صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۱۹ - ۰۷ مرداد ۱۳۹۹
فوق تخصص غدد درون‌ریز، رشد و متابولیسم مطرح کرد؛

روشی جدید برای درمان و پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی و فوق تخصص غدد درون‌ریز، رشد و متابولیسم بیمارستان خاتم‌الانبیاء(ص) شاهرود از روشی جدید برای درمان و پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا خبر داد.
کد خبر : 504475

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از شاهرود، عباس توکلیان‌ارجمند در جلسه‌ای با حضور پزشکان و دانشجویان علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود اظهار کرد: محل اصلی ورود ویروس کرونا و تکثیر و زادوولد اولیه آن، به‌طور اختصاصی در بینی و قسمت‌های فوقانی حلق است و تا تعدادی ویروس در این ناحیه به میزان خاصی افزایش نیابد، سرایت آن به قسمت‌های تحتانی و بافت ریه انجام نمی‌شود؛ بنابراین یک هیپوتز را برای درمان و پیشگیری از ویروس کرونا پیشنهاد می‌کنم.


وی افزود: در این هیپوتز برای خلع سلاح ویروس و پیشگیری یا اختلال در محیط تکثیر آن می‌توان از روش موضعی داخل بینی از ترکیب داروی دی متیل سولفوکساید (DMSO) سه درصد به همراه اتانول 20درصد به‌عنوان بهترین مکمل و نیز بهترین حلال دی متیل سولفوکساید به‌صورت اسپری داخل بینی استفاده کرد.


عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود درباره نحوه مقابله با آلوده شدن به ویروس کرونا گفت: سطح ویروس از یک لایه چربی پوشیده شده و کرونا ویروس برای اتصال به سطح سلول به محیط مایع نیازمند است، یعنی لایه‌ای از مولکول‌های آب اطراف ویروس را گرفته و در واقع وسیله دسترسی به سلول را برای ویروس فراهم می‌کند.


توکلیان‌ارجمند ادامه داد:  با توجه به این ویژگی ویروس کرونا با استفاده از این دو ترکیب در غلظت‌هایی صدها بار کمتر از دوز توکسیک، فرمولی قوی از نظر خاصیت «هیگروسکوپیک» (hygroscopic، عاملی که جاذب بسیار قوی آب از محیط پیرامون ویروس و خشک‌کننده شناخته شده) و نیز ترکیب حل‌کننده چربی (lipid solubilizing) که عامل تغییردهنده خصوصیات فیزیکی و شیمیایی پرده‌های لیپیدی است، حاصل می‌شود.


وی اضافه کرد: با این ترکیب می‌توان هم غشای لیپیدی ویروس را متلاشی کرده و هم با بهره‌گیری از خصوصیت خشک‌کنندگی هر دو ماده، دسترسی ویروس را به گیرنده‌های سطح سلولی آن محدود کرد.


فوق تخصص غدد درون‌ریز، رشد و متابولیسم بیمارستان خاتم‌الانبیاء(ص) شاهرود با ابراز اطمینان از تأثیرگذاری ترکیب دارویی پیشنهادی خاطرنشان کرد: دو ترکیب دارویی مورد نظر با غلظت‌های پیشنهادی، برابر نص یافته‌های دقیق علمی، فاقد هرگونه عوارض قابل توجه بوده و با جلوگیری از تکثیر ویروس و ناتوان کردن آن در نخستین مراحل فعالیت بیماری، می‌تواند به روشی بسیار ساده، ارزان و کم‌عارضه برای پیشگیری از کرونا تبدیل شود.


انتهای پیام/4121/4062/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر