صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۴۷ - ۲۸ تير ۱۳۹۹
با اوج دوباره شیوع کرونا در کشور؛

آیا بار دیگر آزمون‌های سراسری به تعویق می‌افتد؟

در حالی که رئیس ستاد مقابله با کرونا استان تهران معتقد است که تهران آمادگی برگزاری هیچ آزمونی را ندارد، از هفته آینده مقدمات برگزاری آزمون‌ها یکی پس از دیگری فراهم می‌شود.
کد خبر : 502357

به گزارش خبرنگار حوزه آموزشی و پژوهشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، در حالی‌که قرار است از 9 مردادماه برگزاری آزمون‌های سراسری در دستورکار قرار گیرد، رئیس ستاد مقابله با کرونا استان تهران اعلام کرد که تهران آمادگی برگزاری هیچ آزمونی را ندارد.


ستاد مقابله با کرونا کشور در ناهماهنگی مشهود با ستاد کرونا استان تهران تاریخ آزمون‌ها را بعد از درخواست‌های متعدد داوطلبان تغییر داد و به زمانی موکول کرد که به نظر نمی‌رسد فرق چندانی با قبل کرده باشد.




بیشتر بخوانید:


تصمیم سخت ستاد ملی مقابله با کرونا درباره سرنوشت آزمون‌های سراسری




براساس آخرین اعلام علیرضا زالی، رئیس ستاد مقابله با کرونا استان تهران؛ حدود 900 نفر در یک روز در تهران بستری شدند و تجمعات در تهران لغو شده است. حتی بر اساس تصمیم ستاد مقابله کرونا، تعدادی از کارمندان ادارات دورکار شدند. همچنین اگر این روند ادامه داشته باشد، یک هفته دیگر محدودیت‌های تهران ادامه می‌یابد.


از طرفی 10 استان آذربایجان شرقی، ایلام، بوشهر، خراسان رضوی، خوزستان، زنجان، گلستان، مازندران (آمل)، کرمان و فارس در وضعیت قرمز قرار دارند. در استان‌های کرمانشاه، آذربایجان غربی، هرمزگان و کردستان نیز با رعایت پروتکل‌های بهداشتی توسط هم‌وطنان موارد ابتلا، بستری و مرگ و میر کاهش یافته است.


با وجود همه‌گیری ویروس کرونا در کشور پیش‌بینی می‌شود که بسیاری از داوطلبان به کرونا مبتلا شده باشند. پیش از این هم فاطمه زرین آمیزی، سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور، از ابتلای زیاد داوطلبان خبر داده بود. تحقیقات نشان می‌دهد که دوره بیماری کرونا 14 روز به طول می‌انجامد و حتی تحقیقات جدید بیانگر آن است که دوره ابتلای کرونا حتی به 60 روز هم می‌رسد.


با این حال به نظر می‌رسد که برگزاری آزمون‌ها با وجود این افراد یکی از چالش‌های بزرگ باشد. البته وزارت علوم و وزارت بهداشت تمهیداتی برای آزمون‌ها در نظر گرفته‌اند که از جمله ‌آن می‌توان به رعایت پروتکل‌های بهداشتی توسط داوطلبان و مراقبان اشاره کرد.


آزمون‌های دکتری و کارشناسی ارشد در روزهای 9، 16 و 17 مردادماه با حضور حدود 900 هزار داوطلب برگزار می‌شود و آزمون دکتری تخصصی علوم پایه پزشکی و بهداشت، دندانپزشکی و داروسازی (Ph.D) در روزهای جمعه، شنبه و یکشنبه 10، 11 و 12 مردادماه برگزار خواهد شد.


آزمون زبان انگلیسی MHLE (دوره 57) سه‌شنبه 7 مردادماه و آزمون ملی دندانپزشکی، آزمون ارزشیابی دانش آموختگان داروسازی خارج کشور، آزمون ارتقای دانش آموختگان داروسازی خارج از کشور روز چهارشنبه 8 مردادماه برگزار خواهد شد. آزمون غربالگری المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور در روز جمعه 17 مردادماه برگزار خواهد شد. آزمون کنکور سراسری در روزهای 30 و 31 مردادماه با حضور یک میلیون و 300 هزار داوطلب برگزار می‌شود.


بسیاری از داوطلبان نگران جان و سلامتی خود هستند ولی از طرفی مسئولان هم دغدغه بازگشایی دانشگاه‌ها در سال جدید و جذب دانشجوی جدید را دارند. در این میان به گفته ابراهیم خدایی، رئیس سازمان سنجش آموزش کشور امکان انتقال ظرفیت پذیرش به سال آینده وجود ندارد. یعنی اگر کنکورها برگزار نشود داوطلبان امیدوار نباشند که سال آینده دوبرابر ظرفیت پذیرش جذب می‌شود.


اکنون که حدود 12 روز به اولین آزمون سراسری زمان باقی و کارت‌های ورود به جلسه توزیع نشده است انتظار می‌رود که مسئولان چاره اساسی در این باره بیاندیشند و همانند دفعات گذشته با هجوم درخواست داوطلبان و افزایش آمار ابتلا به کرونا در نهایت ناگزیر به تصمیم دقیقه 90 نشوند.


انتهای پیام/4040/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر