صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۹:۴۴ - ۲۸ مرداد ۱۳۹۹
خاکی صدیق در نشست مجازی معاونان آموزشی دانشگاه‌ها تاکید کرد؛

ضرورت انعطاف‌پذیری در اعمال مقررات آموزشی برای استفاده بهینه از شرایط موجود/ لزوم فرهنگ‌سازی در ارائه آموزش مجازی در دانشگاه‌ها

معاون آموزشی وزارت علوم گفت: برای استفاده بهینه از شرایط موجود و ارائه روش‌های مجازی در دروس دانشگاهی، ستاد وزارت علوم تا حد امکان درابلاغ مقررات آموزشی انعطاف به خرج داده و از دانشگاه‌ها هم تقاضا داریم در این زمینه از خود انعطاف نشان دهند.
کد خبر : 509019

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، در پنجاه و سومین نشست معاونان آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور که امروز (سه شنبه) در محل وزارت علوم برگزار شد، خاکی صدیق با بیان اینکه در ترم گذشته، آموزش دانشگاهی با توجه به شیوع ویروس کرونا و تحولات این بیماری کمترین آسیب را دید، اظهار کرد: یکی از چالش‌هایی که در ترم گذشته خارج از اراده ما بود، هزینه اینترنت پرسرعت در ارتباط با ارائه روش آموزش الکترونیکی بود که در این خصوص از سوی وزارت ارتباطات تلاش‌های فراوانی صورت گرفت و اقداماتی نیز درجهت افزایش پهنای باند انجام شده که امیدواریم ترم آینده شاهد این گونه مشکلات و زیرساخت‌های فناورانه نباشیم.


معاون آموزشی وزارت علوم افزود: ناآشنا بودن با مفاهیم اولیه نرم‌افزاری و اطمینان نداشتن از کیفیت در آموزش الکترونیکی، فقدان برنامه‌ریزی درست برای دروس عملی و کاربردی، عدم ارزیابی کیفیت برگزاری امتحانات در فضای مجازی و انعطاف‌پذیر نبودن مقررات آموزشی از دیگر چالش‌های ترم گذشته بودند که با توجه به این که هنوز بحران کرونا در کشور به اتمام نرسیده است، باید برای ترم آینده برنامه ریزی‌های دقیق‌تری صورت گیرد.


خاکی صدیق تاکید کرد: فرهنگ سازی در آموزش الکترونیکی از دیگر چالش‌ها محسوب می‌شد که برای این موضوع نیز باید برنامه‌ریزی صحیح شکل گیرد.


وی همچنین به ارزیابی و سنجش عملکرد استادان دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی در حوزه یادگیری آموزش الکترونیکی به عنوان چالشی دیگر اشاره کرد و گفت: در این خصوص تفاهم نامه‌ای با انجمن یادگیری الکترونیکی منعقد کرده‌ایم تا بحث سنجش عملکرد آموزش الکترونیکی را به صورت حرفه‌ای و تخصصی انجام دهند تا از نتایج آن بهره گیریم و بتوانیم نقایص آن را بر طرف کنیم.


معاون آموزشی وزارت علوم با اشاره به زمان ورود دانشجویان جدید الورود به دانشگاه‌ها گفت: زمانی که سازمان سنجش آموزش کشور نتایج را اعلام کند که احتمالاً اوایل آبان خواهد بود، دانشجویان جدیدالورود می‌توانند وارد دانشگاه شوند. البته باید برای این دانشجویان به منظور آشنایی با فضای دانشگاهی، حضورکوتاه مدت در محیط دانشگاهی و یا برگزاری تور مجازی در نظر بگیریم و با توجه به این که آموزش‌های آن‌ها به صورت ترکیبی حضوری و مجازی است باید برنامه ریزی‌های دقیقی در این خصوص تهیه و ارائه شود.


 خاکی صدیق در پایان از معاونان آموزشی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور جهت همراهی و همفکری در ارائه برنامه‌های آموزش مجازی در ترم گذشته قدردانی کرد.


انتهای پیام/4127


انتهای پیام/

ارسال نظر