صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۵۶ - ۲۸ مرداد ۱۳۹۹
وزیر آموزش‌وپرورش:

وزارت ارتباطات قبول کرده میزان ترافیک موردنیاز شبکه شاد را تأمین کند/ آغاز سال تحصیلی از 15 شهریور/ ارائه طرح سیم‌کارت دانش‌آموزی

وزیر آموزش‌وپرورش گفت: با اطمینان می‌گویم از تاریخ 15 شهریور فعالیت آموزشی در سراسر کشور آغاز می‌شود.
کد خبر : 508857

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، محسن حاجی میرزایی در برنامه زنده تلویزیونی بابیان اینکه آموزش‌وپرورش به‌عنوان یک‌نهاد فرهنگ‌ساز و آینده‌ساز است، گفت: آموزش‌وپرورش مهم‌ترین سرمایه جامعه را به‌عنوان امانت در اختیار گرفته است و آینده مردم در آموزش‌وپرورش شکل می‌گیرد. کشور و نظام نیز آینده خود را در اختیار آموزش‌وپرورش قرار می‌دهد لذا نهادی است که باید مأموریت‌ها و وظایف خود را انجام دهد.


۱۵ شهریور قطعاً آغاز سال تحصیلی است


وی درباره زمان دقیق بازگشایی مدارس گفت: ۱۵ شهریور قطعاً آغاز سال تحصیلی است با اطمینان می‌گویم که از این تاریخ فعالیت آموزشی در سراسر کشور آغاز می‌شود. ما حقی به‌عنوان حق دسترسی به آموزش داریم این موضوع جز تکالیف دولت‌ها است حق سلامت و ایمنی دانش‌آموزان را نیز به‌عنوان مأموریت داریم. ما درصدد ایجاد تعادل بین این دو حق هستیم؛ بنابراین تمام تلاش ما این است تاکسی از آموزش محروم نشود و سلامت کسی نیز در معرض خطر قرار نگیرد.


تمام تلاش آموزش‌وپرورش این است، کسی از آموزش محروم نشود و سلامت افراد نیز در معرض خطر قرار نگیرد


حاجی میرزایی ادامه داد: با وضعیت غیرمطمئنی روبه‌رو هستیم و نمی‌دانیم روزهای آینده چه وضعیتی داریم زیرا سه شرایط را برای بازگشایی مدارس در نظر گرفتیم؛ اگر روال عادی باشد کار آموزش انجام می‌گیرد. در وضعیتی که بچه‌ها می‌توانند به مدرسه بروند، باید طبق پروتکل وزارت بهداشت و بر اساس تعداد دانش‌آموزان و مساحت کلاس‌ها دانش‌آموزان را سر کلاس بفرستیم. اگر تعداد دانش‌آموزان از ظرفیت مدرسه و کلاس با رعایت پروتکل‌ها بیشتر شود، دانش‌آموزان را به دو دسته تقسیم می‌کنیم عده‌ای در روزهای زوج و عده‌ای در روزهای فرد به مدرسه می‌روند.


الزامی برای پیوستن دانش آموزان به شبکه شاد وجود ندارد/ مشکلات اقتصادی مردم را درک می‌کنیم


حاجی میرزایی بابیان اینکه سه‌ونیم میلیون نفر از دانش‌آموزان عضو شبکه شاد نیستند، گفت: این تعداد از ۱۴ میلیون دانش‌آموز است بنابراین ما این موضوع را درک می‌کنیم که برای خانواده‌ها امکان تهیه ابزار هوشمند میسر نباشد یا در مناطقی زندگی می‌کنند که دسترسی به اینترنت نداشته باشند لذا الزامی برای پیوستن به شبکه شاد وجود ندارد هر فردی که این امکان را ندارد می‌تواند به شبکه متصل نشود.


وی اضافه کرد: در این صورت بسته خودآموز آموزشی برای آنان تهیه می‌کنیم تا آموزش آن‌ها متوقف نشود. این موضوع را نیز به تمام مدیران مدارس در سراسر کشور ابلاغ کردیم. لازم است برای تک‌تک دانش‌آموزان طرح آموزشی لازم را داشته باشیم.


مشکلات فنی شبکه شاد برطرف شده است


وزیر آموزش‌وپرورش درباره زیرساخت شبکه شاد گفت: شبکه شاد مشکلات فنی داشت که تلاش کردیم این مشکلات را برطرف کنیم ما در سال گذشته ناگزیر بودیم در فاصله کمتر از یک ماه شبکه شاد را فعال کنیم تا بتوانیم آن را در جمع محدودی تست کنیم اما امسال ظرفیت‌های شاد را توسعه دادیم یعنی قبلاً ۴ سرویس از طریق این شبکه در دسترس معلم و دانش‌آموز قرار می‌گرفت که اکنون به ۱۱ سرویس افزایش پیداکرده است.


