صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در آیین رونمایی از پوستر جشنواره فیلم مقاومت عنوان شد؛

«حاج قاسم» مرد رویاهای بزرگ و نمونه یک بسیجی واقعی بود/ سینمای دفاع مقدس ژانر ملی سینمای ایران است

آیین رونمایی از پوستر فیلمسازان بسیجی شانزدهمین جشنواره بین المللی فیلم مقاومت برگزار شد.
کد خبر : 504087

به گزارش خبرنگار حوزه سینمایی گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، مراسم رونمایی از پوستر فیلمسازان بسیجی شانزدهمین جشنواره بین المللی فیلم مقاومت پیش از ظهر امروز در مجتمع فرهنگی اسوه برگزار شد.


 شهدا؛ عاملی برای پرکردن فاصله‌ها و یکپارچگی مردم


در ابتدای این مراسم، مهدی عظیمی میرآبادی دبیر این دوره از جشنواره ضمن خیرمقدم به حاضران گفت: این رونمایی آغاز رسمی فعالیت‌های جشنواره شانزدهم خواهد بود. باتوجه به ضرورت حفظ فاصله بین شما مهمانان گرامی، شاهد هستید که روی برخی از صندلی‌ها تصویر تعدادی از شهدای عزیزانقلاب اسلامی، دفاع مقدس و مدافعان حرم را گذاشته‌اند.



وی اظهار کرد: این اقدام مبارک، تمثیلی است که نشان می‌دهد شهدا عامل پیوند ما به یکدیگر بوده و فاصله‌ای که بین ما افتاده است را پر می‌کنند. شهدا عامل یکپارچگی مردم ما هستند و باعث می‌شوند تا برای دفاع از قرآن ، وطن و ولایت یک‌دست شویم.


عظیمی افزود: یکی از افتخارات من، مدیریت انجمن سینمایی انقلاب و دفاع مقدس است. امیدوارم با حمایت جناب آقای نادری که ریاست مؤسسه روایت فتح را به عهده دارند و همه جا یار و پشتیبان جشنواره فیلم مقاومت بودند، شاهد برگزاری باشکوه این رویداد فرهنگی باشیم. 


دبیر شانزدهمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت در ادامه ضمن اشاره به بخش‌های مختلف این جشنواره گفت: بخش فیلمسازان بسیجی یک از ارکان مهم جشنواره امسال است و در تمام استان‌های کشور برگزار خواهد شد.


نهادهای گوناگونی همچون ستاد کل نیروهای مسلح، ارتش جمهوری اسلامی ایران، سازمان بسیج مستضعفین، بسیج هنرمندان، بسیج دانشجویی و نیروی انتظامی در آن مشارکت دارند و به ما کمک می‌کنند. خانم انسیه شاه‌حسینی هم مسئولیت بخش فیلمسازان بسیجی جشنواره را به عهده دارند.


3 رسالت مهم جشنواره فیلم مقاومت


سید محمدیاشار نادری رئیس «بنیاد فرهنگی روایت فتح» دیگر سخنران این آیین بود. وی در صحبت‌هایی ضمن گرامیداشت سالگرد عملیات مرصاد و یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس گفت: یاد سید شهیدان مقاومت، سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و سید شهیدان اهل قلم سیدمرتضی آوینی را گرامی می‌داریم. جشنواره فیلم مقاومت به دنبال تبیین سه مقوله مهم انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و مقاومت است و این سه موضوع مهم را رسالت خود می‌داند.


وی اظهار کرد: ظرفیت و استعدادهای مختلفی در این حوزه در بین اقشار مختلف و در ابعاد گوناگون وجود دارد که همه اینها در قالب هنر با و تلاش نهادی همچون بسیج قابل تدوین است.



رئیس بنیاد فرهنگی روایت فتح افزود: سال گذشته در چنین روزی و در همین سالن، آیین معارفه مدیر این انجمن آقای عظیمی به‌عنوان مدیرعامل انجمن سینمای دفاع مقدس برگزار شد. یک سال از این انتصاب می‌گذرد. من به سهم خودم از همه اعضای محترم انجمن سپاسگزارم. اقدامات خوبی در همین یک سال رقم خورده است هرچند با نقطه مطلوب فاصله زیادی داریم، اما اخباری که به گوش می‌رسد امیدبخش است.


 حاج قاسم سلیمانی مرد رویاهای بزرگ بود


انسیه شاه‌حسینی فیلمنامه‌نویس و کارگردان سینما و مدیر بخش فیلمسازان بسیجی شانزدهمین جشنواره فیلم مقاومت، دیگر سخنران این مراسم بود. 


وی بااشاره به این که تک‌تک حاضران در این جلسه مهمان شهید حاج قاسم سلیمانی هستند افزود: هروقت و در هرجایی که بحث مقاومت مطرح می‌شود، شک نکنید که حاج قاسم  با همان لبخند زیبایش در آن ضیافت حضور دارد. او مرد میدان‌های سخت مقاومت و نمونه یک بسیجی و بهترین الگو برای بسیجیان بود.


وی عنوان کرد: آدم‌های بزرگ رویاهای بزرگ دارند. حاج قاسم مرد رویاهای بزرگ بود. امیدوارم همه ما  اهالی هنر و رسانه رویاهای بزرگ داشته باشیم. آدم‌هایی که رویاهای بزرگ دارند، ناامید و کسل نمی‌شوند. آدم‌های دارای رویا، پیامبران زمان خودشان هستند. اگر آنها وارد عرصه فیلمسازی هم شوند دست مخاطبشان را می‌گیرند و به رستگاری می‌رسانند.



شاه‌حسینی افزود: یکی از جذاب‌ترین بخش‌های شانزدهمین جشنواره فیلم مقاومت، همین بخش فیلمسازان بسیجی است. امسال و در هفته دفاع مقدس، سی و دو استان همزمان با تهران این بخش از جشنواره را برگزار می‌کنند و بعد از هفته دفاع مقدس برگزیدگان خود را به مرکز معرفی خواهند کرد. امیدوارم در سال‌های آینده شاهد آثار این فیلمسازان بسیجی باشیم.


امیر سرتیپ دوم «شاهین تقی‌خانی» معاون فرهنگی و روابط عمومی سازمان عقیدتی سیاسی ارتش نیز در سخنان کوتاهی ضمن یادآوری سالگرد عملیات مرصاد و نقش تعیین‌کننده سپهبد شهید علی صیاد شیرازی در این عملیات غرورآفرین از آمادگی ارتش جمهوری اسلامی ایران برای همکاری در برگزاری جشنواره فیلم مقاومت خبر داد.


سینمای دفاع مقدس؛ ژانر ملی سینمای ایران


جهانبخش سلطانی بازیگر پیشکسوت تئاتر، سینما و تلویزیون آخرین سخنران این مراسم بود. وی ضمن بیان خاطره‌ای از اجرای یک تئاتر در شهر اصفهان و در دوران دفاع مقدس گفت: قرار بود این تئاتر با مشارکت دانشجویان بسیجی دانشگاه اصفهان روی صحنه برود. شهید بزرگوار حسین خرازی هم در جریان این نمایش بود و مشتاق بود آن را ببیند؛ اما در جریان تمرین تعدادی از بازیگران ما به جبهه‌ها رفتند و به شهادت رسیدند و اجرای این نمایش مدام به تعویق می‌افتاد.



بازیگر فیلم سینمایی «افق» افزود: به هرحال آن نمایش روی صحنه رفت، اما افتخار من این بود که در کنار این جوانان عزیز باشم. البته خودم هم توفیق داشتم که از طرف قرارگاه حضرت حمزه سیدالشهدا(ع) و زیر نظر سردار هدایت لطفیان یک سال و نیم در جبهه باشم.


وی عنوان کرد: افتخار بازی در سیزده فیلم دفاع مقدس را نیز داشتم و معتقدم که سینمای دفاع مقدس ژانر ملی سینمای ما محسوب می‌شود.


در ادامه و با حضور مسئولان برگزاری شانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت، از پوستر بخش فیلمسازان بسیجی این رویداد فرهنگی رونمایی شد.



شانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت در دو زمان ۳۱ شهریور تا ۶ مهرماه مقارن با هفته دفاع مقدس در بخش‌های «مدافعان سلامت»، «جشنواره جشنواره‌ها» و انتخاب استانیِ بخش «فیلمسازان بسیجی» و یکم تا هفتم آذرماه همزمان با هفته بسیج در بخش‌های «سینمای ایران و جهان»، «سیدالشهدای مقاومت»، «روایت قلم»، «نقد و پژوهش تحلیل» و انتخاب برگزیدگان ملی «فیلمسازان بسیجی» به دبیری مهدی عظیمی‌میرآبادی به همت انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس و بنیاد فرهنگی روایت فتح برگزار می‌شود.



انتهعای پیام/4104/


انتهای پیام/

ارسال نظر