صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۳۳ - ۲۶ مرداد ۱۳۹۹
رئیس پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی:

دانشنامه‌ آزادگان؛ سرآغازی برای فعالیت هرچه بیشتر دانشگاهیان در عرصه‌ ادبیات پایداری و دفاع مقدس

رئیس پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی گفت: دانشنامه‌ آزادگان مقدمه‌ خیر و سرآغازی برای فعالیت هرچه بیشتر دانشگاهیان در عرصه‌ ادبیات پایداری و دفاع مقدس است.
کد خبر : 508324

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، حسینعلی قبادی، رئیس پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، هم‌زمان با سی‌امین سالروز ورود آزادگان سرافراز به کشور و در مراسم رونمایی از کتاب دانشنامه‌ آزادگان گفت: دانشنامه‌ آزادگان مقدمه‌ خیر و سرآغازی برای فعالیت هرچه بیشتر دانشگاهیان در عرصه‌ ادبیات پایداری و دفاع مقدس است.


وی در این مراسم که با حضور دکتر منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، حجت‌الاسلام علی‌اکبر ابوترابی‌فرد امام جمعه موقت تهران و نماینده ولی فقیه در امور آزادگان، مهندس سعید اوحدی معاون رئیس‌جمهوری و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و جمعی از آزادگان سرفراز و مؤلفان این اثر ارزشمند برگزار شد، ضمن تبریک سالروز ورود آزادگان سرفراز به میهن اسلامی‌مان اظهار کرد: انجام این پژوهش و به‌ثمر رساندن دانشنامه آزادگان در آستانه ماه محرم دوپیام برای ما دارد: اول، آنان‌که رفتند کاری حسینی کردند و آنان که از اسارت آمدند کاری زینبی. امروز در آستانه‌ ماه محرم اسیران آزاده و سرافراز ما یادآور نهضت زینب کبری (س) هستند. اگر امام حسین (ع) خون خداست، زینب (س) جلوه‌ حق و پیام خداست و آزادگان ما راه زینب (س) را پوئیده‌اند. زینب (س) اسیر عشقِ حق است و از این‌روی چیزی جز زیبایی ندید و دانشنامه‌ آزادگان تداوم پیام زینب (س) است.


قبادی گفت: پیام دوم، نشان‌دهنده فعالیت‌های ارزش‌مدار در مجموعه آموزش عالی از جمله پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی است. در کنار پژوهش‌هایی در حوزه اقتصاد مقاومتی، تبیین الگوهای بومی برای توانمندسازی روستاهای مناطق محروم، پژوهش‌ها گوناگون حوزه تعمیق مطالعات قرآنی و کارگروه ویژه‌ شورای بررسی متون و کتب علوم انسانی در ادبیات دفاع مقدس، همه‌وهمه نشان‌دهنده‌ مسیر حرکت اسلامی و اصیل پژوهشگاه علوم انسانی در طول سالیان اخیر است.


وی تأکید کرد: با رونمایی از دانشنامه آزادگان امیدواریم مقدمه خیر و سرآغازی برای فعالیت هرچه بیشتر دانشگاهیان در عرصه ادبیات پایداری و دفاع مقدس فراهم شود و این آغاز یک راه بزرگ است. خوشبختانه در این راه سعی شده با روش‌های پیشرفته علمی اثری نفیس و ماندگار خلق شود که ان‌شاءالله می‌تواند مراجع درسی دانشگاه‌ها نیز باشد و با تحقیق و پژوهش‌هایی که در ادامه صورت خواهد گرفت ما شاهد غنی‌تر شدن رشته‌ ادبیات پایداری در دانشگاه‌ها باشیم.


گفتنی است تدوین این کتاب که با همکاری بنیاد دانشنامه‌نگاری ایران و مؤسسه‌ی پیام آزادگان انجام شده است، شامل تصاویر و اطلاعات اسرای جنگی و آزادگان است که بر اساس اولین اردوگاهی که اسرا در آن نگهداری می‌شدند، طبقه بندی و از اسناد صلیب سرخ نیز در آن استفاده شده است.


انتهای پیام/۴۰۸۴/


انتهای پیام/

ارسال نظر