاملاً هویدا است بهطوریکه شهردار تهران افزایش فعالیت در راستای سیاهپوشی شهر را 30 درصد میداند معاونش این میزان افزایش را 50 درصد عنوان میکند.
این تفاوت خود از دو منظر قابل بحث است، یکی اینکه یا شاخصهای شهردار و معاونش در سنجش سیاهپوشی شهر و یا اینکه شهرداری بهطورکلی از حجم فعالیتهایی که در پایتخت انجام میشود بیاطلاع است.
مورد دیگر در ارتباط با اظهارات محمد جواد حقشناس رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران است، شورای شهری که در ایام اوجگیری آمار کروناییها تنها بهدنبال آمار فوتیهای پایتخت بود و اذعان میکرد که چرا شورای شهر بهعنوان سیاستگذار پایتخت نباید از این آمار بهرهمند باشد حال در بحث آمادهسازی شهر برای ماه محرم از سازمانها و بنیادهای کوچک و بزرگ سخن بهمیان میآورد.
مشخص نیست شهرداری تهران که وظیفه ارائه مجموعه خدمات را در شهر بر عهده دارد چرا در ارتباط با اقدامی مناسبتی و پیشبینیشده اینچنین ضعیف عمل کرده و سعی دارد علیرغم مشاهدات مردمی و آنچه که به وضوح در معرض دید همگان است با عدد و رقمهای متناقض بازی کرده و یا مسئولیت آن را بر دوش دیگران میاندازند؟
مدیریت شهری چه زمانی قرار است به کمکاری خود اذعان کرده و به صراحت از مردم بابت کمکاریهایشان عذرخواهی کنند؟
انتهای پیام/4105
انتهای پیام/