صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۳۰ - ۰۸ مرداد ۱۳۹۹
ظرفیت‌های آزمایشگاهی؛ خدمات تحقیقاتی 21/ قیصری در گفتگو با آنا:

کنسرسیوم تولید قطعات صنعتی در دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان راه‌اندازی شد/ ظرفیت‌هایی در خدمت جهش تولید

رئیس اداره خدمات آزمایشگاهی و کارگاهی دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان گفت: مجموعه کارگاه‌های ماشین‌افزار در واحدهای دانشگاهی استان به‌‌دلیل راه‌اندازی کنسرسیوم تولید قطعات در صنعت در حال شکل‌گیری و انعقاد تفاهم‌نامه‌های مورد نیاز هستند.
کد خبر : 502870

گروه استان‌های خبرگزاری آنا؛ دانشگاه آزاد اسلامی با حدود ۱۱ هزار آزمایشگاه و کارگاه و بیش از ۱۴۷ هزار تجهیزات تخصصی، ۱۲ پژوهشکده و ۱۲۵ مرکز تحقیقاتی در خدمت جامعه دانشگاهی، پژوهشی و صنعتی کشور است. مجموعه‌ای که در قالب سامانه‌های ساها، ساتا و آزمایشگاه همکار استاندارد آماده هر نوع خدمت آزمایشگاهی به دانشگاهیان و صنعتگران سراسر ایران است. 


بر این اساس بر آن هستیم تا این ظرفیت بزرگ خدماتی کشور را در سلسله گزارش‌ها و گفتگوهایی به دانشگاهیان، پژوهشگران، صنعتگران و ... معرفی و اطلاع‌رسانی کنیم. در این شماره(21) و در گفتگو با محمدمهدی قیصری رئیس اداره خدمات آزمایشگاهی و کارگاهی دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان به معرفی خدمات، ظرفیت‌های آزمایشگاهی، کارگاهی و تحقیقاتی این دانشگاه پرداخته می‌شود.




بیشتر بخوانید:


980 عنوان خدمت آزمایشگاهی و کارگاهی ارائه می‌شود


ارتباط سازمان‌یافته صنعت و دانشگاه‌ در مرکز خدمات آزمایشگاهی و تحقیقاتی کرمان


محصول ضدکرونای «نانوذرات نقره بر پایه آب» در انتظار تأیید سازمان غذا و دارو




قیصری در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا درباره ظرفیت‌های آزمایشگاهی و کارگاهی دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان اظهار کرد:‌ مجموعه آزمایشگاه‌های شیمی توانمند و پیشرفته در واحدهای دانشگاهی اصفهان (خوراسگان) و شهرضا با قابلیت کسب درآمد از صنایع وابسته مانند صنایع غذایی، شیمیایی و پتروشیمی وجود دارند.


وی افزود:‌ مجموعه کارگاه‌های ماشین‌افزار (ساخت و تولید) در واحدهای دانشگاهی تیران، خمینی‌شهر، شهر مجلسی – مبارکه، لنجان، دهاقان و گلپایگان هم به‌واسطه راه‌اندازی کنسرسیوم تولید قطعات در صنعت در حال شکل‌گیری و انعقاد تفاهم‌نامه‌های مورد نیاز بوده و کارگاه متمرکز فرش در کاشان هم به‌ دلیل داشتن مرکز تحقیقات فرش در این واحد دانشگاهی مشغول به همکاری با صنایع وابسته است.



رئیس اداره خدمات آزمایشگاهی و کارگاهی دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان اضافه کرد: مجموعه کارگاه‌های پیشرفته مهندسی عمران در شاخه‌های بتن و ژئوتکنیک و راه در واحدهای دانشگاهی  اصفهان(خوراسگان)، کاشان، خمینی‌شهر، دهاقان و لنجان فعالیت دارند که چند مورد از این کارگاه‌ها در حال همکاری با اداره راه و شهرسازی شهرستان‌های خود هستند.


