صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۰۰ - ۰۱ شهريور ۱۳۹۹
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی قم مطرح کرد؛

نیاز به روان‌درمانی چند درصد افزایش داشته است؟/ ارتباط کلیدی کرونا و افزایش خدمات روان‌درمانی

عضو هیئت علمی گروه روانشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم با بیان اینکه این دانشگاه در تربیت روانشناسان متخصص موفق بوده است، گفت: از زمان شیوع ویروس کرونا نیاز جامعه به خدمات روان‌درمانی از 20 به 60 درصد رسیده است.
کد خبر : 509628

فائزه عسکری در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در قم با هدف آشنایی متقاضیان ادامه تحصیل در رشته روانشناسی با اشاره به تاریخچه این رشته اظهار کرد: آغاز روانشناسی به شکل علمی را می‌توان به قرن 18 و 19 نسبت داد و در حقیقت روانشناسی علمی نوپاست.


وی، مهم‌ترین عامل برای کسب هر علم را علاقه‌مندی برشمرد و افزود: یک روانشناس باید ابتدا علاقه‌مند به این رشته بوده و خواستار شناخت ویژگی‌های خود و دیگران و ایجاد تغییر در آنان باشد و این می‌تواند به آگاهی درونی انسان‌ها کمک کند.


استاد گروه روانشناسی دانشگاه آزاد اسلامی قم بیان کرد: یک روانشناس موفق و باتجربه باید بتواند مباحث تئوری را به‌صورت عملی به‌کار برده و با تکیه بر دانش و تجربه خود با افراد ارتباط برقرار کند و روش‌های مناسب برای درمان، مشاوره و بهبود وضعیت آنان را به کار گیرد.


عسکری با اشاره به فرصت‌های شغلی دانش‌آموختگان روانشناسی  در جامعه افزود: فارغ‌التحصیلان این رشته می‌توانند در مراکز مشاوره خصوصی زیرنظر سازمان نظام روانشناسی، بهزیستی یا در آموزش و پرورش، بیمارستان‌ها، مراکز نگهداری از کودکان یا سالمندان، مراکز مبارزه با مواد مخدر، دادگاه‌ها یا در زمینه‌های پژوهشی ـ مدیریتی یا اجرایی در دانشگاه‌ها مشغول به‌کار شوند.


10 درصد جمعیت هر کشور نیاز به خدمات روان‌درمانی دارند


وی با بیان اینکه امروزه سیر بحران‌هایی که زندگی انسان‌ها را تحت تأثیر قرار می‌دهد رو به افزایش است، مطرح کرد: یک روانشناس با شناخت خود و استفاده از مهارت‌های آموخته شده علاوه بر اینکه می‌تواند در حل مشکلات زندگی خود و رفتار با همسر و فرزندان موفق شود به سایر انسان‌ها در فائق آمدن بر مشکلات روزافزون کمک می‌کند.


عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی قم با اعلام اینکه براساس آمارهای بین‌المللی در شرایط عادی حداقل 10 درصد جمعیت هر کشور نیاز به خدمات روان‌درمانی دارند و امروزه این نیاز رو به افزایش است، افزود: تحقیقات نشان می‌دهد که قبل از شیوع کرونا تقریباً 25 درصد مردم ایران نیاز به استفاده از خدمات روانشناسی داشته‌اند که این رقم اکنون به 60 درصد افزایش یافته و ضرورت انتخاب این رشته توسط متقاضيان را نشان می‌دهد.


عسکری گفت: با گذشت سابقه طولانی ایجاد رشته روانشناسی در دانشگاه آزاد اسلامی قم وجود اعضای هیئت علمی مجرب و برترین استادان، زمینه تدریس، پژوهش و تربیت دانشجویان متخصص و متعهد در این دانشگاه فراهم است.


وی توضیح داد: وجود رشته روانشناسی در گرایش‌های مختلف دلیل بسیار خوبی برای متقاضیان برای انتخاب دانشگاه آزاد اسلامی استان قم خواهد بود.


عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی قم گفت: این دانشگاه با استفاده از امکانات‌ در زمینه تربیت و به‌کارگیری مهارت‌های آموخته شده به‌صورت عملی، تمرین مشاوره در آزمایشگاه، بازدید از بیمارستان‌ها و مراکز روان‌درمانی در خدمت دانشجویان بوده و این تسهیل بخش ورود دانشجویان به بازار کار خواهد بود.


انتهای پیام/4078/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر