صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش و دانش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۲۸ - ۱۸ تير ۱۳۹۹
زندگی سالم/ 20

چرا باید بامیه بخوریم؟

باميه گياهی است كه در فصل تابستان به‌وفور یافت شده و  هر ۱۰۰ گرمش تنها ۳۳ کیلوکالری و در حدود ۲ گرم پروتئین دارد.
کد خبر : 500388

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، باميه، گياهی كه در این فصل به‌وفور یافت شده و  هر ۱۰۰ گرمش تنها ۳۳ کیلوکالری و در حدود ۲ گرم پروتئین دارد.


با توجه به شاخص گليسمی پايين و کمک به تنظیم گلوکز خون بامیه باعث افزایش تحمل در برابر گلوکز و درنتیجه كنترل وزن می‌شود. همچنين احساس سيری بعد از مصرف بامیه بالاست.


این گیاه مغذی به دليل اينكه منبع خوبی از پتاسیم و منیزیم است برای بیماران مبتلا به فشارخون بالا می‌تواند کمک‌کننده باشد.


باميه منبع غنی از كلسيم است و همچنين ويتامين كا موجود در آن در تشكيل ساختار استخوان مفيد بوده و از پوكی استخوان جلوگيری می‌كند.


بامیه حاوی مقداری آهن و مس است که باعث افزایش تولید گلبول‌های قرمز خون می‌شود.


مطالعه‌ای که در سال ۲۰۱۵ در مجله Nutrients منتشر شد، نشان می‌دهد پلی‌فنل‌ها و فلاونوئیدهای موجود در تخم بامیه خستگی را کاهش می‌دهد.


بیماران کلیوی، افراد دارای سنگ صفرا و کلیه، افرادی که داروهای ضد انعقاد خون مثل وارفارین مصرف می‌کنند و دیابتی‌ها  که ممکن است تأثیر بعضی از داروهای دیابت را کاهش دهد باید بامیه را  زیر نظر پزشک مصرف کنند.


انتهای پیام/4145


انتهای پیام/

ارسال نظر