قیصری درباره دستگاه‌ها و تجهیزات شاخص آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان گفت:‌ دستگاه‌های کروماتوگرافی گازی (GC)، کروماتوگرافی مایع (HPLC)، کروماتوگرافی گازی- اسپکترومتر جرمی (GC-MS)، جذب اتمی (AAS)، نشر اتمی (ICP)، فرز CNC، تراش CNC و ... برای رشته‌های مهندسی شیمی و علوم وابسته و دستگاه‌های مربوط به دوام بتن،‌ ژئوتکنیک و هیدرولیک و .. در زمینه مهندسی عمران در این دانشگاه فعال هستند که برای رشته‌های شیمی، همه رشته‌های مهندسی کشاورزی و رشته‌های مهندسی هم کاربرد دارند.


تشکیل کارگاه‌های بازآموزی برای گسترش دانش آزمایشگاهی



وی عنوان کرد:‌ واحدهای دانشگاهی اصفهان (خوراسگان)، کاشان، خمینی‌شهر، دهاقان و شهرضا همکار استاندارد استانی بوده و دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان مجوز استاندارد ملی را اخذ کرده‌ است. برای گسترش دانش آزمایشگاهی و علمی دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان هم کارگاه‌های بازآموزی تشکیل داده و استاندارد آزمایشگاهی ISO IEC 17025 را در برخی واحدهای دانشگاهی استان مستقر کرده‌ایم.


رئیس اداره خدمات آزمایشگاهی و کارگاهی دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان مطرح کرد:‌ در راستای تحقق فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر لزوم برنامه‌ریزی در بخش‌های مختلف مانند سازمان برنامه، مجلس و مرکز تحقیقات آن، قوه قضائیه، مجموعه‌های دانش‌بنیان و گروه‌های پرشمار جوان، مبتکر و فعال، فعالیت‌هایی در واحدهای دانشگاهی استان اصفهان در حال برنامه‌ریزی، انجام و شکل‌گیری است.


قیصری تبیین کرد: مجموعه آزمایشگاه‌های شیمی در واحدهای دانشگاهی اصفهان(خوراسگان) و شهرضا آزمون‌های کنترل کیفی مورد نیاز کارخانه‌های تولیدی ازجمله غذایی، دارویی، شوینده‌ها، فلزی و ... را انجام می‌دهند و کنسرسیوم ساخت و تولید بین واحدهای دانشگاهی تیران، خمینی‌شهر، شهر مجلسی – مبارکه، لنجان، دهاقان و گلپایگان در حال شکل‌گیری است که با هم‌افزایی تجهیزات می‌توانند ساخت قطعه را برای صنایع کوچک و بزرگ ازجمله ذوب‌آهن، فولاد و ... انجام دهند. کارگاه فرش کاشان هم با اخذ مجوز همکار استاندارد استانی خدمات فنی تخصصی به کارگاه‌ها و کارخانه‌های فرش استان ارائه می‌کند که همه این فعالیت‌‌ها در راستای تحقق جهش تولید است.



وی خاطرنشان کرد: همه واحدهای دانشگاهی استان اصفهان از لحاظ وجود آزمایشگاه‌های ساها در حد قابل قبول قرار دارند. در چند واحد دانشگاهی نیز آزمایشگاه‌های ساتا قرار گرفته و سایر واحدهای دانشگاهی برای ایجاد آزمایشگاه‌های ساتا در حال تلاش هستند.


رئیس اداره خدمات آزمایشگاهی و کارگاهی دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان درباره اقدامات پیشگیرانه این دانشگاه در مبارزه با کرونا اظهار کرد: در راستای اقدامات پیشگیرانه مرتبط با تولید محصولات بهداشتی درمانی برای مبارزه با کرونا دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان) موفق به تولید و توزیع دستگاه‌های ضدعفونی کننده شد و دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا هم به مقدار زیادی مواد شیمیایی ضدعفونی کننده تولید و توزیع کرد. این دو واحد دانشگاهی عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های معاونت علمی ریاست جمهوری هستند.


انتهای پیام/4121/4062/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر