صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۳۸ - ۲۱ مرداد ۱۳۹۹
مدیرکل حفظ محیط زیست سیستان و بلوچستان:

گاندوها به پسربچه روستایی حمله کردند

مدیرکل حفظ محیط زیست استان سیستان و بلوچستان گفت: ساعاتی پیش پسربچه روستایی در جنوب استان مورد حمله تمساح قرار گرفت و از ناحیه مچ دست چپ دچار آسیب جدی شد.
کد خبر : 507440

به‌گزارش گروه استان‌های خبرگزاری آنا از اداره کل حفظ محیط زیست سیستان و بلوچستان، وحید پورمردان گفت: متاسفانه ساعاتی پیش پسربچه روستایی مورد حمله تمساح قرار گرفت و از ناحیه مچ دست چپ دچار آسیب جدی شد.


وی افزود: با توجه به فصل گرما و کمبود آب در مناطق روستایی اهالی با وجود تابلو‌های هشداردهنده محیط‌زیست در منطقه و اطلاع‌رسانی‌های مداوم و چهره به چهره محیط‌بانان مستقر در منطقه، متاسفانه برای استفاده و برداشت آب و یا آبتنی و بازی به برکه‌های محل زیست تمساح نزدیک شده و این‌بار پسر‌بچه اهل روستای هوت‌گت بالا مورد حمله جدی تمساح قرار گرفت.


مدیر‌کل حفظ محیط زیست سیستان و بلوچستان ادامه داد: این پسربچه برای درمان به بیمارستان چابهار منتقل و با توجه به رایزنی‌های انجام شده و هماهنگی با دانشگاه علوم پزشکی و معاون سیاسی امنیتی استاندار در‌صدد هستیم به سریع‌ترین شکل ممکن برای انجام مراحل درمانی وی را به مرکز استان و یا در صورت نیاز به خارج از استان منتقل کنیم.


پورمردان افزود: تمساح‌ها در این فصل مهاجم بوده و از قلمرو و لانه‌های خود که در آن تخم‌گذاری کرده‌اند، دفاع می‌کنند که نزدیک شدن هر موجودی از جمله انسان را هم به منزله تهدیدی برای نوزادان در شرف تولد خود می‌پندارند.


وی افزود: رفتارهای اجتماعی تمساح‌ها در فصل تولیدمثل به ظهور می‌رسد که در این میان حس ایجاد مأمن جدید یا قلمروطلبی به‌شدت افزایش یافته و رفتارهایی با عکس‌العمل‌های خاص این عادت را از خود بروز می‌دهند و بسیار تهاجمی می‌شوند که به‌همین منظور با وجود وسعت بسیار زیاد زیستگاه تمساح پوزه‌کوتاه و ناممکن بودن حصارکشی و ایجاد محدودیت، علاوه بر نصب تابلوهای جدید هشداردهنده و گشت و کنترل مداوم همیاران و محیط‌بانان این اداره کل، مباحث آموزشی نیز در اشکال گوناگون در منطقه اجرا کرده اما متاسفانه بی‌احتیاطی و توجه نکردن به علایم هشداردهنده موجب بروز چنین حوادث ناگواری می شود.


انتهای پیام/۴۱۱۷/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر