صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۰۰ - ۰۲ مرداد ۱۳۹۹
زندگی با کرونا/ 38

توصیه‌های مهم برای رستوران رفتن در شرایط کرونا

استفاده از محیط‌های عمومی مثل رستوران‌ها در ایام شیوع کرونا رعایت نکات و توصیه‌های ویژه ای را می‌طلبد که بدون مراعات آن‌ها امکان ابتلا و سرایت بیماری کووید-19 به شدت بالا می‌رود.
کد خبر : 503512

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، استفاده از محیط‌های عمومی مثل رستوران‌ها در ایام شیوع کرونا رعایت نکات و توصیه‌های ویژه ای را می‌طلبد که بدون مراعات آن‌ها امکان ابتلا و سرایت بیماری کووید-19 به شدت بالا می‌رود.



در وضعیتی که کارکنان رستوران ماسک نداشته باشند یا ورودی و یا اطراف صندوق شلوغ بوده و فاصله صندلی‌ها کمتر از ۲ متر باشد، باید قید رفتن به آن رستوران را زد.


افراد بالای ۶۵ سال و افراد دارای بیماری زمینه‌ای باید بسیار بیشتر احتیاط کنند.


این توصیه‌های مهم را برای رفتن به رستوران حتماً در نظر بگیرید:


1- اگر بیمار هستید در منزل بمانید.


2- بلافاصله قبل از خوردن دستانتان را بشویید.


3- ساعات و رستوران‌های خلوت تر را انتخاب کنید.


4- به محض اتمام غذا رستوران را ترک کنید.


5- رستوران‌های روباز انتخاب بهتری هستند.


6- فقط برای خوردن و آشامیدن ماسکتان را بردارید.


7- سعی کنید تا جای ممکن به هیچ سطحی دست نزنید.


8- همراهتان یک ضدعفونی کننده داشته باشید.


9- تا جایی که ممکن است غذای سفارش داده شده را در منزل یا محل کارتان گرم کرده و سپس میل کنید.


انتهای پیام/4145


 


انتهای پیام/

ارسال نظر