صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۱۰ - ۲۲ تير ۱۳۹۹
وزیر علوم درآیین گشایش مرکز نوآوری نشر دانشگاهی عنوان کرد؛

ضرورت شکل‌گیری نگاه تحول‌گرایانه در مرکز نوآوری نشر دانشگاهی

منصور غلامی در آیین بهره برداری از مرکز نوآوری نشر دانشگاهی اظهار کرد: امروز شاهد شکل‌گیری نگاهی تحول گرایانه در مرکز نوآوری نشر دانشگاهی به‌عنوان یک ضرورت هستیم و همین رویکرد و نگاه تحول گرایانه می‌تواند موجب استمرار فعالیت این مرکز در آینده شود.
کد خبر : 501264

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، آیین بهره برداری از مرکز نوآوری نشر دانشگاهی، صبح امروز (یک‌شنبه) با حضور منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رئیس  جمهوری، حسین ابراهیم آبادی، رئیس مرکز نشر دانشگاهی و جمعی از استارت‌آپ‌های مستقر در مرکز نوآوری نشر دانش برگزار شد.


غلامی، در حاشیه افتتاح مرکز نوآوری نشر دانشگاهی با تشکر از زحمات این مرکز برای رشد و توسعه ایده‌های جوانان خلاق اظهار کرد: تاریخچه مرکز نشر دانشگاهی به اوایل انقلاب بر می‌گردد؛ هنگامی که منابع علمی دانشگاهی محدود بود. خوشبختانه پس از گذشت سال‌ها امروز شاهد شکل‌گیری نگاه تحول گرایانه در این مرکز هستیم. مرکز هم‌اکنون رویکرد خوبی پیدا کرده و این رویکرد نو می‌تواند بقا و استمرار آن را موجب شود.


وی بر لزوم ایجاد عزم ملی برای استفاده از فناوری‌های جدید تاکید کرد و افزود: مجموعه های مستقر در این مرکز می‌توانند حرف‌های جدیدی برای مجموعه‌های علاقه‌مند داشته باشند. ظرفیت‌های بسیاری در این مرکز وجود دارد و گروه‌های بیشتری می‌توانند به این مرکز اضافه شوند. حوزه‌های فرهنگی و گردشگری از دیگر زمینه‌هایی هستند که می‌توانند به این مرکز اضافه شوند. همیشه رسم بر این بوده که شروع کننده‌ها باید تلاش بیشتری کنند اما فایده شروع کننده بودن در حوزه‌ای خاص این است که در زمینی بکر قدم می‌گذارند.


نشر دانشگاهی می‌تواند پیشتاز نشر در حوزه ورود به فناوری‌ها باشد


سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رئیس جمهور نیز با اشاره به قرار گرفتن کشور در شرایط خاص اظهار کرد: شیوع ویروس کرونا این شرایط خاص را تشدید کرده است. اگر نشر دانشگاهی می‌خواهد در آینده حوزه نشر جایگاهی داشته باشد باید به ملامت‌ها و سنگ‌اندازی‌ها توجه نکند. بانکداری در آینده وجود دارد اما ممکن است بانک‌ها در آینده نباشند. نشر هم وجود دارد اما شاید دیگر ناشرها به شکل سنتی نباشند.


وی با بیان اینکه نشر دانشگاهی می‌تواند پیشتاز نشر در حوزه ورود به فناوری‌ها باشد افزود: نشر دانشگاهی می‌تواند جایگاهی پدرانه و ناظر داشته باشد. بازیگران سنتی باید بدانند که استمرار روش‌های قدیمی نتیجه‌ای جز شکست ندارد. بازیگران سنتی خودشان باید به سرمایه‌گذاری در این بخش اقدام کنند.


در ادامه حسین ابراهیم آبادی، رئیس مرکز نشر دانشگاهی گفت: دانشگاه نیازمند تحول در الگو و محتواست. متاسفانه یکی از مشکلات ما در این بخش مربوط به توزیع دانش می‌شود. بحث مطالعات نوآوری از دیگر مواردی است که نیاز به بررسی دارد. زبان و خط فارسی نیز از جمله زمینه‌هایی است که مرکز قصد ورود به آن را دارد. خوشبختانه در همین ابتدای کار مرکز توانسته تفاهم نامه‌هایی با نهادهای مختلف امضا کند.


گفتنی است در ابتدای این مراسم، وزیر علوم و معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهوری به بازدید از استارت‌آپ‌های مستقر در مرکز نوآوری نشر دانشگاهی پرداختند.


انتهای پیام/4127


انتهای پیام/

ارسال نظر