صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
آنا گزارش می‌دهد؛

کنسرت‌های موسیقی در خواب کرونایی/ مجوز نمی‌دهند یا کسی داوطلب نمی‌شود؟

با جستجو در سایت‌های مرجع فروش بلیت کنسرت‌ها و حتی صفحات تبلیغی خوانندگان، هیچ عایدی جز ارجاع به صفحات خالی مشاهده نمی‌شود. خالی بودن صحنه موسیقی ممکن است حکایت سختی در صدور مجوزها یا بی‌رغبتی خوانندگان در پی کاهش درآمدهای آنچنانی باشد.
کد خبر : 497481

به گزارش خبرنگار حوزه موسیقی گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، با اعلام وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از ابتدای تیرماه، به طور رسمی فعالیت‌های هنری از بازگشایی سالن‌های سینما و اجرای تئاترها گرفته تا برپایی کنسرت‌های موسیقی، مجاز به ادامه فعالیت شدند. برخی مثل سینما دو روزی است که در سالن‌ها را به روی مردم باز کرده و البته با حداقل استقبال مخاطبان مواجه شده‌اند.


سالن‌های تئاتری نیز کم‌کم نوید شروع اجرای آثار نمایشی طی روزهای آینده می‌دهند و تاکنون هم اسامی برخی نمایش‌ها برای اجراهای صحنه‌ای قطعی شده و این چنین سالن‌هایی در مجموعه تئاترشهر، سنگلج و غیره وارد مرحله ازسرگیری اجراهای خود خواهند شد.



در کنار گالری‌ها، نمایشگاه‌ها و جز آن کنسرت‌های موسیقی هستند که تا به الان خبری از شروع کاری آنان و به صحنه رفتن خوانندگان دیده و شنیده نشده است. گرچه پیش از مجوزهای لازم، برخی خوانندگان به شکل غیررسمی تأکید بر کنسرت‌هایی در مناطقی مثل جزیره کیش داشتند ولی این حواشی نیز به دلیل نداشتن مجوزهای لازم به‌ویژه در زمان تعطیلی فعالیت‌های هنری، با واکنش‌های انتقادی روبرو شد.


با این حال در پی موافقت ستاد ملی مقابله با کرونا مبنی بر بازگشایی سالن‌های سینما، تئاتر و موسیقی مشروط به رعایت دستورالعمل های بهداشتی، هنوز اطلاعی از پیگیری کنسرت‌ها وجود ندارد.



این مسئله ممکن است به واسطه دیرکرد در صدور مجوزها باشد؛ اما با توجه به اینکه همچنان برگزاری کنسرت‌ها صرفاً با 50 درصد از ظرفیت سالن‌ها قابل انجام است، همین مسئله احتمال دارد به سبب عدم رغبت صاحبان سالن‌ها و البته بی‌میلی خوانندگان به خاطر ریزش بخشی از درآمدهای میلیونی‌شان نیز باشد!


با جستجو در سایت‌های مرجع فروش بلیت کنسرت‌ها عایدی‌ای جز ارجاع به صفحات خالی مشاهده نمی‌شود. صفحات مجازی اهالی موسیقی و یا سایت‌های تبلیغی هم تأکیدی بر خالی بودن صحنه موسیقی دارد.


باید دید خوانندگان بالاخره به فعالیت‌های موسیقی مجاب می‌شوند؟ و یا همچنان تمایلی به خواندن برای صندلی‌های حداقلی و حداکثر سالن‌های نیمه‌پر و شاید درآمدی پایینتر از دوران غیرکرونایی نخواهند داشت.


انتهای پیام /4143/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر