صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۳۱ - ۱۱ مرداد ۱۳۹۹
در گفتگوی تفصیلی با آنا تشریح شد؛

شغل مردانه در تصاحب بانوی لنجانی/ کار کردنم روی خودرو برای خیلی از آقایان باورپذیر نیست

بانوی کارآفرین لنجانی با اشاره به حرفه ترمیم خراشیدگی و پریدگی رنگ اتومبیل که در آن مشغول به کار است، می‌گوید: مطمئناً هیچ کاری بدون مشکل نیست؛ اما اینکه یک خانم روی بدنه اتومبیل کار کند باید حرف و حدیث‌های زیادی را به جان بخرد.
کد خبر : 504803

گروه استان‌های خبرگزاری آنا- مهتاب شریفی؛ «شکارچیان فرصت‌های طلایی»؛ این لقب را کارآفرینان با تبدیل ایده به فرصت و عمل به خود اختصاص داده‌اند؛ فرصت‌طلبانی که در اوضاع نه چندان مساعد اقتصادی می‌توانند باری از روی دوش کشور بردارند.


کارآفرینان با گذشت از جوانی و بهره‌گیری از نبوغ، استعداد، همت و تلاش و پشتکار به استقبال خطر می‌روند و به پشت‌میزنشینی پشت پا می‌زنند و وارد کارزار تولید می‌شوند.


پروین مؤذنی از این دست کارآفرینانی است که جسارت را معنا کرده و از تسلیم یک شکست‌خورده‌ای ساخته که هرگز سراغش نمی‌آید.


مقابل دشواری و کشمکش‌های این قشر ده‌ها  دفتر صد برگ نیز کم‌ می‌آورد؛ اما این بانوی کارآفرین مقابل همه این سختی‌ها ایستاده و اراده را به بهترین شکل ممکن معنا کرده است.


خبرنگار آنا برای اطلاع از چگونگی فعالیت بانوی کارآفرین نجف‌آبادی گفتگویی را با  مؤذنی ترتیب داده است که مشروح این گفتگو در پی می‌آید:


آنا: لطفاً خود را معرفی کنید؟


مؤذنی: پروین مؤذنی هستم و حدود 20 سال است که در حرفه ترمیم خراشیدگی و پریدگی رنگ اتومبیل مشغول هستم و در این مدت دوران پرفراز و نشیبی را در یک شهر کوچک و سنتی که بردباری فوق‌العاده‌ای را می‌طلبید طی کرده‌ام.


آنا: چه شد که وارد این شغل شدید؟


مؤذنی: برای آغاز این کار ابتدا نمایندگی قلم‌های خش‌گیر را گرفتم و همواره این دلهره را داشتم که آیا موفق خواهم شد یا خیر؟ اما این قلم‌ها با وجود تبلیغ جذاب کارآیی لازم را نداشتند.


بانویی که با سنت‌های غلط مقابله می‌کند


در ادامه تصمیم گرفتم تا با یادگیری نقاشی اتومبیل و تحقیق و تفحص در این زمینه، خالق ایده‌های جدیدی در این حرفه باشم و  با گذشت دو سال از فروش قلم‌ها صرف نظر کرده و تصمیم گرفتم که به‌صورت فنی و خدماتی این شغل را انجام دهم.


آنا: کارتان را برای خوانندگان ما بیشتر توضیح دهید.


مؤذنی: حرفه ما ترمیم خراشیدگی و پریدگی رنگ اتومبیل است و در مواقعی که مشتریان نخواهند ماشین رنگ شود یا برای جلوگیری از زنگ‌زدگی خودرو و نازیبایی‌های اتومبیل ترمیم می‌شود.


آنا: این کار برای شما دشوار نیست؟


مؤذنی: دشوار است، اما با علاقه، پشتکار و مدیریت کاری توانسته‌ام این مشکلات را از میان بردارم و این علاقه کار را برای من بسیار آسان می‌کند.


آنا: در این حرفه با چه مشکلاتی مواجه هستید؟


مؤذنی: مطمئناً هیچ کاری بدون مشکل نیست، اما اینکه یک خانم روی بدنه اتومبیل کار کند باید حرف و حدیث‌های زیادی را به جان بخرد، با سنت‌های غلط مبارزه کرده و با دیدگاه‌های غیرمنصفانه‌ای که جسم و روح را به تلاطم وادار می‌کند، کنار بیاید. به هر صورت کار کردن یک بانو روی خودرو برای خیلی از آقایان قابل درک و باورپذیر نیست!


آنا: عکس‌العمل آقایان در قبال کار شما چیست؟



مؤذنی: در سال‌های نخست، این کار موجب شگفتی و تعجب بسیاری از آقایان بود؛ اما به شکرانه نقش پررنگ و توانمندی‌های بارز بانوان کشورمان در همه زمینه‌ها امروزه این موضوع برای بسیاری حل شده است.


آنا: با توجه به اینکه خانم هستید به شما اطمینان می‌کنند؟


مؤذنی: اوایل کار نه! قبلاً شناخت استعداد و توانمندی بانوان در کشور مطلوب نبود و برای خیلی‌ها شگفت‌آور بود که یک خانم بتواند کارهای فنی و خدماتی خودرویی انجام دهد. سال‌های زیادی است که این اعتماد و اطمینان به بانوان جلب شده و چنانچه استعدادهای بانوان کشور مجال ظهور پیدا کند یقیناً تحول بزرگی در بخش‌های مختلف جامعه رخ خواهد داد.


پیشتازی بانوی لنجانی با کار در شغل مردانه


جالب است بگویم وقتی از نقاط دور کشور مشتری برای ترمیم خودروی خود مراجعه می‌کند احساس می‌کنم که این حس اعتماد و اطمینان تقویت شده و از اینکه توانسته‌ام کار مفیدی برای هموطنانم انجام دهم و موجب خوشحالی آنان شوم واقعاً تشویق می‌شوم.


آنا:این حرفه را از چه کسی آموختید؟


مؤذنی: دوره‌های کوتاه‌مدت را نزد استادان زیادی طی کردم، اما امروز با اطمینان خاطر می‌گویم که 70 درصد این کار محصول نوآوری و خلّاقیتی است که با تلاش و کوشش خودم حاصل شده است.


آنا: از کارتان راضی هستید؟


مؤذنی: از آنجا که معتقدم کار و زندگی مکمل یکدیگرند احساس می‌کنم در کار هم همانند زندگی موفق بوده‌ام و به همین دلیل در زندگی به خودم تکیه کرده‌ام.


آنا: در اصفهان و کشور چه تعداد خانم در حرفه ترمیم خراشیدگی و پریدگی رنگ اتومبیل مشغول هستند؟


مؤذنی: نخستین زنی هستم که در اصفهان و شاید هم کشور در این حرفه شروع به فعالیت هستم و در زمینه ترمیم ترک خوردگی شیشه اتومبیل با اشعه uv در کشور نیز پیشتاز بوده‌ام.


آنا: چه تعداد نیرو در اختیار دارید و دلیل مراجعه مشتریان از اقصی نقاط استان و کشور به شما چیست؟


مؤذنی: اکنون چهار نفر نیرو در کارگاه زرین‌شهر مشغول به کار هستند و یکی از هنرجویان نیز در شهرکرد مشغول به کار است؛ البته ترمیم خراشیدگی را خیلی‌ها انجام می‌دهند، اما روشی که ما انجام می‌دهیم منحصر به خودمان است.


آنا: چه انتظاری از مردم به ویژه مشتریانتان دارید؟


مؤذنی: احترام و ادب مشتریان و مردم انتظار همه کسبه است و با توجه به اینکه مشتری‌مداری یکی از اصول پایه کسب و کار است، سعی کرده‌ایم احترام متقابل مشتریان را حفظ کرده و در این بین رضایت‌مندی آنان برایمان خیلی مهم است.


آنا: فکر می‌کنید در کارتان موفق بوده‌اید؟


مؤذنی: کم و کاستی‌هایی بوده که با آن کنار آمده‌ام و موانع را در حد توان با توکل بر خدا از سر راه برداشته‌ام.


آنا: و سخن پایانی ...


برای تمام بانوان کشورم آرزوی موفقیت می‌کنم، امیدوارم جامعه زنان ایرانی با لیاقت و شایستگی به حقوق انسانی خود رسیده و در سایه آرامش و آسایش زندگی شرافتمندانه‌ای داشته باشند.


انتهای پیام/4078/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر