صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۵۰ - ۳۰ تير ۱۳۹۹

طرح فاصله‌گذاری اجتماعی در کارگاه‌ها چگونه است؟

طرح فاصله‌گذاری اجتماعی و الزامات سلامت محیط و کار در گروه صنایع و کارگاه‌ها از سوی ستاد پیشگیری و مراقبت از کرونا اعلام شد.
کد خبر : 502791

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، گام دوم مبارزه با ویروس کرونا در طرح فاصله‌گذاری اجتماعی در گروه صنایع و کارگاه‌ها اعلام شد.


بخشی از دستورالعمل‌های رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی در گروه صنایع و کارگاه‌ها بر اساس اعلام ستاد ملی مبارزه با کرونا به شرح زیر است: 



  • در صورت امکان، برنامه‌ریزی به‌منظور تقسیم کار در شیفت‌ها و ساعت‌های قابل تغییر انجام شود.



  • آماده‌سازی و تغییر شرایط محیط کار به‌صورتی که برای انجام کار فاصله یک تا دو متر رعایت شود.



  • درصورتی‌که مواجهه چهره به چهره ناگزیر باشد حداقل زمان ممکن وحداقل فاصله یک متر رعایت شود.



  • از تجمع افراد در اتاق کار، آبدارخانه، اتاق تکثیر و هر جایی‌که کارکنان می‌توانند تجمع کنند اجتناب شود.



  • کلیه شاغلین هر قسمت فقط در قسمت‌های خود مشغول انجام وظیفه باشند و از تردد بی‌مورد در زمان کار خودداری کنند.



  • با انجام دورکاری یا مرخصی استعلاجی به کارکنان مبتلا یا مشکوک می‌توان دیگر کارکنان را مصون نگه داشت.



  • تب سنجی مشتریان قبل از ورود انجام و از ورود افراد با تب بالای ۳۷/۸ درجه جلوگیری شود.



  • حتی‌الامکان کارهایی همچون تعمیرات اساسی به زمان دیگری موکول شود و پروانه‌ کار برای کارهای ضروری تعمیراتی صادر شود.


راهنمای گام دوم مبارزه با کووید-۱۹ در بحث فاصله‌گذاری اجتماعی در موادغذایی، فروشگاه‌های زنجیره‌ای و هایپرمارکت مواردی را به‌منظور رعایت بهداشت ابزار و تجهیزات هم اشاره کرده که برخی از این موارد عبارتند از:



  • تجهیزات حفاظت فردی از جمله ماسک، دستکش و ژل ضدعفونی‌کننده برای شاغلین تأمین شود.



  • سطوح دارای تماس مشترک مثل ابزارآلات و تجهیزات، میز و صندلی، شیرآلات، نرده و پله، گوشی تلفن، کیبورد، موس و ...تمیز خشک و سپس گندزدایی شود.



  • تمامی سطوح خودروهای حمل و نقل مواد غذایی می‌بایست به طور مستمر طبق پروتکل‌های موجود گندزدایی شود.


انتهای پیام/ ۴۱۰۵


انتهای پیام/

ارسال نظر