صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۱۲ - ۱۰ مرداد ۱۳۹۹

طرز تهیه سالاد فتوش لبنانی + آموزش درست کردن نان برشته

طرز تهیه سالاد فتوش و آموزش درست کردن نان برشته برای سالاد. در ادامه نحوه درست کردن سالاد فتوش را برای شما عزیزان آموزش داده ایم با ما همراه باشید.
کد خبر : 504950

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، فتوش یک نوع سالاد لبنانی می باشد و مواد مورد استفاده در سالاد فتوش زیاد است و به دلخواه می توانید این مواد را انتخاب کنید اما غالباً از کاهو، خیار، گوجه و پیاز استفاده می شود.


مواد لازم



  • کاهو سالادی: 1 عدد

  • گوجه گیلاسی: 1 پیمانه

  • خیار: 2 عدد

  • پیاز قرمز: 1/2

  • برگ نعنای تازه: 1/2 پیمانه


مواد لازم برای نان برشته



  • نان پیتا: 2 عدد

  • روغن زیتون: 1/4 پیمانه

  • نمک: به مقدار کافی


مواد لازم برای چاشنی



  • پودر سیر: 1/4 قاشق چایخوری

  • آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری

  • عسل: 1 قاشق غذاخوری

  • سماق: 1 قاشق چایخوری

  • نمک و فلفل: به مقدار کافی

  • روغن زیتون: 1/3 پیمانه



طرز تهیه سالاد فتوش


برشته کردن نان


ابتدا نان پیتا را تکه تکه کنید و در کاسه ای بریزید و روی آن کمی روغن زیتون و نمک بپاشید. نانها را زیر و رو کرده تا به روغن آغشته شوند.




بیشتر بدانید: طرز تهیه انواع سالاد ماکارونی




سپس به مدت 10 الی 15 دقیقه داخل فر با دمای 175 درجه سانتیگراد بگذارید.


تهیه ی چاشنی


برای تهیه چاشنی، آبلیمو، عسل، پودر سیر، سماق، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. بعد، روغن زیتون را اضافه کنید و هم بزنید تا چاشنی یکدست شود.


آماده کردن سبزیجات


کاهو، گوجه و خیار را خرد کنید. پیاز قرمز را خلالی کنید سپس همه ی مواد را  با برگ های نعنا داخل کاسه بزرگی بریزید.


ریختن سس روی سالاد


چاشنی را به کاسه سبزیجات اضافه کنید و خوب زیر و رو کنید.


سرو کردن سالاد


نان های پیتای برشته را روی سالاد بریزید. سالاد فتوش را بلافاصله سرو کنید.


نکات کلیدی برای تهیه سالاد فتوش


اگر فر در دسترستان نبود می توانید نان پیتا را حدود 5 دقیقه در ماهیتابه تفت بدهید تا طلایی رنگ شود.


اگر نمی خواهید سستان شیرین شود می توانید عسل را حذف کنید.


انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی آموزش سالاد
ارسال نظر