نظریه حمله پهپادی و موشکی به نطنز رد شد/ ورود ارتش به حوزه تحقیقات فضایی
به گزارش خبرنگار حوزه امنیتی و دفاعی گروه سیاسی خبرگزاری آنا، از شنبه، یازدهم مرداد ماه سال جاری تا به امروز، در حوزه مسائل امنیتی و دفاعی اتفاقات و رویدادهای مهمی رخ داده است که در این گزارش به مهمترین آنها پرداخته خواهد شد.
رد نظریه حمله پهپادی و موشکی به نطنز
در روزهای اخیر شایعاتی مبنی بر حادثه انفجار در یکی از سولههای سایت هستهای نطنز در فضای مجازی منتشر شد که هرکدام از آنها با هدایت عناصر معاند و ضدانقلاب روایت متفاوت، دور از واقعیت و نیز غرضورزانه به مخاطبان ارائه میدادند. درواقع این رسانهها تلاش میکنند تا اینگونه وانمود سازند که حادثه سایت هستهای نطنز به خاطر حملات موشکی یا پهپادی بوده است، اما حجتالاسلام مجتبی ذوالنوری، رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار حوزه مجلس گروه سیاسی خبرگزاری آنا، ضمن تکذیب تمامی این شایعات گفت: «آنچه که مسلم است حمله پهپادی، موشکی و راکت به نطنز کاملاً منتفی است. صرفاً منشا انفجار از طریق عناصری در داخل تأسیسات بوده است که جزئیات را عرض نمیکنم.»
بازداشت سرکرده گروهک تروریستی تندر
در روز یازدهم مرداد ماه، سربازان گمنام امام زمان(ع) طی یک عملیات پیچیده موفق به بازداشت «جمشید شارمهد»، سرکرده گروهک تروریستی «تندر» شدند. شارمهد که حمایت گسترده دستگاههای جاسوسی موساد و سیا را به همراه داشت، در طبقه ششم ساختمان اف.بی.آی دفتر کاری از سوی دولت آمریکا به او و تشکیلاتش تعلق گرفت و هرگز فکر نمیکرد که توسط سربازان گمنام امام زمان(ع) بازداشت شود و هر موقع درباره احتمال بازداشت او سخن به میان میآمد، این موضوع را به تمسخر میگرفت.
این گروهک تروریستی بهطور مستقیم مسئولیت چندین عملیات تروریستی را در ایران برعهده گرفته است که بمبگذاری در مراسم عزاداری حسینه شهدای شیراز در 24 فروردین 1387، حادثه بمبگذاری در حرم مطهر امام خمینی(ره) در 30 خرداد 1388 و انفجار در مقابل منزل امام جمعه نهاوند در ۲۴دی 1388 ازجمله اقدامات جنایتکارانه گروهک تروریستی تندر محسوب میشوند.
خبر مهم دیگر این هفته که در صفحه امنیتی و دفاعی خبرگزاری آنا منتشر شد، مربوط به امضای تفاهمنامه همکاری عملی و تحقیقاتی مشترک میان ارتش و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در حوزههای مختلف زمینی، پدافند، هوایی، دریایی و فضایی است. براساس این تفاهنامه که میان سرلشکر سیدعبدالرحیم موسوی، فرمانده کل ارتش و سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رئیسجمهور در ستاد ارتش به امضا رسید، از این به بعد ارتش جمهوری اسلامی ایران علاوه بر فعالیت در حوزه زمینی، دریایی، هوایی و پدافندی به حوزه تحقیقات فضایی هم ورود پیدا میکند.
اهدای پرچم و نشان فداکاری به دانشگاه افسری امام علی(ع) توسط فرمانده معظم کل قوا
دانشگاه افسری امام علی(ع) نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران بهدلیل اهدای یک هزار و ۱۸۴ شهید دانشجو و دانشآموخته در دوران دفاع مقدس نقش مهمی در مقابله با دشمن بعثی ایفا کرد؛ بنابراین با پیشنهاد ارتش و ستادکل نیروهای مسلح به محضر فرماندهی معظم کل قوا و تصویب این پیشنهاد توسط معظمله، مقرر شد تا به پاس قدردانی از رشادتها و جانفشانیهای دانشجویان این دانشگاه، پرچم و نشان «فداکاری» به دانشگاه امام علی(ع) اهدا شود.
انتهای پیام/4079/
انتهای پیام/