صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۰۶ - ۱۶ تير ۱۳۹۹
معاون سازمان تأمین اجتماعی:

درمان کرونا همچنان رایگان است

معاون تأمین خدمات درمانی سازمان تأمین اجتماعی گفت: بیماران کرونایی بیمارستان‌های تامین اجتماعی به هیچ عنوان هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنند.
کد خبر : 500025

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، مجید صادقی راد، معاون تأمین خدمات درمانی سازمان تأمین اجتماعی در برنامه تهران کلینیک رادیو تهران گفت: در بسیاری از کشورهای پیشرفته، مجموعه‌ای تعریف شده از داروهای قابل قبول و تأییدشده وجود دارد. ممکن است این مجموعه در آمریکا با اروپا متفاوت باشد. در کشور ما هم چنین مجموعه‌ای وجود دارد که هرساله تعدادی دارو به این لیست اضافه می‌شود که مورد تأیید مصرف هستند. تقریباً همه این داروها تحت پوشش بیمه هستند و آنچه که به‌عنوان داروی جدید در شورای عالی بیمه سلامت پذیرفته می‌شود، مصوب می‌شود تا تمام بیمه‌ها اقدام به پرداخت هزینه‌های تعیین‌شده آن کنند.


وی در رابطه با داروهای ایرانی که تحت پوشش بیمه نیستند اظهار داشت: داروها در حال حاضر با برندهای تجاری مختلف عرضه می‌شود. آنچه که مورد تأیید سازمان های بیمه است، اصطلاحا با نام ژنریک و نه نام تجاری، با قیمت تعیین شده توسط شورای عالی بیمه سلامت عرضه می‌شود و بیمه موظف به پرداخت هزینه‌ها است. گاها ممکن است بر حسب برندهای متفاوت، هزینه ای از بیمار دریافت شود که تحت پوشش بیمه نیست. قرار بر این نیست که هر داروی تولید شده سریعا تحت پوشش بیمه قرار گیرد. دارو ابتدا باید به تأیید استاندارد رسیده و بعد به‌عنوان دستور کار در شورای عالی بیمه سلامت مطرح ‌شود و در نهایت به تایید می‌رسد. بیمه‌ها اجازه ندارند که بدون مصوبه‌های صادر شده اقدام به پرداخت هزینه های این قبیل از داروها کنند.


صادقی‌راد در خصوص میانگین هزینه‌های یک بیمار کووید-19 و شرایط پرداختی بیمه افزود: میانگین هزینه‌های یک بیمار کووید-19 در بیمارستان‌های تأمین اجتماعی در بخش عادی، دو نیم میلیون و در ICU حدود 5 میلیون است. بیماران بیمارستان‌های تامین اجتماعی به هیچ عنوان هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنند و دیگر بیماران مطابق با قوانین تعیین‌شده توسط بیمه اقدام به پرداخت هزینه‌ها می‌کنند.


معاون تأمین خدمات درمانی سازمان تأمین اجتماعی درباره بیمه واکسن آنفلوآنزا گفت: اگر این امر به تصویب شورای عالی بیمه سلامت برسد، امکان دارد واکسن آنفولانزا تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی قرار گیرد.


صادقی‌راد در رابطه با تمدید دفترچه‌های بیمه درمانی گفت: موضوع تاریخ اعتبار دفترچه‌ها بین وزارت بهداشت و بیمه‌های پایه مطرح شده است و قرار بر این شده  که مراجعه به شعب بیمه نداشته باشیم و استحقاق درمان مردم به‌صورت غیرحضوری تعیین و تکلیف شود.


وی در انتها در مورد وضعیت پرداختی معوقات داروخانه‌ها افزود: وضعیت نسبت به سنوات گذشته در پرداخت به طرف‌های قرارداد علی‌الخصوص داروخانه‌ها بسیار مناسب‌تر شده است و به‌ویژه در رابطه با داروخانه‌ها که سرمایه‌هایشان دائماً درحال گردش است، تلاشمان بر پرداخت سریعتر است.


انتهای پیام/4148/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر