صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش و دانش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

تاریخچه غذاهای اصیل ایرانی را در «مطبخ» ببینید

برنامه تلویزیونی «مطبخ» با نگاهی به تاریخچه غذاهای سنتی و خوراک‌های اصیل ایرانی روی آنتن شبکه پنج می‌رود.
کد خبر : 503289

به‌گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا از پایگاه اطلاع رسانی سیما، برنامه «مطبخ» که با هدف شناخت هر چه بیشتر غذاهای اصیل و ذائقه ایرانی تولید شده ضمن معرفی تاریخچه هر غذا، مسیر تکامل هر خوراک، تمایل ذائقه ایرانی به غذاهای سنتی و... گفتگویی با سرآشپزان پیشکسوت و فعالان این عرصه ترتیب داده است.
 این برنامه در این دو قسمت به تاریخچه دو نوع آشپزی ( خورشت و شیرینی جات) می پردازد و بررسی می کند که هر نوع از این خوراکی‌ها چگونه وارد فرهنگ ایرانی شده است و در مرور زمان چه تغییری کرده است.
«مطبخ» به تهیه‌کنندگی حسام اسلامی، کارگردانی حسین نشاطی کاری از مؤسسه اوج و به همت گروه خانواده و کودک، امروز و فردا ساعت ۱۱ به مدت ۴۵ دقیقه از شبکه پنج سیما پخش می‌شود.


 انتهای پیام/4104/


انتهای پیام/

ارسال نظر