فعالیت ۵۰۰ شرکت دانشبنیان در ایستگاه نوآوری شریف
به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانشبنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، محمود فتوحی در افتتاحیه مرکز نوآوریهای صوت و تصویر ایستگاه نوآوری شریف که پیش از ظهر امروز برگزار شد، گفت: برنامه راهبردی دانشگاه شریف بر اساس سه محور اصلی سرآمد بودن در آموزش، سرآمد بودن در پژوهش و فناوری و سرآمد بودن در اثربخشی اجتماعی تنظیم شده است.
وی افزود: این امر در بخش آموزش با گسترش حوزههای میانرشتهای در دانشگاه محقق شده است. در بخش پژوهش و فناوری نیز با افزایش کیفیت پژوهشها به هدفگذاری رسیدهایم که گواه آن جایگاه بالای دانشگاه شریف در رتبهبندیهای معتبر جهانی است. دانشگاه شریف رتبه ۴۰۹ در ارجاعات علمی و ۲۸ در ارتباط با صنعت را در رتبهبندی کیو اس دارد. باوجوداینکه رتبه اول کشور در ارتباط با صنعت را داریم اما بر این باوریم که هنوز به سرآمدی نرسیدهایم.
فتوحی گفت: ۳۰ تا ۳۵ درصد از اعضای هیئتعلمی دانشگاه شریف درگیر پروژههای ارتباط با صنعت هستند. همچنین حوزه بازاریابی را فعال کردهایم که بر حوزههای مهم و پتانسیلدار در دانشگاه مانند آب، انرژی و محیطزیست متمرکز است. همچنین سعی شده از پتانسیلهای ایرانیان مقیم کشورهای خارجی نیز استفاده شود و با دانشگاههای تراز اول جهان ارتباط گرفته شود.
وی افزود: این اتفاقات با ایجاد زنجیره کامل دانش به ارزش رخ داده که از ۲۰ سال قبل در دانشگاه شریف شروع شده است. نزدیک به ۵۰۰ شرکت دانشبنیان در ایستگاه نوآوری شریف فعالیت میکنند. مهمترین هدف این ایستگاه کمک به مردم منطقه است.
رئیس دانشگاه شریف بیان کرد: دانشگاه باد استقلال مالی نسبی داشته باشد و نباید با بودجه دولت کار کند. طرح انتفاع دانشگاه شریف از ایستگاه نوآوری شریف و پارک علم و فناوری شریف بهزودی اجرایی میشود که باعث تعامل بیشتر دانشگاه و ایستگاه خواهد شد.
انتهای پیام/۴۰۲۱/4112/
انتهای پیام/