صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۰:۲۱ - ۲۵ تير ۱۳۹۹
محمدی در گفتگو با آنا:

رمان «وریا» از زاویه دید یک نوجوان امروزی به حجاب پرداخته است / حجاب دغدغه نوجوانان و جوانان

یک نویسنده جوان گفت: در رمان «وریا» به موضوع بحث‌برانگیز حجاب پرداختم و سعی کردم از زاویه دید یک نوجوان امروزی به این موضوع بپردازم.
کد خبر : 501724

به گزارش خبرنگار حوزه ادبیات و کتاب گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، هفته عفاف و حجاب از روز ۲۱ تیرماه همزمان با سالروز حماسه مسجد گوهرشاد آغاز می‌شود و تا ۲۷ همین ماه ادامه دارد. عفاف و حجاب یکی از موضوعات مهم جامعه است که افراد به خصوص بانوان از دوران نوجوانی با آن مواجهه هستند.


در ادبیات داستانی آثار مختلفی درباره این موضوع نوشته شده است اما همچنان جای آثار بهتر و ماندگار خالی است. یکی از آثار که به مسئله عفاف حجاب پرداخته است رمان نوجوان «وریا» است؛ سیده زهرا محمدی، نویسنده این رمان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا، درباره داستان رمان «وریا» گفت: رمان وُریا درباره دختر نوجوانی است که دلش می‌خواهد متفاوت باشد. شبیه بقیه زندگی نکند و دنیا را از دریچه نگاه خودش ببیند و نه از زاویه دید پدر و مادر و بزرگتر‌ها یا حتی دوست‌هانش. دخترک قصه دلش می‌خواهد حالا که خدا فرصت یکبار زندگی کردن به او را داده، زندگی خلاقانه و جذابی برای خودش ترتیب بدهد که اثر انگشتش تا ابد روی گوشه‌ای از این دنیا باقی بماند.



وی با اشاره به اینکه یکی از دغدغه‌های نوجوان و جوان امروزی مسئله حجاب است، اظهار کرد: من در «وریا» به همین موضوع بحث‌برانگیز پرداختم؛ ولی نمی‌خواستم با نگاه سنتی به حجاب نگاه کنم. سعی کردم از زاویه دید یک نوجوان امروزی به این موضوع بپردازم و تمام تلاشم را کردم در کنار موضوع حجاب تفکر نقادانه، را به نوجوان هم گوشزد کنم.


این نویسنده جوان درباره تفاوت نگارش برای مخاطب نوجوان و بزرگسال بیان کرد: همان‌قدری که دنیای بزرگسال با دنیای نوجوان متفاوت است، نگارش برای مخاطب نوجوان و بزرگسال هم متفاوت است.


محمدی در پاسخ به این سوال که نوشتن برای نوجوانان چقدر برای شما اهمیت دارد؟ و آیا می‌خواهید دوباره درباره این نوع موضوعات بنویسید؟ خاطرنشان کرد: من نویسنده کودک و نوجوان هستم؛ حتی نوشتن برای نوجوان برایم اهمیتش از نوشتن برای کودک هم بیشتر است و ترجیح می‌دهم همچنان برای نوجوانان بنویسم. ان‌شاءالله درباره حجاب باز هم می‌نویسم؛ ولی در کتاب‌های بعدی سعی می‌کنم موضوع اصلی کتاب نباشد و در کنار دغدغه‌های دیگر نوجوانان به آن بپردازم.


انتهای پیام/4028/


انتهای پیام/

ارسال نظر