صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۰۷ - ۰۲ تير ۱۳۹۹
قنبرپور:

1000 محصول و خدمت در اینوتکس 2020 ارائه می‌شود/ استفاده از بستر مجازی اینوتکس 2020 برای نمایشگاه‌های دیگر

معاون توسعه نوآوری پارک فناوری پردیس گفت: پیش‌بینی می‌شود در نمایشگاه اینوتکس 2020 بیش از هزار محصول و خدمت از سوی استارت‌آپ‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان ارائه شود.
کد خبر : 497200

به گزارش خبرنگار حوزه‌ علم،فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا اکبر قنبرپور،  معاون توسعه نوآوری پارک فناوری پردیس در نشست خبری نمایشگاه بین‌المللی نوآوری و فناوری که پیش از ظهر امروز به صورت مجازی برگزار شد، بیان کرد: تاکنون سه نسل از نمایشگاه اینوتکس برگزار شده است. در دو دروه اول تنها شرکت‌های صاحب فناوری خارجی در نمایشگاه شرکت می‌کردند که هدف استفاده از فناوری‌های آنها بود. 


وی افزود: در دوره دوم که از سال سوم برگزاری نمایشگاه شروع شد، شرکت‌های ایرانی نیز در نمایشگاه حضور پیدا کردند. در دوره سوم که از سال 1397 شروع شد، باتوجه به توسعه اکوسیستم فناوری کشور تلاش شد تا امکان حضور تمامی بازیگران این زیست‌بوم در نمایشگاه فراهم شود. نمایشگاه اینوتکس 2020 سومین سالی است که با شعار همه بازیگران اکوسیستم نوآوری و فناوری زیر یک چتر برگزار می‌شود.


1000 محصول و خدمت در نمایشگاه اینوتکس 2020


معاون توسعه نوآوری پارک فناوری پردیس گفت: در نمایشگاه اینوتکس 2019 بیش از 700 جلسه B2B میان شرکت‌ها و سرمایه‌گذاران برگزار شد.  در اینوتکس 2018 میزبان 300 شرکت‌کننده و حدود 600 محصول و خدمات و در اینوتکس 2019 میزبان 400 شرکت‌کننده و حدود 800 محصول و خدمت بودیم. پیش‌بینی می‌شود 500 شرکت دانش‌بنیان و استارت‌آپ در نمایشگاه امسال حضور پیدا کنند و تعداد خدمات و محصولات از هزار مورد بگذرد.


قنبرپور بیان کرد: بررسی‌ها نشان می‌دهد که طی سال‌های گذشته سرمایه‌گذاران به جای سرمایه‌گذاری روی استارت‌آپ‌های فعال در بستر اینترنت، به سرمایه‌گذاری روی استارت‌آپ‌های روی آورده‌اند که محصولات فیزیکی دارند. به عبارت دیگر  تمرکز سرمایه‌گذاران از فناوری‌های نرم  به سوی فناوری‌های سخت تغییر کرده است. باتوجه به شرایط فعلی و گسترش بازار سلامت، پیش‌بینی می‌شود سرمایه‌گذارها توجه ویژه‌ای به حوزه سلامت داشته باشند.


وی افزود: بستر مجازی که برای نمایشگاه اینوتکس 2020 طراح شده را می‌توان در اختیار نمایشگاه‌های دیگر نیز قرار داد تا آنها نیز از این بستر و مزایای نمایشگاه مجازی بهره ببرند. 


انتهای پیام/4021/


 


انتهای پیام/

ارسال نظر