طبع، خواص، مضرات و مُصلح آلبالو در ویکی آنا
به گزارش گروه رسانههای دیگر خبرگزاری آنا، آلبالو یکی از میوههای بسیار مناسب برای تامین آب و کاهش خشکی بدن در تابستان است، در حقیقت میوه آلبالو در تسکین تشنگی و مقابله با گرمازدگی بسیار موثر است و افراد میتوانند این میوه را به صورت خام یا شربت کم شیرین استفاده کنند. همچنین میوه آلبالو در رفع دل آشوبی، تهوع و تلخی دهان که با برگشت صفرا به معده همراه است کمک کننده است.کالری آلبالو بسیار پایین است و هر یکصد گرم آلبالو حدود ۷۰ کیلو کالری انرژی دارد.
خواص و مضرات آلبالو
- مصرف آلبالو از بروز نقرس، روماتیسم و بیماریهای کلیه پیشگیری میکند.
- آلبالو سرشار از ویتامین A، ویتامین B، ویتامین C و دارای املاح معدنی مانند آهن، کلسیم، فسفر، گوگرد، سدیم، منیزیم، کبالت و منگنز است.
- آلبالو برای رفع حرارت و تشنگی و غلظت خون و صفرا مفید است.
- کسانی که از معده یا رودهها علیل هستند میتوانند آلبالوی پخته را به صورت کمپوت یا مربا مصرف کنند، البته در این موارد آلبالو چون پخته میشود، قسمتی از مواد حیاتی خصوصا ویتامینهای خود را از دست میدهد ولی به آسانی هضم میشود.
- برای درمان بی خوابی مفید است.
- نتایج یک بررسی نشان می دهد که مصرف آب آلبالو، به بهبود عوامل خطر بیماری های قلبی عروقی در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ کمک می کند.
- مصرف آلبالو، چربی خون، قند خون و فشارهای اکسیداتیو را که از عوامل اصلی بروز بیماری دیابت است، کاهش می دهد.
- آلبالو برای سوء هاضمه بسیار مفید و جزو میوه های نرم کننده (ملین ) است.
- نوشیدن آب آلبالو پس از ورزش کردن میتواند درد حاصل از کشیدگی ماهیچهها را تسکین دهد.
- اشتها آور بسیار خوبی است.
- آلبالو، در تسکین تشنگی و تقویت معده و کبد گرم بسیار سودمند است.
- آلبالو، به خصوص اگر مایل به ترش باشد برای مقابله با حدت صفرا و گرمازدگی و رفع علایم آن کارآمد است و برای این منظور میتوان آن را بصورت خام یا به صورت شربت کمشیرین مصرف کرد.
- آلبالو قابض است و در رفع اسهال، دل آشوبه و تهوع و تلخی دهان ناشی از برگشت صفرا به معده نیز بسیار سودمند است.
- مصرف آلبالو پلو در شرایط تشنگی، غلبه حرارت، غلظت خون و پرفشاری خون در گرم مزاجها توصیه میشود.
- خوردن شیره هسته آلبالو با رازیانه برای خرد کردن سنگ کلیه و مثانه و مجاری ادراری بینظیر است.
- قند موجود در آلبالو «لوولوز» نام دارد که برای افراد مبتلا به دیابت جذب آن آسان است.
- مصرف آلبالو برای کسانی که دچار بیماریهایی مانند ورم روده و ورم معده هستند، مضر است به دلیل اینکه نمیتوانند به خوبی آن را هضم کنند.
- بیماران کلیوی با احتیاط آلبالو بخورند.
- افرادی که از بیماری کلیوی رنج میبرند و باید از یک رژیم غذایی کمپتاسیم پیروی کنند، توصیه میشود در مصرف میوههایی مانند آلبالو جانب احتیاط را رعایت کنند و از زیادهروی در خوردن این میوه بپرهیزند.
- توصیه شده قبل و بعد از مصرف آلبالو حداقل دو ساعت آب و غذاهای آبکی مصرف نکنید. بهتر است این میوه تابستانی را به صورت میان وعده و مابین وعدههای اصلی غذایی میل کنید. بهترین آلبالو برای خوردن، آلبالوی تازه است که رنگ قرمز تیره دارد، اما آلبالوی نارس یا آلبالوی نرسیده دیرهضم است و کار دستگاه گوارش خصوصا روده ها را مختل می کند.
طبع آلبالو چیست؟
آلبالوی ترش نیمرس، سرد و خشک است و آلبالوی شیرین رسیده، سردی و خشکی آن کمتر و در مواردی رطوبت نیز دارد.
آلبالو طبیعتی سرد دارد و خوردن زیاد آن به خصوص در افراد سردمزاج می تواند باعث سوء مزاج سرد و تر و عوارض دیگر شود.
مصلح آلبالو چیست؟
مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج آلبالو ، عسل است.
انتهای پیام/
انتهای پیام/