صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۴۶ - ۰۸ مرداد ۱۳۹۹
معاون انتظامی سازمان نظام پزشکی کشورخبر داد؛

ابتلا 6 هزار نفر از کادر درمان به ویروس کرونا/ تجویز دارویی کرونا خارج از پروتکل درمانی وزارت بهداشت جرم است

معاون انتظامی سازمان نظام پزشکی کشور از ابتلا 6 هزار نفر کادر درمانی به کرونا خبر داد و گفت: گروه‌های پرستاری با 22 درصد ابتلا به کرونا، پزشکان عمومی با 20 درصد و پزشکان زنان با 5 درصد در صدر بیشترین تعداد مبتلایان بوده‌اند.
کد خبر : 504819

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا،‌ علی فتاحی ظهر امروز  در نشست خبری مجازی خود با اصحاب رسانه در مورد عملکرد پزشکان در بحران کرونا اظهار کرد: پزشکان در زمان جنگ تحمیلی نقش بی‌بدیلی از خود ایفا کردند و امروز در حوزه مقابله با کرونا نیز همان نقش را دارند و توانستند مورد تحسین مقام معظم رهبری قرار بگیرند.


وی با اشاره به شهادت تعدادی از کادر درمان در مسیر مقابله با کرونا اظهار کرد: تاکنون حدود 6 هزار نفر از کادر درمان به کرونا مبتلا شدند و 140 شهید در این مسیر تقدیم کردند؛ گروه‌های پرستاری با 22 درصد ابتلا به کرونا، پزشکان عمومی با 20 درصد و پزشکان زنان با 5 درصد در صدر بیشترین تعداد مبتلایان بوده‌اند.


معاون انتظامی سازمان نظام پزشکی کشور با اشاره به اینکه  در طول مدت زمان گذشته هیچوقت با کمبود نیروی انسانی مواجه نبوده‌ایم، گفت: باید مراقب باشیم که کادر درمان دچار خستگی مفرط نشوند؛ بهترین راه مقابله با کرونا، رعایت پروتکل‌های بهداشتی است؛ نباید از کرونا ترسید و واهمه داشت و باید دانست که با استفاده از ماسک می‌توان تا 95 درصد میزان شیوع بیماری را گرفت.


فتاحی بیان کرد: به مردم توصیه می‌کنم رعایت پروتکل‌های بهداشتی را مد نظر قرار دهند و به پزشکان توصیه می‌کنم انتظارات و توقعات بیماران را جامه عمل بپوشانند و جهادگونه در خط مقابله با کرونا باشند؛ طبیعی است در مقابل اقدامات درمانی عوارض غیرقابل پیش بینی و پیشگیری وجود دارد و هیچ طبیبی نمی‌تواند ادعا کند که کاری را انجام می‌دهد بدون عارضه است.


وی افزود: میزان شکایت از کادر درمان در دنیا 3 درصد است و این رقم در کشور ما به یک درصد می‌رسد.


معاون انتظامی سازمان نظام پزشکی گفت: از نگاه ما هر پروتکلی خارج از پروتکل‌های مصوب وزارت بهداشت اگر تجویز شود، جرم محسوب می‌شود. یکی از وظیفه‌های ما در این ایام در مورد غیرپزشکان بود. اگر شخص پزشک باشد، خودمان برخورد می‌کنیم. یکی از این افراد محرومیت دائم از نظام پزشکی داشته و باز پرونده‌های جدیدی درباره درمان بیماری کووید-۱۹ دارد. اگر اشخاص پزشک هم نباشند به دادگاه خاص خودشان ارجاع می‌شوند. در این زمینه دادسرای عمومی انقلاب و دادگاه ویژه روحانیت نیز همکاری مناسبی با ما داشته‌اند.


فتاحی گفت: فردی در رسانه ها نوشیدنی را برای بهبود بیماران کرونایی تجویز می کند این در حالی است که تجویز خارج از پروتکل درمانی وزارت بهداشت جرم بوده و یکی از چالش‌های ما پس از شیوع کرونا همین موضوع است و دادسرای عموم انقلاب و دادگاه روحانیت همکاری خوبی در مقابله با پزشک نماها با ما هستند.


معاون انتظامی سازمان نظام پزشکی کشور بیان کرد: ما عدالت در توزیع نیروی انسانی پزشکی نداریم و بیشترین پزشک را در تهران و کمترین را در سیستان و بلوچستان داریم.


وی ادامه داد: جامعه پزشکی مثل همیشه نشان داد که همواره در کنار طبابت، اخلاق هم مطرح است. کادر درمان نشان داد که نه فقط استاد علم، بلکه نماد اخلاق و تعهد و ایثار است. به همین علت از زمان‌های بسیار دور، جامعه پزشکی مورد احترام جامعه بوده است، باید توجه داشت که هنر طبابت کاری ارجمند و حرفه‌ای مقدس به شمار می‌رود و پزشکان همواره مورد احترام جامعه بوده‌اند.


انتهای پیام/4148


انتهای پیام/

ارسال نظر