افزایش سرویس‌های شبکه شاد به 11 سرویس


وی اضافه کرد: امکان آزمون گرفتن، تکلیف دادن و تکلیف گرفتن، برگزاری کلاس زنده بین معلم و دانش‌آموز و اختصاص صفحه ویژه به معلم برای بارگذاری درس‌های مختلف در شبکه شاد میسر شده است. برخی از معلمان می‌گفتند کار در فضای مجازی وقت زیادی را از ما می‌گیرد لذا برای تمام پایه‌ها از صفحه اول هر کتاب تا پایان هر کتاب تمام دروس را تولید محتوا و روی شبکه شاد بارگذاری کردیم.


وزارت ارتباطات قبول کرده میزان ترافیک موردنیاز شبکه شاد را تأمین کند


حاجی میرزایی گفت: یک امتیاز ویژه شبکه شاد این است که محتوا بر روی آن بارگذاری شده است اما بخش مشکلات دیگر شاد مانند پهنای باند خارج از فعالیت و مأموریت آموزش‌وپرورش است لذا وزارت ارتباطات قبول کرده میزان ترافیک شبکه شاد را که موردنیاز است تأمین کند. تمام مدارس ما طبق قانون و برنامه تا ابتدای شهریور به سامانه ملی اطلاعات متصل خواهند شد.


طرح ارائه سیم‌کارت‌های دانش‌آموزی در ستاد ملی کرونا


وزیر آموزش‌وپرورش درباره رایگان شدن اینترنت شبکه شاد گفت: یکی از نگرانی‌هایی که برخی از خانواده‌ها داشتند این است که ارتباط دانش‌آموزان به اینترنت دچار مشکل است، لذا تلاش اپراتورها این است که سیم‌کارت مخصوص دانش‌آموزی در اختیار آنان قرار گیرد و این موضوع را در ستاد ملی کرونا مطرح کرده‌ایم.


وی با اشاره به اینکه شروع سال تحصیلی با یک ارزیابی از دانش‌آموزان آغاز می‌شود به‌خصوص که در سال گذشته شرایط متفاوتی داشتیم، درباره فعالیت مدارس غیردولتی گفت: در این شرایط اگر بنا است آموزش مجازی ارائه شود توصیه ما به مؤسسین مدارس غیردولتی این است که برای کاستن از هزینه‌ها تعداد افرادی که آموزش می‌دهند را باید افزایش دهند اما شهریه مدارس غیردولتی تابع قوانین است.


حاجی میرزایی بابیان اینکه شهریه مدارس غیرانتفاعی مشخص‌شده است افزود: اگر مجموعه‌ای از رقم اعلام‌شده هزینه‌ای را بالاتر بگیرد هیئت نظارت به این موضوع رسیدگی می‌کند و افرادی که تخلف کرده باشند باید پول را برگردانند.


تمام معلمانی که به‌طور تمام‌وقت در مدارس غیردولتی کار می‌کنند، باید بیمه شوند


وزیر آموزش‌وپرورش درباره بیمه معلمان گفت: تمام معلمانی که به‌طور تمام‌وقت در مدارس غیردولتی کار می‌کنند باید بیمه شوند اگر از این موضوع تخطی شود باید مورد بازخواست قرار بگیرند. معلمی یک شغل نیست اگر آرامش کافی وجود نداشته باشد نمی‌تواند کار کند و این موضوع تأثیر منفی بر روی روحیه دانش‌آموزان و معلمان می‌گذارد.


وی درباره به‌کارگیری معلمان بازنشسته گفت: ۱۰۰ هزار نیروی حق‌التدریس داریم که شروع کارشان قبل از سال ۹۱ بوده است. متعهد هستیم این افراد را به کار بگیریم در برخی از مناطق که نیاز به نیروی کارآمد داریم و نمی‌توانیم نیروها را تأمین کنیم ممکن است از نیروی بازنشسته استفاده کنیم تا کمبود نیروی خود را جبران کنیم.


حاجی میرزایی درباره رتبه‌بندی معلمان نیز عنوان کرد: معلمان باید در رتبه‌های متفاوتی متناسب با صلاحیت‌های تخصصی، حرفه‌ای و عمومی قرار بگیرند این کار انجام‌شده‌ و دولت نیز بر این اساس معلمان را در ۵ رتبه تقسیم کرده است.


وی اضافه کرد: برای پررنگ شدن فاصله و امتیازات بین رتبه‌ها، اگر امکانش باشد در سال آینده بودجه بیشتری به آن اختصاص می‌دهیم که این موضوع توجه مجلس را می‌طلبد، تمام معلمان بر اساس صلاحیت از رتبه یک تا پنج رتبه‌بندی شدند و متناسب با این رتبه حقوق آنان متفاوت است.


انتهای پیام/4145


انتهای پیام/

ارسال نظر